:'( :'( :'( ama ben şimdi çok kötü oldum..hayvan deriz geçeriz ama işte onların bile duyguları var ...malesef biz insanlar bazen onlar kadar bile olamıyoruz.. teşekkürler , insanlığımızı unutmamamız dileğiyle :-[
kaybetmek hayvanlarda bile acı offf bee. bu resimler üzerine çok güzel bir şiir var ilk okuduğumda tüylerim diken diken olmuştu bu kareleri o zamandan beri hiç unutmuyorum :'(
inanmıyorum ya ben çok kötü oldum üzüldüm :'( ölüm çok acı herkes birgün öleceğini biliyor ama kendi ölümünden çok yakınlarının sevdiklerinin ölümünü düşünmek sanırım daha çok acı veriyor çünkü giden bir bilinmeze gidiyorda kalan onun yokluğuna nasıl alışıyor işte o sanırım insanı derinden yaralıyor tıpkı kuşu hüzünlendirdiği gibi :'(
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.