KİMLİK SORUN
Ancak polis kimlik sorduğu kişilere, kendi kimliğini gösterme ve hangi görevi yerine getirdiğini anlatmakla yükümlü. Yani siz de ona kimlik sorabilirsiniz.
dideM' Alıntı:KİMLİK SORUN
Ancak polis kimlik sorduğu kişilere, kendi kimliğini gösterme ve hangi görevi yerine getirdiğini anlatmakla yükümlü. Yani siz de ona kimlik sorabilirsiniz.
Bunu sorarsam polis beni kesin döver. dayak yemezsem anlarımki o adam gerçek bir polis değil)
aykut03' Alıntı:dideM' Alıntı:KİMLİK SORUN
Bunu sorarsam polis beni kesin döver. dayak yemezsem anlarımki o adam gerçek bir polis değil)
yok dövmez işkenceden 8 yılla yargılanır sonra))
dideM' Alıntı:aykut03' Alıntı:dideM' Alıntı:KİMLİK SORUN
yok dövmez işkenceden 8 yılla yargılanır sonra))
)) Onlara hiç birşey olmaz! Neyse biz öğrenelim de haklarımızı, bir gün uygulanır elbet..
Zynep' Alıntı:Şimdi öncelikle yazdığın yazıyı silmek durumundayım.
Biliyorsun Forum Kurallarımız.
Seninle elbette bunu tarışırız, ama bu platformda değil Aykut. Dediğim gibi bu sayfa polislik mesleğini tartışmak için değil, "dur" dediği zaman ne yapılması gerek sayfası.
Siaysi içerikli kabul edilen yazı tarafımdan silinmiştir.
maxMESA' Alıntı:Polis yakını kimliğim var Allahıma bin şükür. Nufus cüzdanımdan bile daha geçerli valla. Nerde polise göstersem tamam geç diyor. Gerçi kullanmak istemezdim ama zorluyolar napıyım. Bir adama günde 4 kere nüfus cüzdanı sorulur mu![]()
;D
Gülşah' Alıntı:maxMESA' Alıntı:Polis yakını kimliğim var Allahıma bin şükür. Nufus cüzdanımdan bile daha geçerli valla. Nerde polise göstersem tamam geç diyor. Gerçi kullanmak istemezdim ama zorluyolar napıyım. Bir adama günde 4 kere nüfus cüzdanı sorulur mu![]()
;D
4 kez sorduklarına göre sende mi bir şey var acaba;D
Valla bilemiyorum trene yetişcem sabahın 6 sında , bakarmısınız kimlik alabilirmiyiz diyolar .ee gösteriyorum sonra akşam eve dönüyorum kadıköyde 435353 kişinin içinden beni çağırıyor bana soruyor. eeeytereee beeeaa diyerekten bırakın beni kardeşim diyorum ben bişey yapmadım... Onlarda kendince haklılar yani, belki birisini arıyolar ama o ben değilim. 8)
Safari' Alıntı:ÜST ARAMA KOŞULU
Spor karşılaşmaları, miting, konser gibi yerlerde polis, savcılık emri olmadan üst araması yapabilir. Bir binayı korumakla yükümlü polis memurları, içeri girmek isteyen kişileri arayabilir. Direnenler, 5326 sayılı Kabahatlar Kanunu’nun 32. maddesine göre para cezası öder.
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.