Oyun Oyun : İçinden geçeni söyle

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bazı acılar,
gitmek bilmeyen misafirlere benzerler;
geç oldu dersiniz anlamazlar;
uykum geldi dersiniz anlamazlar;
sabah erken uyanmak lazım malum iş var
artık uyumam lazım dersiniz anlamazlar;
siz onları içmeye çağırmışsınızdır
oysa
ama onlar memnun olunca durdukları yerden
işte
böyle gitmek bilmezler.
illa ki kovmanız gerekir gitmeleri için,
bunu da beceremiyorsanız,bilmiyorum işte ne yapim başka..... :)

:)

Sevgili Nil:) Sen elinden geldiğince mücadele veriyorsun...Bu durum da cıların fazla ısrarcı olabileceğini sanmıyorum kesin pesedecekler ve inan kazanan sen olacaksın.
Ama ben kursa geçikirsem eğer! Bağlama öğretmeninin  içinden de olsa söylebneceğini iyi biliyorum(:
Neyse ben kaçar...
Sevgiler hepinize

Tazminat davası açakmış bana...  Hukuk konuları,Hasssssss sasss konulardır...  Şahsım hakkında her türlü davayı açabilirsiniz... Size kaybetme garantisi veriyorum... :)

Gökçe:) Çok  uykusuz kalıyor fazla düşünüyorsun dikkat etmen gerekiyor..
Yoksa daha çok başın ağrır(Tecrübe konuşuyor)

Buaralar kendimi çok amaçsız hissediyorum.
Hedefsiz gemiye hiçbir rüzgar yön veremez, ordan oraya savruluyorum.

Kim olursan ol,ne olursan ol yine gel diyenlerden değilim demişmiydim? Demiştim,demiştim... Tavaf etmeyin beni,akşam akşam...

"Hayatı kuşatmak istiyorsan yoruldukça ayağa kalkmalısın...Yaralanınca yaranı kanatmalısın"
diyorsunda kim saracak yaralarımızı kim durduracak bu akan kanı bir de onu düşün bakalım.!

Bir bilinmeze umuda yolculuktur bizimkisi artık yorulmuşum 'Durdurun zamanı' diyor yine bir imkansızı daha istiyorum.!

"gece leylâk
ve tomurcuk kokuyor
bir basın işçisiyim
elim yüzüm üstümbaşım gazete
geçsem de gölgesinden tankların tomsonların
şuramda bir çalıkuşu ötüyor
uy anam anam
haziranda ölmek zor!"

H.H.

Gülmeyin hala  en eskisinden xp kullanıyorum :) Lakin değiştirmem gerekiyormuş... Ama nasıl bilmiyorum...

Ne varsa eskiler de değil,eskimeyenlerde var :) Varsın sen xp kullan ,senin gönlün w7 biliyoruz biz rahat ol korsan abii :):)

Geri