deli' Alıntı:Abla... İşte böylelerini duymayacaksın,çünkü ; ilerde onlar seni 'dinleyecekler'..
asukaki' Alıntı:Hoş geldinnnnndüşmemişsin ağaçtan iyi sevindim
![]()
Ha bu arada buradayız hoş geldiniz hoşbulduk
Crt heyy![]()
crt' Alıntı:************************
"Üç şeyi kötü günlerde dene: Dostunu, eşini ve sabrını "diye bir söz okudum az önce..
Oysa kötü güne düşmüşsem denemeye ne gerek?Zaten yalnız kalacağımı bildiğim için hep güçlü olmaya çalıştım ,çalışıyorum ki eyvallah etmeyelim kimseye
İnsanlar deneme tahtası değil bırakın içinden geldiği gibi davransınlar ki maskeleri düşsün biran önce ve anlayalım kimmiş bunlar !
Yani ben.turtur' Alıntı:Kim yalnız kalacak ?![]()
cantuuu' Alıntı:Size diyorum doyumsuz aç insanlar (!). Hayatta tek eşlilik varken onunla daha mutlu olmak varken neden 2 3 4....... ÖDül mü var sonunda ya da tecrübe edinmek girdiğiniz ortamda sizi mi yüceltecek.... Gerçekleri görün kadını erkeği yok hepiniz batmışsınız bataklıkta , batmışken bari sadece kendinizi batırın. Başka insanlarıda sürüklemeyin.
Evlilik kavramını, aile kavramını, ilişki kavramını mahvetttiniz hepinizden iğreniyor midemi bulandırıyorsunuz. Sizlere insan demek bile ağzıma yakışmıyor, hayvanda diyemem en azınlar onlar bile sizden edepli :sinirli :sinirli
Korsan' Alıntı:İntihar öncesi sessizlik...
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.