Oyun : Üsteki üyeyi nasıl bilirsiniz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çok içten bir kelime bu :) teşekkür ederim.

İyi kalpli ve güzel dostluğu olabileceğini hissettiren arkadaşım... :)

Trabzon'a beraberce gidip oraları gezeceğimiz ...Crt'yi üzmemek adına tüm masrafları üstlenen ...Çok düşünceli bir o kadarda iyi kapli sevimli cingöz(:

Olmazzz paralarımı harcayamam ümreye  gitcem(:
Yemeyip içmeden zorla  biriktirdiğim paralayıma göz diken  dünyayı turlayarlım diye beni kandırmaya çalışan Tuba'yı  kınıyırum(:

Gökçe bu börtü -böcek sözünü üzerime alınmıyorum sanırım Tuba için söyledin?(:
Ha bu arada  senin düğün tarihini ben belirleyeyim de ters bi'zamana denk gelmesin(:

Zorla mııııı  :dil  hiçte bile sen japon kız için suşi dükkanı bile açmışsın orada, ay kıza nasıl yalvarıyordun  :D Evet 30 da bir japonla evlenmiş 2 kız babası olacaksın :) geleceğe gittim baktım gördüm geldim :P

Ablacım senide gördüm Japon düğününde bağlama çalışyordun herkes hayranlıkla seni dinliyordu  :) Gökçe ye büyük jest olmuş bu  :) :)

Unutmadan Asukaki evlenirken,
Crt ablam bağlama çalıyordu,
Turtur şarkı çığırıyordu,
Mesut yeni japon kızlarını ağırlıyordu  (çok centilemen aynı Asukaki )
ben mi ben şeyy :) bende yere düşen JPY paralarını toplamakla meşguldüm :) ee malum çevre kirliliği olmasın zaten Asukakide sevmiyor parayı :) para piis o bakımdan en zor görev bana düştü  :ahah :ahah

www_yeniresim_com_-_Bebek_Resimleri_-_kiz_Japon_Bebekler.jpg

Gelini şahsen tanımıyorum ama güzel japon nasıl olurda Asukaki ye bakmış anlamadım :D  Bunlarda kızları :) başka gelecekten haber isteyen varsa gidip bakayım  :)

ammada tombişmi yahu :) yiyim onları ben :).
hani tanıyodun yahu :D  bende heveslenmiştim :)
Gelecekten haber taşıyıp düzeni bozmaya çalışan arkadaşım :D:D

Tuba ablamızı,yani tuba ablayı,tebrik ediyor,yalan odasında hizmete teşvik ediyorum . Lütfen ortak olalım,geleceği görme işinde manyak para var .:)

Baba olası gelmiş gibi görünüyor:)

Uçak biletimize  kadar alıp Tuba ile beni Trabzona davet eden misafirper yüce insan(:
Masraflarda ona ait olcakmış hazır bedavaya getirmişken bu fırsatı iyi değerlendirmek gerek bilmem ki gitsek mi? (:

Geri