Oyun : Üsteki üyeyi nasıl bilirsiniz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gökçe:) sevimli çocuk bugün senle ilgili tek söz söylemeyeceğim.
Mesut'a gelince bazı bazı öyle felsefi konuşuyorki anlayabilmek için kendime düşünme molası veriyorum.
Mesut sanki yalnızlık deryasında yolalan bir divane gibi.
Bizimle doğum günü sevincini bile paylaşmaya lüzum duymadı ama ben ona sevgilerimi birde (umarım kabul eder?)bu gülleri göndermek istiyorum.
gul_buketi.jpg

T
crt' Alıntı:
Gökçe:) sevimli çocuk bugün senle ilgili tek söz söylemeyeceğim.
Mesut'a gelince bazı bazı öyle felsefi konuşuyorki anlayabilmek için kendime düşünme molası veriyorum.
Mesut sanki yalnızlık deryasında yolalan bir divane gibi.
Bizimle doğum günü sevincini bile paylaşmaya lüzum duymadı ama ben ona sevgilerimi birde (umarım kabul eder?)bu gülleri göndermek istiyorum.
gul_buketi.jpg
Teşekkür ediyorum,güllerin güzelliği yüreğinin anca küçük bir kısmını yansıtıyordur :)
Doğum günümün kutlanmasını istemedim;o gün hatırlamasını beklediklerimin beni unuttuğunu anlayınca biraz üzülmüştüm bu yüzdendir :)
iyi varsınız

Ne olursa olsun yaşamın tadını çıkartmalısın.
Bunun üstesinden gelebilecek durumda değilim bıkkınım diyorsan eğer dost ve arkadaşlarından yardım alacaksın.
Yardımdan kastımız sevgi paylaşımıdır ki buna hepimizin fazlasıyla ihtiyacı var.
  Beğeneceğini tahmin ettiğim bir şarkı gönderiyorum sana .
İyi ki varım ,iyiki doğmuşum diyebilen yürekli bir genç olduğunu biliyorum .
Ahmet Kaya - Doğum Günü

Sevimli Japon hayranı çocuk yine mi sen ? :o
(Biliyorum üniversite dönemlerinden geçtiğini ama hiç büyüme hep böyle şen ve sıcak kanlı kal istiyorum sana çocuk deyişim ondandır)

Ben bilmem kgb bilir :) bi önceki hayatında polit büro elemanıymış... :)  soğuk savaş uzmanı olduğuna dair de söylentiler var... Hatta ve hatta,brejnev ondan acayip korkarmış...
Hay bin hayal gücü... :)

Dipnot:Yazdıklarım Latifedir,ciddiye alınmaya...

Geri