Oyun Oyun : İçinden geçeni söyle

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Doğrularu kanıtları yüzüne yüzüne vurduğum insanlar özelliklede annem artık uyanma zamanı gelmedimi sizce ?..

crt' Alıntı:
Tubacım  nihayet Türker'e ulaşabildik...
Ona bir ceza kesmemiz gerekiyor sen karar ver ne olsun ?

Neyse ben artık kaçar...
İyi akşamlar diliyorum hepinize...

Ceza deyince aklıma ilkokul 1. sınıfta tek ayak üstünde durduğum zamanlar geldi aklıma ..Ah bu öğretmenler yokmu...Neyse ,şu ceza olayını unutsak diyorum zaten yarın en büyük cezayı verecekler bizlere gibi görünüyor  :-\

turtur' Alıntı:
crt' Alıntı:
Tubacım  nihayet Türker'e ulaşabildik...
Ona bir ceza kesmemiz gerekiyor sen karar ver ne olsun ?

Neyse ben artık kaçar...
İyi akşamlar diliyorum hepinize...

Ceza deyince aklıma ilkokul 1. sınıfta tek ayak üstünde durduğum zamanlar geldi aklıma ..Ah bu öğretmenler yokmu...Neyse ,şu ceza olayını unutsak diyorum zaten yarın en büyük cezayı verecekler bizlere gibi görünüyor  :-\

Ben düşündüm Turtura verilecek en kötü cezayı verdim  :)  Ömür boyu arkadaşımız olacaksın dedim  ;D Aklıma daha kötü ceza gelmedi  ;)

Böyle Buyurdu Zerdüşt
"Cahil bir toplum, özgür bırakılıp kendine seçim hakkı verilse dahi, hiçbir zaman özgür bir seçim yapamaz.
Sadece seçim yaptığını zanneder.
Cahil toplumla seçim yapmak, okuma yazma bilmeyen adama hangi kitabı okuyacağını sormak kadar ahmaklıktır!
Böyle bir seçimle iktidara gelenler, düzenledikleri tiyatro ile halkın egemenliğini çalan zalm ve madrabaz hainlerdir!"

Türker:) Her duanın bir amin deyicisi olmalıymış ...Hiç kaçırmam bu gibi durumları (:
Yurdum insanı zekidir ,akıllıdır o ne yapacağını bilir (kararsız vede çok duyarsız kaldım darısı başıma)(:

Aziz Nesin 'in tanımladığı % 60 'lık oranın mı yokdsa & 40'lık oranın mı içindemiyim ...Şu Hala karar veremedim.!
İçimde inanılmaz bir sıkıntı var .Sanki zifiri karanlıttayım sanki kör oldum...
Neyse iyi akşamlar hepinize .

Pazar günü yaşadığım şoktan sonra toparlanmam pek zor olmadı...
Güne güzel başladım ...En azından hastanede alığım sonuç sevindiriciydi...
Balkon konuşmalarından sonra...
Kendi kendime tekrarlayıp durduğum "Balkon sefalarına başlayalayacağımız günler yakındır...Güzel günler bizimdir" gibi sözlerle avunmaya çalıştığım umut verici vaatlerim var kendime(itirafname)(:

Yine başladık... Hazmetmeyi bilmeyen bi toplumuz vesselam... Bu durum ilerisi için hiç  iyi şeylere işaret etmiyor...

Sevimli çocuk Gökçe hazretleri seni kınıyorum ...
Her defasında haşmetlü Crt 'yi kandırdığın ve beni yarı yolda yalnız bıraktığın ...Mücadeleden vaz geçtiğin için (:
Birde renk vermediğin oyunu gizlediğin için...
Ülkemin vede şeyhülislamın halini gördükçe padişahım çok yaşa diyesim ...
Demokrasiyi falan askıya alasım geliyor...
Neyse iyi geceler.

Mühim değil kınaması padişahım çok yaşa...
2.Mahmut ve 4. Murat... öyle bir padişahlar ki devirlerinde tekdirler :)  boş ver crt
bak ne güzel söylüyor Tarkan ve Orhan abimi
"Uyan uyan uyan uyan koy beni kalbine geç olmadan bu yolun sonu yokuştur deme dağları aşarız eğer inanırsan..."

Geri