Oyun Oyun : İçinden geçeni söyle

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Biliyorum biliyorum beni çok özlediniz ama bazı sağlık sorunları ve şanssızlıklardan ötürü sizleri benden mahrum bıraktım :) Umarım en yakın zamanda tekrar görüşmek üzre kg ailesi))  :alkis

Türker:)Umarım ciddi bi'şey yoktur...Evet seni çok merak ettik...Bize haber vermeden çekip gitmek oldumu ya şimdi.?
Değer verdiğim özel insanlardansın hatırlatmak isterim canım...
Sevgiler

deli' Alıntı:
Al işte.. Ben aptalım..
Mesut:)Bu sözü duymamış ,okumamış kabul ediyorumcanım...
ademki oğlum olmayı göze aldın sorumlulukların..Ayrıcada benim hesap sorma hakkım var..Anlayacağın işin zor(:
Nasıl bir mantıklı açıklama getireceksin gerçekten ediyorum?

crt' Alıntı:
deli' Alıntı:
Al işte.. Ben aptalım..
Mesut:)Bu sözü duymamış ,okumamış kabul ediyorumcanım...
ademki oğlum olmayı göze aldın sorumlulukların..Ayrıcada benim hesap sorma hakkım var..Anlayacağın işin zor(:
Nasıl bir mantıklı açıklama getireceksin gerçekten ediyorum?

Mantıklı açıklama mı.:):) Aptal insan mantıkla yorumlayamaz ki :):):)
Şaka tabi:)

Safım diyim..

turtur' Alıntı:

Biliyorum biliyorum beni çok özlediniz ama bazı sağlık sorunları ve şanssızlıklardan ötürü sizleri benden mahrum bıraktım :) Umarım en yakın zamanda tekrar görüşmek üzre kg ailesi))  :alkis

:alsana  Arkadaşlarını habersiz bırakmanın cezasını haşmetlü crt bırkıyorum (:
Merak ettik ama mailini alınca sevindim, en kısa zamanda bekliyoruz ;)
Bir kaçak daha var o da Asukaki o da gezmekten fırsat bulup internete girmiyor. Asukaki denemeleri ölece duruyor hıııh (:

Ablacım siz artık 2 kaçağa cezalarını verin (:  ;D

Tam iki saat konuşmuşum oof çenem yoruldu valla=) Devir değişti anne baba çocukla konuşacağına , çocuk anne babasıyla konuşuyor. Olmuyor ama kendi sorunlarınıızı hallledin, yeterince derdim sıkıntım var. Daha gidip dünya da ki meyveleri tanımam lazım  :dusun   çok işim var çook  8) 8) 8)

deli' Alıntı:
Mantıklı açıklama mı.:):) Aptal insan mantıkla yorumlayamaz ki :):):)
Şaka tabi:)
Safım diyim..

Mesut:) Belki senin için bir dost, bir anne , bir ablayım ama söylediklerimi unutmayacağını biliyorum canım..
Eğer bir insana değer vermişsem o bu değeri hakeden çok özel bir insandır..
Bu özelliğini istesede kaybedemez ..Zaten bende buna izin vermem...

Görüşmek üzere sevgiler...

cantuuu' Alıntı:
Şu hayatta sahiip olduğum en değerli şey beni bugünlere taşıyan AİLEM. Sizleri çok seviyorum...

Herkese günaydın güzel bir pazartesi değil de istediğiniz,içinizden geldiği gibi bir pazartesi geçirmeniz dileğimle :)

Neşeniz yerine gelsin http://www.youtube.com/watch?v=N9oxmRT2YWw&feature=related#  :ahah iyi seyirler...

Sağol sağollll pek erkencisin :):)
videoya tepkim bebek gibi oldu bir güldüm bir de gldüm :) ;D
Günaydın :)

Yine başladım...
Bu sefer daha sağlam..
Daha kararlı..
ama daha b.ktan bir zamanda..

Bu şey niye geliyorum demez ki?

;)

Sağlam fikirler  üzerine oturtulmuş bir yaşam daima istikrarlı olacaktır...
Hayatı daha fazla çekilmez hale getirmemek için seçici olmalı doğru kararlar vermek gerekiyor ki son pişmanlıkların kesinlikle yararı  yoktur.!

Bunların hepsini aşacağım..
içimden tarifsiz bir karışım var... Şüphe mutluluk,korku,heyecan... vs.
Nefesimi kesiyor..
Uygun adım marş ve bir asker bakışı sertliğinde ciddiyetle... Devam ediyorum.

Sende bu yürek varken çelişki ve tüm korkulardan sıyrılarak tüm zorlukları  aşacağına gönülden inanıyorum....
Zamanla bana hak verecek ve yine yanılmadığımı göreceksin ...
Hepiniz şahitsiniz işte bu kadar net konuşuyorum...Mesut:) İstesen yaz bu sözümü bir köşeye .

Geri