Oyun Oyun : İçinden geçeni söyle

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Dilencilere bir çözüm bulunmalı, öyle ki;dilenci değil,muhtaç olmalılar..
Yağmur da,soğukta,o çocuklar.. Yazık yahu..
İşte şimdi,yolunu bulan tüm yolsuzluklara ve bu sebeple yolunu kaybetmiş tüm masumlar üzerinden düşünelim bunları..

Keşke birbirinizi yemeden önce seslenseydiniz... Sadece bi'telefon kadar uzaktım... Gecenin bu saati diplomasi çekilesi bir durum değilmiş... Bi Monşer olmadığım kalmıştı...

Felsefe yaptığını zannederk esrarengiz davranışlar sergileyenlerin olduğu her yerde tuhaflıkların olması normaldir.
Hani diyorum  insanlar neden farklı görünmek ister  çözebilmiş değilsemde ..
Biraz daha düşünmek gerek vardır elbet bi'çaresi ? (:

Birilerini kırınca ya da laf söylediğini sanınca sonunda ödül mü veriyorlar. Herşey o ödül için mi.? Bunca boş söz bunca kırıcı kelimeler. Rengarenk kelebekler içinde sade renk mavi kelebek neden bu kadar gözlerine batar. Neden zarar vermeye çalışır. Oysa o mavi kelebek yeni mavi kelebekleri getirecekti neden tek renk olması gözüne battı.
Ama mavi güçlü bir renk sonuna kadar direnecek ben mavi kelebeği sonuna kadar koruyacağım. Gücümün yettiği yere kadar.

Yoruldum çok yoruldum. Acaba bugün azrail 3. defa uğradığında bu defa zamanı diyip alacak mı canımı. Yaşamaktan sıkıldığım an şuandır. Herşeyden ve herkesten sıkıldım.

How can I live forever? I don`t know
Where can I find Heaven? I don`t know
What is going to happen? I don`t know
Why I am in love now? I don`t know...

Türker:) Neden İngilizce yazmaya gerek duydun anlayamayım ya neyse(:
Şu cahil halimle tercüme edeyim bari (:

"Nasıl sonsuza kadar yaşarım? Bilmiyorum.
Cennet'i nerede bulabilirim? Bilmiyorum.
Ne olacak? Bilmiyorum.
Şu anda niçin aşığım? Bilmiyorum."

crt' Alıntı:
Türker:) Neden İngilizce yazmaya gerek duydun anlayamayım ya neyse(:
Şu cahil halimle tercüme edeyim bari (:

"Nasıl sonsuza kadar yaşarım? Bilmiyorum.
Cennet'i nerede bulabilirim? Bilmiyorum.
Ne olacak? Bilmiyorum.
Şu anda niçin aşığım? Bilmiyorum."

Haha harikasın ! :alkis Pes yani yabancı dilinde varmış bak yeni öğreniyorum  ;)
Neden gerek duydum çünkü ünlü bir şarkının sözleri bunlar ...Bir arkadaşım göndermiş bana bende uzun yıllardır dinlemiyordum.Sözlerini beğendim ve öle içimden geçti :)

Türker:) Bi'daha olmasın yorma beni.(:
Türkçeyi zor konuşuyorum .Birde İngilizce falan ne oluyoruz.?
Anıl bazen abisiyle çok hızlı İnhilizce konuşuyor (işte ozaman anlayamıyorum) hakklımda olumsuz şeyler söylediğini hissediyorum ve yasak koydum .
Benim bulunduğum ortamda Obama 'da gelse Türkçe konuşacak o kadar(:

crt' Alıntı:
Türker:) Bi'daha olmasın yorma beni.(:
Türkçeyi zor konuşuyorum .Birde İngilizce falan ne oluyoruz.?
Anıl bazen abisiyle çok hızlı İnhilizce konuşuyor hakklımda olumsuz şeyler söylediğini hissediyorum ve yasak koydum .
Benim bulunduğum ortamda Obama 'da gelse Türkçe konuşacak o kadar(:

Ya birde kuş dili var ona ne diyeceksin ?  ;D Dedemler konuştuğunda benle dalga geçiyor sanırdım meğersem cidden varmış böyle bir dil.Türkçe'den bozmamıdır nedir anlamadım))

Günün bu saati dizi için hazırlanan insanlar gördüm :) Yuh diyorum başka da bir şey demiyorum...

Türker:) Konuyu değiştirme (:
Ne demek istediğimi çok iyi anladın canım .
Şu an "Fatmagülün Suçu Ne" başlayacak ben izliyorum sende izle konuyu anlatacaksın ona göre(:

Tubacım:) çoktan başladı (:
Türker'e görev verim izleyip düşüncelerinş burada yazacak .yoksa ben bilirim yapacağımı.
Helede haşmetlü crt'nin emirlerine bi'iteat etmesin.
Şoven duygularım şahlanırda Hirler'i de solarım  buda böyle bilinsin hane(:

Hahah yok vallahi benim psikolojim dizileri pek kaldırmıyor şu sıralar..Ben iyisimi bir kitap okuyayim,veya klasik müzik.Olmadı iskambil oyunu filan oynarım)) Arkadaşlarımında dediği gibi yaşlandım yaşlandım valla ya  :bilgeadam
Ama merak etme fatmagül bu bölümü hakkındaki yorumlarımı yapacağım, şimdi seni kırmak olmaz :) Annem izliyor sağolsun  :ahah

Geri