Bakmayın siz bizim girdiğimiz yarışa vede yalan üzerine kırdığımız rekorlara fazlasıyla iyi niyetli bir genç...Zaten siteye ilk geldiğinde anlamıştım yine yanıltmadı hislerim beni.. Artık daha yakından tanıyorum onu.
Gökçe Amanda aman diyor ...Bu gün sana selam bile vermek istemiyorummmm Senle hafyta sonu görüşeceğiz. Yüce Tarım beni maçup etme ne olur alalım şu kupayı.
''Bi' gidin aslınız kirden görünmüyor! Olur mu, aksine hiç incitmek istememişsiniz Lan bi' gidin, yalanlarınız boyunuzu aşmış sizin! Hak etmiyorsunuz kötü kelamları bile Ananız avrat da olur size, menfaatiniz işlerse'' dizelerini söyleme cesareti gösterecek arkadaşım...
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.