Oyun Oyun : İçinden geçeni söyle

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yok yok en iyisi kendi halime bırakın beni. Bir gidip bir geliyorum artık bir karar vermeliyim,sanırım gitmeliyim...........

"Allah kul yaratmış biri de benim
Kimden kaldı benim imanım dinim
Ne şeytan tanırım ne de peri cin
Konuşan insanim görsünler beni ."

İfade özgürlüğü mü dediniz? :(
Pek emin değilim bi'düşünmem gerek(:

248208_220160348002625_107142225971105_825307_2120437_n.jpg

crt hoşums gitti resim :) ifade özgürlüğü var bence hemde çok var kimilerine hatta ne istediklerini o kadar açık ve net söylüyorlar şaşıyorum :)

Üzerimize yağmur gibi yağan sahte vaatlerden bıktık artık.! Vatandaştan bir gönderme diyelim ve Shakespeare'den bir söz söyleyelim(:

"Sözlerin uçuyor havaya, ama düşüncen yerde..Öz olmayınca söz yükselmiyor göklere."

Geri sayım başladı yine yarını hayırlısıyla bir atlatabilseydim ...
Düşündükçe dehşete kapılıyrum .!

Hepsi aynı anda yapıyor aynı şeyi herzaman.. Bazen hepsinin anlaşmalı olduğu düşünüyorum ve dünya sadece beni imtihan etmek için kurulmuş gibi.. Şizo 'frenii kısa duruş mesafesi.

Stresdli ve yorucu bir gündü...
Gidişata bakılırsa hayat sınavını başarıyla veremeyecek gibiyim ya neyse hayırlısı olsun bakalım.

crt' Alıntı:
Stresdli ve yorucu bir gündü...
Gidişata bakılırsa hayat sınavını başarıyla veremeyecek gibiyim ya neyse hayırlısı olsun bakalım.

Abla :)
Gül nolur gül nıolur gül nolur gül :):) hem bir bana dedi ki sen bu gece çook güzel bir rğüya görecekmişsinn:)

Mesut:)Hani acıyı balaylemişiz diye bir söz varya benimkisi işte öyle ...Siz bakmayın bana ...
Belki yine bir imkansızı istiyorum ama üzüntü ve keder uzak olsun hepinizden... Hep gülün mutlu olun.

::) Nasıl anlatsam , zaman çok çabuk geçiyor ve ileriyi düşünerek mi yaşamam gerek yoksa günü yaşamayımı artık bilemiyorum ??? Bildiğim tek şey şu; neyi tercih edersem edeyim sonunda diğerini merak edeceğim  :)  Bu merak hiç iyi bişey değil  ;)

Tubacım  nihayet Türker'e ulaşabildik...
Ona bir ceza kesmemiz gerekiyor sen karar ver ne olsun ?

Neyse ben artık kaçar...
İyi akşamlar diliyorum hepinize...

Konuştum. . Evet, ben konuştum !
eee nolmuş yani mi;?
sonra hiç bir şey olmadı,çünkü ben konuşmamaşım,
Anırmışım.

"Yıkılma sakın geçerken günler yaralayarak gençliğini ...
Onurlu, güzel geleceklerin biziz habercileri düşün ki ...
Ve halkın bağrında bir inci gibi büyüyüp gelişmektedir zafer.."

diyor hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum...
Unutmayın ki herşey çok daha iyi olabilir....Güzellikler uzaklarda değil bu senin benim hepimizin elinde ...
Yarın(12 Haziran) çok dikkatli olun ve lütfen iyi düşünün .

Geri