Oyun Oyun : İçinden geçeni söyle

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tuba
Ne oluyor ne ağlaması ?
Ne konuştuk senle az önce...Gerçektende teessüf ediyorum.

Evet yani .
 Söz vermiştin bana kesinlikle karamsarlık istemiyorum ona göre...
Tubacım ya  bi'şey daha sorcam sana .
Adana'da büsküviye (yöresel dilde)piskevüt diyorlarmış doğru mu ? (:

crt' Alıntı:
  Evet yani .
  Söz vermiştin bana kesinlikle karamsarlık istemiyorum ona göre...
Tubacım ya  bi'şey daha sorcam sana .
Adana'da büsküviye (yöresel dilde)piskevüt diyorlarmış doğru mu ? (:

(: Yani evet duydum genelde yaşlılar söyler de üniveriste öğrencisinde de başka memleketlerden gelen öğrencilerden de duydum sadece bu değil değişik konuşmalar da  vardır, bu sadece Adana'ya hasmıdır bilemiyorum. Ben garipsemedim ona gelinceye kadar ne konuşmalar var diye... 8)

Az evvel bir hikaye okudum. X şehrinde Y çobanı  X şehrinin koyunlarına diyor ki ;
'gözlerin görmüyor sana iş vermişiz, daha ne istiyorsun' yani şok oldum  peesss!! peesss!! dedim ancak bunlar hikaye kitaplarında olur gerçekte böyle olamaz. Gerçek hayatta koyunlar çobana yön verir ben köyümde öyle gördüm, eğer çoban koyunlara bakamıyorsa yeni bir çoban getirilir ama bu koyunların isteği ile kitabın sonuna bakmadan kapadım. ( Hayal dünyam epey geniş 8) ) Bir daha kötü hikaye okumayacağım (: Lütfen kötü hikaye kitaplarını çocuklarınıza okumayın  :ahah

Bizim Çorum'un da vardır ilginç konuşmaları .
Bi'kaç gündür 'piskevüt' gündeme oturuya (Adana şivesi falan dedilerde) ondan sordum canım.  

Benim için sorun olmaz ..Çocuklar büyüdü(: Kötü hikayeleri artık sizler okutmazsınız çocuklarınıza(:
Bu arda hikaye anlatmayı da dinlemeyide hiç sevmem.
Konuşulan konular net ve gerçek olmalı.

Pazartesi burukluğundan içimde hiç bir şey kalmadı.. Pazartesiyi daha çk sevdim. Çünkü bugünüm zehirdi.. Bugün pazardı.

Anlamsızlıkları başına vurmuş,konuyu şaşıran iki üyeyi andırıyorsunuz  ;D

İyi geceler güzel insanlar :)
Uyumadn önce hepinize güzel güzel dileklerde bulundum.:)
yarınımız hayrola.

Hayır sinirden değil ,bende diyorum neden yanlış yerde çıktı bu konu ?? Kesinlikle başka birşey var dün gibi eminim "anlam veremedikleriniz" e yazdığımdan  ;)

Bugün güzel bir gün olacak... Nedenini bilemiyorum ama iç ses öle diyor bugünün diğer günlerden bir farkı olacak bakalım :)
Dışarı da çok güzel bir hava var tam sevdiklerinize zaman ayırmak için ideal hava  :)
Bu arada haftasonundan beri duyduğuma göre askerler geliyormuş. Tüm asker yakınları gözünüz aydın şimdiden  :eglen
Bende bir aksilik olmazsa arkadaşımı göreceğim bakalım, bol bol asker anıları dinlerim artık =)
GÜNEYDIN... dilerim hepiniz günü bol neşeli bol böcüklü geçer =)
http://www.youtube.com/watch?v=ZSM3w1v-A_Y#ws

Evet canım yarın yakışıklı prensim
7dac1ccefa8575c29ab58b07ac6f009d_1285699451.gif
ae08915f53e7dde0263175be1e947f99_1285699578.gif
452d7a35c3861d0dc953948058f4c01c_1285699538.gif
9f1bb35e5d1b1290f0633e1b67531d2b_1285699563.gif
da geliyor..
Ama haşmetlü Crt asker anıları konuşmayı ona ta baştan sakladı (:
Ha bu arada bana gözaydına gelmiyecek misin? ::)
Kortma iş yaptırmam sana sohbet ederiz ...Mutfağı toparlar şöyle bir evin tozunu alır gidersin(:

crt' Alıntı:
Evet canım yarın yakışıklı prensim
7dac1ccefa8575c29ab58b07ac6f009d_1285699451.gif
ae08915f53e7dde0263175be1e947f99_1285699578.gif
452d7a35c3861d0dc953948058f4c01c_1285699538.gif
9f1bb35e5d1b1290f0633e1b67531d2b_1285699563.gif
da geliyor..
Ama haşmetlü Crt asker anıları konuşmayı ona ta baştan sakladı (:
Ha bu arada bana gözaydına gelmiyecek misin? ::)
Kortma iş yaptırmam sana sohbet ederiz ...Mutfağı toparlar şöyle bir evin tozunu alır gidersin(:

Şimdiden gözünüz aydın ablacım..
Toz almak (: evdeki görevim hep buydu desem... Temizlik yapmayı hiç sevmem ama pis evide sevmem ev temiz olmayınca misafirliğide gidemem  :P

Korkma canım zaten hazırlıklar tamam.Sen yeterki gel...
Anıl beşay vatanı bekledi sayesinde rahat uyuduk hem misafir sayılır ona iş yaptırmak olmaz...(:
Yemekleri ben ...Masayıda sen hazırlayacaksın ...
Toplamasıyla kim ilgilenir inan hiç bi'bi fikrim yok bilemiyorum? :(
Artık Türker ve Gökçe' de bulaşıkları falan yıkar biz sohbet ederiz(:

Öncelikle sizi şöyle hak ettiğiniz yere alırız(:

23qtq.gif

Ben üretim kısmında yani yemek ve pasta kısmını halleder getiririm .
Türker sanırım servis yapar
Gökçede bulaşıkları yıkar üstünede ablacım şöle bol dedikodu yaparken Anıl, Gökçe ve Türker de bize artık içecek sevisi yapar olma mı:)

Kerim ve Mesut'u unutmadım (: Onlarda içeride tatlı ve meyve hazırlar onları servis yaparlar. oohh gel keyfim gel.

Aaa bu arada darılmasın kimse işin en zor kısmını ben yapıyorum  :-[ Haşmetlü crt için lezzet uzmanlığı yapcam onca şeyi yemek zorunda kalacağım ne kadar zor bir iş  :'(  :ahah

Geri