Oyun : Üsteki üyeyi nasıl bilirsiniz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bir Çorumlunun önyargısını kırmak sana nasip oldu .Fenerbehçe kulübünde buluşmak umuduyla(:
Kupayı hep beraber kutlarız artık (:

Trabzon Spor'u elinin tersiyle iten ve Türkiye kupasını Fenerbahçe'ye layık gören değerli insan (:

Site sakinleri şahitsiniz işte  .
Sevimli çocuk Gökçe tüm mal varlığını yani herşeyi Fener ve haşmetlü Crt ye devrediyor(:

Sizlerin sevgisini kazanabilmek önemliydi benim için ..Bunu başardığıma inanmamı sağlayan özel insanlardansın..
Seni hatta hepinizi başarılı,mesut ve mutlu ,yaşama daha olumlu bakan güzel düşünüp güzel gören kişiler olarak görmek daha da umutlandırıyor beni...
Ve sonsuz sevgilerimi gönderiyorum yakalayın(:

crt' Alıntı:
Sizlerin sevgisini kazanabilmek önemliydi benim için ..Bunu başardığıma inanmamı sağlayan özel insanlardansın..
Seni hatta hepinizi başarılı,mesut ve mutlu ,yaşama daha olumlu bakan güzel düşünüp güzel gören kişiler olarak görmek daha da umutlandırıyor beni...
Ve sonsuz sevgilerimi gönderiyorum yakalayın(:

Teşekkür ediyorum kendim herkesin adına :)

Asusaki : Kendi gibi :)

Pardon :kendim ve herkesin adına teşekkür ediyrum
Gökçe de : kendi gibi,yanı aslını inkar etmeyen bordolu :):):)

candy gibi anlamayın diye :) olur olur hani :D

Muhabbet edilesi bilirim... Birde kendini fazlasıyla geliştirmiş bilirim... Çok ama çok belli oluyor vesselam...

Bu gece büyük bir hayal kırıklığı yaşadığını(zı) düşünüyor sevgili Gökçe aracılığlaTrabzon Spor'umuza ve Tüm Trabzonlulara sevgi ve selamlarımı göndermek istiyorum.

Evet yaşadık hayalkırıklığı ama kaçan bir şey yok bizce sadece hediye edilmiş şampiyonluğa sevinen fener taraftarının hali beni hayal kırıklına uğrattı :D

Ben hertürlü müziği dinlerim yeterki hoşuma gitsin  :P Özellikle sözsüz olan tercihim...
Tarih bilgisi iyi diye bilirim  :)

Geri