Gökçe bu börtü -böcek sözünü üzerime alınmıyorum sanırım Tuba için söyledin? Ha bu arada senin düğün tarihini ben belirleyeyim de ters bi'zamana denk gelmesin
Zorla mııııı :dil hiçte bile sen japon kız için suşi dükkanı bile açmışsın orada, ay kıza nasıl yalvarıyordun Evet 30 da bir japonla evlenmiş 2 kız babası olacaksın geleceğe gittim baktım gördüm geldim
Unutmadan Asukaki evlenirken, Crt ablam bağlama çalıyordu, Turtur şarkı çığırıyordu, Mesut yeni japon kızlarını ağırlıyordu (çok centilemen aynı Asukaki ) ben mi ben şeyy bende yere düşen JPY paralarını toplamakla meşguldüm ee malum çevre kirliliği olmasın zaten Asukakide sevmiyor parayı para piis o bakımdan en zor görev bana düştü :ahah :ahah
Uçak biletimize kadar alıp Tuba ile beni Trabzona davet eden misafirper yüce insan Masraflarda ona ait olcakmış hazır bedavaya getirmişken bu fırsatı iyi değerlendirmek gerek bilmem ki gitsek mi?
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.