Resmedilmiş HÜZÜN

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan korsan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
teori yada değil konu belli insan içinde hayvan içinde ölümün gerçekliği nasıl yansıtılmış amaa.. bi garip oldu ayy gene ağlatacaksınız beni bu sitede morel bulayım dedim böyle resimleri gördükce içim kötü oluyo

ama böyle anlarda duygulanmakda güzel merhamet inançtan,imandan gelir sonuçta hercanlı ölümü tadacak izlemesi acıda olsa

arkadaşım ben daha yeni üye oldum İşten çıkalı birkaç hafta oldu moralim çok bozuk İşte bulamıyorum Beni titretip kendime getirecek biraz hırslandıracak bi söz veya ona benzer bişeyler ararken sen öyle bi tokat attınki bana tam şaşkına döndüm 

Kaderci olsam suçlanmak benim kaderimdir derim de değilim

Özürdilerim efendim size tokat gibi geleceğini bilse idim emin olun bu postu atmazdım burada amacım kimseyi üzmek değil

Burada amaç belki Belki hüzün denen duygunun resmedilmiş halini insanlarla paylaşmak

Tekrar özür dilerim

içim acıdı ya,dayanamıyorum böylesi durumlara insanın değer verdiği bişeyi kaybetmesi hayatta en zor şey olsa gerek :'(

Ayrılık kolay değil...nerede...nasıl...ne için...hangi canlı için olursa olsun....

geçenlerde bir köpeğin ölmesinden sonra diğer köpeklerin davranışlarını gösteren haber vardı..
Gitmek o kadar kolay olmuyor..Geride kalanlara

keşke bu resimleri foruma koymasaydın zaten bu aralar hüzünlüyüm
durmadan kendi kendimi güldürmeye çalışıyorum
ama şimdi hepten duygusallığa teslim olacağım

Ya arkadaşlar bencillik mi bilmiyorum ama yaşarken ayrı kalmaktansa
ölümün getirdiği bir ayrılığı tercih etmişimdir herzaman... :'(

Oyunbozanlık ettin be böceğim!
              Hani birlikte ölecektik? (alıntı)  :'(

yaaa çok acı :'( işte ayrılık ve acının resmi bu hayvanlarda bile bu hisleri yaratabiliyor, onlarında duyguları var ve üzülüyorlar bizsse bunun farkında olmadan zarar veriyoruz

kimse sevdiklerine ölümü yakıştıramaz :'(
hayvanlar bile...
çok acı ama gerçek :'(

Geri