Oyun : Üsteki üyeyi nasıl bilirsiniz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Açılın bakiiiim,ben de gircem sohbete.
Evet korsan.hımmm,acaba hıh buldum.
KOMİK arkadşım:)
İğrenç espri sahibi arkadaşım:)

Hoşgeldin demeyi görev bildiğim arkadaşım... Beni komik biliyor olması beni sevindirdi dediğim biri. Hoş sohbet olup,o iğrenç espirilerden kendiside yapıyor dediğim biri. :)

Üye resmindeki duruşuyla ilk gördüğümde lise arkadaşım Pelin'e benzettiğim,pelin'i anımsattığı gibi sitede varoluşu,bir  takımı tamamlayan,olmaz olmaz kişiyi anımsatan,güzel dilli koç burcu insanı

cantuuu' Alıntı:
İşi kavramış arkadaşım (:

Üye resmindeki duruşuyla ilk gördüğümde lise arkadaşım Pelin'e benzettiğim,pelin'i anımsattığı gibi sitede varoluşu,bir  takımı tamamlayan,olmazsa olmaz kişiyi anımsatan,güzel dilli koç burcu insanı.

Adını görünce 'deli deli deli kulakları küpeli' şarkısını mırıldandığım , yaşına göre olgun ve yüzünü saklayan kanımın kaynağı arkadaşım ;D

cantuuu' Alıntı:
Adını görünce 'deli deli deli kulakları küpeli' şarkısını mırıldandığım , yaşına göre olgun ve yüzünü saklayan kanımın kaynağı arkadaşım ;D

İlk üye olduğumda deli bakışlı bir resmim vardı  bikerem,pörtlek bakışlı kılıkta :) 
Sonradan başka bir yerdeki üye resmimi koydum hepisiii aynı ossun diye :)
Bu da bahanem olsun.:)

Samimi..

cantuuu' Alıntı:
Dürüst ve içten :) ve de sevimli  ::)  ama pörtlek gözlü halinide pek merak ettiğim arkadaşım  :)

Dürüst derken sanırım bu kelimeyi artık az kullanmalıyım. Öle görünüyor diyeyim, bu konuda yanılmaktan bıktım çünküü,
Ama sen dürüst ol ,Mesut olma mı :)

hayır bordo mavi bir kere  ;)  ortak kararımız mavi olsun çıkalım işin içinden dediğim arkadaşım :D

Geri