Oyun Oyun : İçinden geçeni söyle

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hoş geldinnnnn :) düşmemişsin ağaçtan iyi sevindim :)
Ha bu arada buradayız hoş geldiniz hoşbulduk :)
Crt heyy  :)

asukaki' Alıntı:
Hoş geldinnnnn :) düşmemişsin ağaçtan iyi sevindim :)
Ha bu arada buradayız hoş geldiniz hoşbulduk :)
Crt heyy  :)

Asukaki (: neden kıskanıyorsun ağaçlara çıkamadığın için.... Hadi bırak yaşını çık bak en tepeden bakınca herşey ne kadar farklı... Burada kiraz yiyerek etrafı izlemek :)

Şu an misafirim var  masada kahvaltı yapıyor tek başına . Ne kadar kaba bir evsahibiyim onu yalnız bırakıp sitede yazı yazıyorum dimi gençler?
Neyse ben kaçar şimdilik hoşça kalın.
Sevgiler

b-400775-mavi_kelebek.jpg

Bak burada  ;)

crt' Alıntı:
"Üç şeyi kötü günlerde dene: Dostunu, eşini ve sabrını "diye bir söz okudum az önce..
Oysa kötü güne düşmüşsem denemeye ne gerek?Zaten yalnız kalacağımı bildiğim için hep güçlü olmaya çalıştım ,çalışıyorum ki eyvallah etmeyelim kimseye (:
İnsanlar deneme tahtası değil bırakın içinden geldiği gibi davransınlar ki maskeleri düşsün biran önce ve anlayalım kimmiş bunlar !

Kim yalnız kalacak ?  :o

turtur' Alıntı:
Kim yalnız kalacak ?  :o
Yani ben.
Zor günümde yalnız kalacağımı bildiğim için şimdiden alıştırıyorum ki hayal kırıklıklarım olmasın(:
Tekrar tekrar denemenin lüzumu yok insanoğlu işine ne gelirse öyle davtranır .Bu sözümü unutmayın .Zamanla sizler deanlayacaksınız ne kadar haklı olduğumu (:

Size diyorum doyumsuz aç insanlar (!).  Hayatta tek eşlilik varken onunla daha mutlu olmak varken neden 2 3 4....... ÖDül mü var sonunda ya da tecrübe edinmek girdiğiniz ortamda sizi mi yüceltecek.... Gerçekleri görün kadını erkeği yok hepiniz batmışsınız bataklıkta , batmışken bari sadece kendinizi batırın. Başka insanlarıda sürüklemeyin.
Evlilik kavramını, aile kavramını, ilişki kavramını mahvetttiniz hepinizden iğreniyor midemi bulandırıyorsunuz. Sizlere insan demek bile ağzıma yakışmıyor, hayvanda diyemem en azınlar onlar bile sizden edepli :sinirli :sinirli

cantuuu' Alıntı:
Size diyorum doyumsuz aç insanlar (!).  Hayatta tek eşlilik varken onunla daha mutlu olmak varken neden 2 3 4....... ÖDül mü var sonunda ya da tecrübe edinmek girdiğiniz ortamda sizi mi yüceltecek.... Gerçekleri görün kadını erkeği yok hepiniz batmışsınız bataklıkta , batmışken bari sadece kendinizi batırın. Başka insanlarıda sürüklemeyin.
Evlilik kavramını, aile kavramını, ilişki kavramını mahvetttiniz hepinizden iğreniyor midemi bulandırıyorsunuz. Sizlere insan demek bile ağzıma yakışmıyor, hayvanda diyemem en azınlar onlar bile sizden edepli :sinirli :sinirli

Nolii ne bu isyan?? Kime kızdın?? Sebebi ne??  ???

Geri