Oyun Oyun : İçinden geçeni söyle

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kimse bilmez anlayamaz beni ... Korkmayın tehlikeli karanlık değildir fikirlerim...
Belki beni soracaklar bulacaklar Belkide bana kıyacaklar korkarım beni hala anlayamayacaklar.!

A.s.
Tubacm sağolasın ya bende çok merak etmiştim.Nezaman dönüyormuş açmıyor msnyi de.
Haber vermeden gitmek neymiş sorarım ben ona(:
Peki Türker aradı mı?

Anıl'ın da  başı çok ağrıdı bugün ..Sizede ilaç dayanmıyor.!.Devletim için külfetsiniz(:

Yetmez mi iki tane hap yutuyorsun ...! Hiç düşündün mü bu değirmenin suyu nereden geliyor?
Neden bu kadar çok özel hastane açılıyor?
Nankürlüğün lüzumu yok ben gibi gözünüz kanama yaparda gezersiniz doktor doktor(: Devletüm sana ne külfet olcak .Vegini öde sesini çıkartma kafi.!

asukaki' Alıntı:
Devlette ikide bir saçma kanunlarınla benden para almasın ödemiyorum gelsin hapse atsın :)
Neee sen haşmetlü Crt'ye kaşımı geliyorsun ?
İşte seni geri dönşüm kutusuna gönderiyorum ...
Hadi bakalım şimdi kim duyacak sesini...Hangi moderatör kurtaracakmış seni şaşarım (:

Mesut hiç sorma canım aynı durumdayım ...Dün geceden beri şiddetli bir başağrısı çekiyorumki..
Bir daha asla vede asla büyük söz söylemeyecek hemen gidip bir ağrı kesici alacağım...
Devlet kaynaklarını kendi çıkarlarım için kullanmak istemezdim ama inanın ağrıya dayanamıyorum(:

crt' Alıntı:
Sevgiyi paylaşamamak kıskanlılmakta güzeldi (:
Ve diyorumki yüreğinizdeki o sımsıcak sevgi ve umutlarınız  hiç tükenmesinki yaşama daha bi'sıkı bağlanabilesiniz ...
Sevgiler hepinize

Türker kayıplarda  ???

Agrasifim  8)

cantuuu' Alıntı:
Türker kayıplarda  ???
Agrasifim  8)

Hele de bi'dönsün haber vermeden kaybolmanın hesabını soracak Türker'e ceza keseceğim...
Tubacım agresif huylarımı bırakmazasan haşmetlü Crt'nin hışmına uğraman an meseledidir buda böyle bilinmiş ola(:
Sevgi ve hoş görüden çıkıyorum yok ...
Halledilmesi gereken işlerim var şimdi kendime veriyorum mola(:
Görüşmek üzere sevgiler hepinize

Geri