Gökçe kemençe eşliğinde ezgiler dinlemeyi çok seviyordu ama demek şimdilerdede Ferid Ferjad dinliyormuş ..Ne tesadüf ben de çok severim...cantuuu' Alıntı:farid farjad sever...
Ben yalan söylememasukaki' Alıntı:Bana yalan konuşmuş bir arkadaşım
crt' Alıntı:Gökçe kemençe eşliğinde ezgiler dinlemeyi çok seviyordu ama demek şimdilerdede Ferid Ferjad dinliyormuş ..Ne tesadüf ben de çok severim...cantuuu' Alıntı:farid farjad sever...
Ona ' Dört Mevsim Melankoli'yi hediye etmek istiyorum umarım beğenir?
4 mevsim melankoli / 4 seasons melancholy (music: farid farjad)
Kendimi bildiğim ve anlamaya çalıştığım günden itibaren dürüstlük üzerine kurulmuş ,ürettiğim kadar tüketebileceğim sade bir yaşantım olsun istedim ve uygulamaya çalıştım elimden geldiğince.!.Herşeye rağmen idealerimdi beni ayakta tutan..Böyle bir izlenim bırakabilmekse benim için değer biçilemeyecek bir duyduydu...Çocuklarıma bırakabileceğim en büyük mirasımdır sevgi ve dürüstlük üzerine kurulmuş bir yaşam...deli' Alıntı:Crt yi artık herkes biliyor.. Marka yaptı gönüllerde.. Hele bende bir numara ..İyi bir arkadaş,anne,abla..
Aynen katılıyorum :deli' Alıntı:Crt yi artık herkes biliyor.. Marka yaptı gönüllerde.. Hele bende bir numara ..İyi bir arkadaş,anne,abla..