Renklerin dansıdır bu dünya hüznün siyahı mutluluğun beyazı çaresizliğin grisi ve umudun yeşili gibi
ne zaman hangi renge bürüneceğini bilemez insan hep beyazlar içinde olmak ister ama beyazda lekeleri belli eder tıpkı mutlu anlarımızda çektiğimiz acılar gibi
dedim ya renklerin dansıdır bu dünya beyaz en az bulunanı yeşil ise her insanda olanı ......
BEN EĞER BİR RENK OLSAYDIM KESİNLİKLE SİYAH OLURDUM;GİZEM ASALET VE ÇEKİCİLİĞİN SİMGESİ!... EĞER BİR İNSAN ARASAYDIM RENGİ KESİNLİKLE TURUNCU OLMALIYD!I;HUZUR VERİCİ İÇ DİNGİNLİĞİNİN RENGİ!... :-X
Biz de gökkuşağındaki o renkler gibi birbirimizden farklıyız, ve hepimiz özeliz... Bunu bilerek etrafımızla uyum içinde yaşamalıyız...
meliha 'cım emeğine sağlık çok güzel renklerin hikayesinide çok beğendim bu muhteşem paylaşımın için saol hayatınıızn hep gökkuşağı tadında mutlu guvenli ve güçlü geçmesi dileğiyle
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.