Oyun Oyun : İçinden geçeni söyle

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
deli' Alıntı:
Elma varsa elma yemeni tavsiye ederim cantuu .:) Kahve keyif içinse benimde canım çekti alıp geleyim . ısmarlayan da yok napayım .Hem laubali de olmak istemiyorum şimdi. Yok yok sağolun düşünmeniz yeter..
Hop !kendine gel dedi içses

Mesut :)

Elma sürekli yerim güzeleşmek için bol bol tüketirim :)
Keyif için bu saatte pek içmem,
Kısmet olurda gerçekte karşılaşırsak lafta değil sözde canın saolsun, bir kahvenin lafı mı olur? (nasıl olsa onun karşılığında kırk tıl hatırım olacak :P )

asukaki' Alıntı:
Hadi neşeli bir şarkı açın şuan meraktan dinledim nazan önce çirkin olsun benim olsun şarkısını öneriyorum  :)
Ayrıca turbo takıcam kendime yakında yine geçtin beni cantuuu :) büyütmüyorum faceyi sadece ne bileyim biraz soğuduk küsüştük :)
Mesuta katılıyorum elma daha iyi uyku açtığı bilimsel olarak kanıtlandı ama artık gelsin şu mesaj kaçıncı defa geçiliyorum :)

Turbo takma doğal kalsın bozmayalım napalım sende benden yavaşsın artık kabul et anlaşalım :)

Bozmayalım dedim de aklıma şu şarkı hepinize benden gelsin ;

DOGA ICIN CAL 2 - UZUN INCE BIR YOLDAYIM Official Video

Hüzünlü bir sonbahar akşamı diye bir yazım olsun istemiştim.
Aslında hüzün olmasada hep hüzün katmak isterdim.
Neydi bu bende ki sonbahar aşkı
Neden anında durulup derin düşünceler içinde giderken sonra aslında ne düşündüğümü bir türlü anlayamadan sadece böylece yazmak geliyor içimden. Kaç ay oldu yazmayalı sordunmu kendine ? 8-9 ay belki bir yıl ne değişti sende düşündün mü ? Ne fark edecek ki şimdi bir sigara yaksam belki bir kadeh tek atsam ? Ne kadar oldu biliyor musun ? Bİr tek atmayalı.Biliyorsun tabi ki bilmezsin sen içimde ki ben...
Böyle buraya nasip oldu buda  ;) birden geldi...

deli' Alıntı:
Geçmiş olsun abla :) Aman sağlığına dikkat et,bir mesut salgını varmış ki sorma :):)

Sevgili Mesut:)
Bilmezmiyim hiiçç(: Masal buya bi rzamanlar daha Crt gelmemişken buralara mesut bahtiyar yaşayan insanlar varmış .
]

Ustam gelse sırtıma vursa unut deseeee romanlarııııııııııııııııııııııı... İşçisin sen işçi kal,giy dese tulumlarııııııı... Ah Cem abi ah...

Eğer telefon çalıp uyanmasaydım kitabın büyüsünden herhalde her tarafım tutulmuş olacaktı kitap bittiğinde Allah'tan telefon çaldı yoksa her tarafım ağrıyor olacaktı :)

Uykumuz geldiği zaman uykuyla daha fazla inatlaşmak yerine bilgisayarı kapatıp fişini çekiyoruz ki zararı olmasın :)

Yoksa benim gibi uyandığınızda bilgisayar ayağınızın altında olabilir. Çok tehlikeli olabilirdi kendime çok kızdım.

Elma kahve pek işe yaramadı :) Bu da benden uyarı olsun aman ha uyurken bilgisayarlarınızı kapatın fişini de çekin mutlaka,

Bu arada herkese iyi pazarlar diler ve size bu şarkıyı armağan ederim ;)

http://www.youtube.com/watch?v=c3jRyQE4uUc#

:oooh       :oooh        :oooh        :oooh       :oooh          :oooh         :oooh           :oooh

Tuba:) Ne o haşmetlü Crt'nin emirlerine artık iteat edilmiyor mı? (:
Kırılmak için ince bir dal olmak gerekirmiş oysa dünya kütüklerin(miş) ama ben yinede  çok kırıldım çok . :(

crt' Alıntı:
Tuba:) Ne o haşmetlü Crt'nin emirlerine artık iteat edilmiyor mı? (:
Kırılmak için ince bir dal olmak gerekirmiş oysa dünya kütüklerin(miş) ama ben yinede  çok kırıldım çok . :(

bunu yazarken dinliyorum ablacım :-[ :-[

:aglama  Ölümü anımsatan bir parça

"ve cellat uyandı yatağında bir gece;tanrım dedi bu ne zor bilmece,öldükçe çoğalıyor adamlar ben tükenmekteyim öldürdükçe"  Yorulmuşum vesselam...

Geri