Renklerin Kavgası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Meliha
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
cok güsel hikayeydi...

teşekkürler... ;)

:)

26363.jpg

splash-of-stream-of-water-drops-multihue-rainbow-backdrop-and-ripples-1-AJHD.jpg

tşk ederim
renklerin birbiriyle kaynaştığı her anı sizlerle paylaşmaya devam edicem arkadaşlar
sizlerinde paylaşımını bekliyorum

TURUNCU
Sorumluluğu ve uyumlu ilişkiler kurmayı sever. Bir şeye ulaşmak için çok çalışır, rekabetçidir. Arkadaşlık konusunda kimseye güvenmez, ancak doğru insanı bulunca ona sonsuza kadar güvenebilir.

en sevdiğim renk  ;)

Benim rengim kırmızı ve siyahtır  :) :) memnun oldum diger renkteki arkadaşlarla tanıştıgımı...

Kalbimiz tek renk için atsada,diger renkli kişilerede ihtiyacımız vardır,sevgi adına,dostluk adına. paylaşımın için teşekkürler  :)

Mavi: Dünyanın hakim rengi olan mavi çekingen bir renk; dinlendiriciliği ve edilgenliği anlatır. Koyu tonlarda ya da yoğun olarak kullanıldığında moral bozan, kasvet veren, açık tonlarda ya da beyazla karışık kullanıldığında, yatıştırıcı ve güven veren bir etki yaratır.[4]

mavi özgürlüğün simgesi. :)

mavi ve tonları, turkuaz, yeşile doğru giden tüm renkler en beğendiklerim.

Çok güzel bir paylaşımdı teşekkürler meliha. ;)

MAVi hemen atılmış:
"Sen sadece yeryüzünün rengisin.. Ya ben? Ben hem gökyüzünün hem denizin rengiyim. Gökyüzünün mavisi insanlara huzur verir, ve huzur olmadan siz hiçbir ise yaramazsınız""
        güzel bir anlatımdı,teşekkürler meliha..

Geri