Oyun : Üsteki üyeyi nasıl bilirsiniz?

• Konbuyu başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Oyun Odası kategorisinde Codex tarafından oluşturulan Oyun : Üsteki üyeyi nasıl bilirsiniz? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 84,249 kez görüntülenmiş, 496 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Oyun Odası
Konu Başlığı Oyun : Üsteki üyeyi nasıl bilirsiniz?
Konbuyu başlatan Codex
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan crt
D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
Görmüşümdür :)
Benden gezme sözü isteyip,satın almaya gözü olmayan,satıcıyı oyalayan müşteri  kılıklı canlı japon :):) Yok öyle bedavaya gezmek ,al gez kardeşim :D

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
vayy vayy vayy :) Mesut dedik bağrımıza bastık kandırıldık :)
Arabasını satmak isteyen arkadaşım  ;)

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
Benim arabam yok ki:) ,Yani benim değil o. 3 senedir ehliyet sahibiyim altımda araba yok hem pişirmem lazım kendimi biraz daha. Yani sahili gezdireyim derken,kendimizi bir anda baktığımız sahil manzaralarının içinde bulabiliriz:) E bir mercedesin içinde elimizde kürekler felan,hoş görüntü olmaz yani :):)

İyi bir iyi :)

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Aranan birisi pek karşılaşmadığım ama şairane birisi gibi :)

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Yemek yapmak bir sanattır desem abartmış olmam herhalde çok severim hemde yapmasını yemesini :)
Bana resim çekecek arkadaşım  ;)

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Yemek yapmanın bir sanat olduğu konusunda hemfikir olduğum arkadaşım. Bir ekleme de  benden yemek yapmak sanat bunun yanında da süsleme ayrı bir önem taşır. Yemeği sunarken karekterin ortaya sunulduğunu düşünürüm tabi bence :D

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Üniversitede Yusuf abi vardı onla mutfağa girip çıktığımızda şöyle söylerlerdi " Bu yemeğe baktım mı hiç dokunasım gelmiyor. :) Şekli bozulacak diye korkuyorlardı :)
Bende insanın her hareketi kişiliğinin bir belirtisidir diye düşünürüm ?

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Bu sevimli çocuk Gökçe  hiiiç yabancı gelmedi bana biraz daha düşüneyim kesin bulacağım :)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Taksim'de görmüştüm Mesut'u ...
Kandırıyordu yine oradakileri ."İnanmayın ona kendisi benden bile yalancıdır" dedim:)

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
crt' Alıntı:
Taksim'de görmüştüm Mesut'u ...
Kandırıyordu yine oradakileri ."İnanmayın ona kendisi benden bile yalancıdır" dedim:)
Taksim de mi  yahu ne işim olur fırsat mı var abla;D Kuru kuru gitmiyor bu iftiralar. Yanın da soğuk intikam içelim ..nıhıhıhı ;D

Çok zengin sanıyorum ki,sarayları var,içerden örülü  ;)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Mesut,'Crt Holdingi' yönetmesi için teklif götürdüğüm ama beni reddeden kişidir, onu esefle karşılıyor vede kınıyorum:)
Oysa ben 'Ferrarisini Satan Bilde' misali mütevazi bir hayat sürmeye karar vermiştim.:) 

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Baldassare' Alıntı:
Yetişemiyorum... :(
Baldassare, rumuzunu hala öğrenemediğim vede adını çok merak ettiğim kişidir.
Bu arada yazıların (haber) kaynağını yazmayı unutmuşsam eğer..Kaynağı hemen bulup yorum olarak yazar.:)
Bu arada kendilerine teşekkür edelim

S

suheda:)

Kullanıcı
31 Tem 2010
En iyi cevaplar
0
0
Kütahya
yine de hoşuma gitti,şiir yazarım ve şiirleri çok severim

bu arada asukaki,hmmm
kelebek kadar narin arkdşm