Oyun Oyun : İçinden geçeni söyle

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
"Kocaman bir ateş yakacağız,kağıt paralardan tahvillerde
Vasiyetnamelerden,vergi dosyalarından
Kira kontratlarından..Ve borç senetlerinden
Ve herkes..Kendi cüzdanını da bu ateşin İçine atacak"
demişya hani Wilhelm Weitling ...
İçimden nerde o günler demek geldi(:

Sevgili gençler:) Çok yorgunum ama  sizleri bi'göreyim istedim..Hepinizde ayrı bir sıkıntı...
Aslında bende pek iyi değilim aslında ya susayım bari...
Sıkmayın canınızı hayat bu işte ..Bir gün iyi bir gün kötü...
Pozitif düşünmeye çalışın biraz da boş verin gitsin yoksa başedilecek gibi değil ...Herşey çok sıkıcı olabiliyor.
(Mesut bu sitemim özelikle de sanadır bana söz verdin unutma canım)
Görüşmek üzere iyi geceler diliyorum hepinize.

Bu gün bizim semte sularda kesildi akmıyor sankide dereler bizden intikam alıyor :(
"Oy dere böyle akışın nere" diyesim geldi(:

ayamama.jpg

Su taşkınlarıyla gündeme gelen İstanbul'daki Ayamama deresinde tespit edilen yüksek miktarda ağır metallerin derenin çevresindeki yaşamı olumsuz etkilediği ve yeraltı sularını geri dönüşü olmayacak şekilde kirlettiği belirtildi.

İmam şampiyon ..Hatip  kümeye...Yolunuz düşerse  Meclis'e hiç sormayın  ahvali perişan durumdayız.!
Ulamalar lütfen görev başına (:

264628_140581569349517_122700087804332_267982_829468_s.jpg

Bilmelisin ki duvarda asılı diploma insanı insan yapmaz.!Eğitim cehaleti alır eşeklik baki kalır.

"Olduğum gibi kim görebilir beni..Ne rengim var benim, ne nişanım
Benim de bildiğim sırlar var diyeceksin ama,,
Hem o sırlarım ben, hem de o sırları saklayanım."

diyor Mevlana

İnsanları özellikle de düşünsel anlamda kolay çözerim... Tabii  hiç kimsenin özeli ilgilendirmez bizi.
Sırlarsa çözülemediği sürece fazla bir anlam teşkil etmez...Açık yürekli olmak gerek...Hoşlanmam öyle felsefe yaparak kendisini gizemli göstermeye çalışan tiplerden(:

Kopyala yapıştır misali hepsi aynı olur bu insanların. Az değişin ya az değişin. Neyin ne niyetle söylendiğini anlayabiliyorum o yüzden çok komik geliyorsunuz  :) :)

Geri