Oyun : Üsteki üyeyi nasıl bilirsiniz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Fikirleri fazlaca insanın fikirleri ile bağdaşmayandır... Çoğu insanın,egolarını tavaf öncesi,şeytan misali taşladığıdır... Delidir,doludur... İnsanlara, bilmediğimi sandıklarınızı biliyor olma ihtimalimi göz ardı etmeyin,ya dürüst olun yada yok olun. Karar na dürüst adilerin demiş, açık sözlü insan kişisidir...

Cümleler bir dükkan olsa,iyi patron derdim. Gördüğüm kadarıyla,hiç bir kelimesini sigortasız çalıştırmıyor; gelecekte sorulacak soruların,peşinen cevabını verebilme gibi bir yeteneği olabilir.. İşte süper emeklilik dediğimiz bu olsa gerek.

'Yalan' deyip geçmeyin.
Onu söylerken dahi kaliteyi yakalayan , sözlerini mizahi dille aklarırken bile  insanı düşünmeye zorlayan...
'Deli' olmanın bedelini hakkıyla veren gizemli insan.

Bi ara bir kaç kadeh tokuşturmayı düşündüğüm arkadaşım... Haçan oninla sohbet çok zevkli da...

Fenerbahçemizin (altı  tanecik gol) başarısından sonra kıskançlık krizine girerek  papazların takımı diye behaşmetlü Crt'nin sinirlerini devredışı bırakan(:
Ve bizleri Trabzon Spor'a düşman eden esas suçlu ben değil Gökçe'dir(: ( İtirafname)

Gözlemlediğim kadarı ile ;  duruşu tam bir öğretmen edasında. Güzel olan ancak koyu renk saçın kendilerine daha  da güzellik kattığını gördüğüm , pozitif ve güleryüzlü hoş bir bayan :) Tanışabilrmiyiz  aceba :)

Laf aramızda zaten aranıyorum :) Bir de yüzümümü deşifre edeyim  :P
bknz:kim bu deli mesut :) kim bu darkmorning :)

Fotoğrafına baktıkça hareket edermiş gibi görünen şirince bi abla:)

Ah şimdi daha neler derdimde şükret sen forumda olduğumuza :)
İyi ki okulda bir arada olmadığım bir abla yoksa yanmıştı yani okul :D

Bir gün,fenerbahçeli olmanın gururunu japonya da yaşayacak ah bir bilse.. Geleceğini hiiç düşünmüyor yahu  :D
cık cık cık..

Takma ismi bana sevimli gelmeye başladı :)

Geri