Oyun : Üsteki üyeyi nasıl bilirsiniz?

• Konbuyu başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Oyun Odası kategorisinde Codex tarafından oluşturulan Oyun : Üsteki üyeyi nasıl bilirsiniz? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 84,240 kez görüntülenmiş, 496 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Oyun Odası
Konu Başlığı Oyun : Üsteki üyeyi nasıl bilirsiniz?
Konbuyu başlatan Codex
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan crt
C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
asukaki' Alıntı:
Bana yalan konuşmuş bir arkadaşım ;)
Ben yalan söylemem  :D

crt' Alıntı:
cantuuu' Alıntı:
farid farjad sever... :)
Gökçe kemençe eşliğinde ezgiler dinlemeyi çok seviyordu ama demek şimdilerdede Ferid Ferjad dinliyormuş ..Ne tesadüf ben de çok severim...
Ona ' Dört Mevsim Melankoli'yi hediye etmek istiyorum umarım beğenir?
4 mevsim melankoli / 4 seasons melancholy (music: farid farjad)

Yakında tanışıp bol bol sohbet edeceğim ablacım  8)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Dayanamayıp sonuda telefonla konuştuğum ve biran önce tanışmak istediğim,ben gibi biraz inatçı,tam anlamıyla  başımın tatlı belası bir cingöz:)

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Birikimli bilirim... Deli'de deel ayrıca... E ben öyle bilirim... Akıllı o akıllı hemide zeki...

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Rumuzunu hayli merak ettiğim ,avatarına baktığımda sanki MİT'çiymiş izlemine kapıldığım...
Paylaşılan konuların belirtilmemiş kaynaklarını büyük bitr titizlikle araştırıp belirten ...
Artık aranızda sıkça görmeye başladığımız yorumlarıyla oyun ve eğlenceyde renk katan esrarengiz üye:)

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
Crt yi artık herkes biliyor.. Marka yaptı gönüllerde.. Hele bende bir numara ..İyi bir arkadaş,anne,abla..:)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
deli' Alıntı:
Crt yi artık herkes biliyor.. Marka yaptı gönüllerde.. Hele bende bir numara ..İyi bir arkadaş,anne,abla..:)
Kendimi bildiğim ve anlamaya çalıştığım günden itibaren dürüstlük üzerine kurulmuş ,ürettiğim kadar tüketebileceğim sade bir yaşantım olsun istedim ve uygulamaya çalıştım elimden geldiğince.!.Herşeye rağmen idealerimdi beni ayakta tutan..Böyle bir izlenim bırakabilmekse benim için değer biçilemeyecek bir duyduydu...Çocuklarıma bırakabileceğim en büyük mirasımdır sevgi ve dürüstlük üzerine kurulmuş bir yaşam...
Teşekkürler oğlum,arkadaşlarım ve can dostlarım...

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Forumun vazgeçilmezi :) Anlayışlı, gençlere nasıl yaklaşması gerektiğini bilen ve kalp kırmadan yaklaşım göstererek bizlere örnek olan büyüğümüz. İyi ki tanımışım sizi :)

deli' Alıntı:
   Aynen katılıyorum  ::)

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
İyi bilirim. Kaç gündürde gözüme çarpmayan biri...  :)

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
evet iyi biliyorum söylediği gibide kaç günlerdir gelmediğimden görüşemediğim :)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Gökçe
Samsun üzerine bir güneş gibi doğdu ama  Trabzon'u çok özlemiş...
Üzüntüden hergün başı ağrıyormuş:)

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Hiç özlemedim :)
göremiyorum bir kaç günlerdir merak ettiğim :D

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Giitğimde gelen,geldiğimde giden birisi olarak bilirim... :)