Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bi düşün yakamdan,bi düşün... Nafile bir çabayı sarf ediyor olma olasılığınız fazlasıyla muhtemeldir... Hasret kaldım insanın onurlusuna,kasvetinden koca ömür eskittiğim kentte...
Haddini bilmek.! Aslına bakılırsa pek çoğumuzun beceremediği birşeydir. Toplum içerisinde ,özel ilişkilerinde nerede duracağını, nasıl konuşacağını çoğu kez kestiremeyenimiz pek çotur...
Ne güzel söylemiş Sunay Akın.. "Bir çok şey bilirim ama en iyi bildiğim şey haddimdir.."
Bir kere yahu sadece bir kere bireysel bi mücadelenin içerisinde olmaz mı insan... Her defasında mı yanında,önünde,arkasında birilerine ihtiyaç duyar bilmiyorumki... Siyah cümleler kurayım diyorum da,onu bile değmeyecek kadar değersiz varlıklarmışsınız. E kahrolun emi...
Uzun zaman oldu siteye bakmayalı özlemişim doğrusu herkeze sıcacık içten bir merhaba demek istiyorummm :alkis2
Ablamın düğün telaşı içinde kendimi bile unuttum desem yalan olmaz neyseki bitti onlar erdi muradına.........
Zaman ve olaylar daha bi' olgunlaştırıyor insanı...Hele bir de anne isen...
Kıyamıyorsun çocuklara ,gençlere ve üzülmesinler diyor susuyorsun çoğu defa ...Haklı olsan bile.
-İsterseniz ikna edersiniz -
Bir şeyi ancak siz de inanıyorsanız başkalarına söylüyor, inancınız kuvvetliyse de ikna edecek bir yöntem mutlaka buluyorsunuz. Ama kimseyi kandırmaya da çalışmıyorsunuz. Bu konuda hayli mütevazı sayılırsınız. İkna kabiliyetinizi her konuda kullanarak yıpratmamanın iyi olacağını düşünüyorsunuz. Haklısınız…
Hayat bizi resmen dört işlemle sınar...
Gerçeklerle çarpar, ayrılıklarla böler... İnsanlıktan Çıkarır ve Sonunda topla kendini der.
L.t.
Fazla dağıtmadan dikkatli olmak gerek.
Sevgili gençler
Herşeyi ben biliyorum havalarında ,insanları hakir görüp aşağılmak,devamlı bir hoşnutsuzuk hem sizi hem de çevrenizi yorar ...
Oysa önyargıları kırabilmek, hoşgörülü olabilmek,karşındakileri bazende doğru ve yanlışları ile olduğu gibi kabul edebilmek erdemliliğni görtertebiliyor olmanız dileğiyle gününüz aydın olsun diyor güzel bir hafta sonu diliyorum hepinize.
Haftanın ilk gününde çok dinamik gördüm insanlar koşturup duruyor...
Kimi ekmeğinin derdine düşmüş iş peşinde , kimi keyfe keder çilelerle gününü gün ediyor Marmaris'te Bodum'da
(Pazartesi sendromu) bencilim bu gün ve güllerin hepsi benim
Dün akşam İstanbul'da yaşanan deprem şokunu atlatamamışken henüz ...
İşte günün et tatsız haberi.!
Şeker fiyatları, bugünden geçerli olmak üzere yaklaşık yüzde 8 zamlandı...
Aman dikkat şekeriniz yükselmesin
"Bırak bütün insanlar seni tanısın;ama hiç kimse seni tam olarak tanımasın. İnsanlar, sığ yerini gördükleri dereyi kolay geçerler."
(Az önce okuduğum)bu güzel sözden yola çıkarsak ...
Artık insanları (nadiren yanılmalar olsade)kolay tanıyor ve anlayabilityorum...
Ama pek çoğu beni tanıdığını zanneder ama zor anlar...Hatta anlayamaz da
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Gizliliğinize değer veriyoruz
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.