Oyun Oyun : İçinden geçeni söyle

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yalan zeka işidir dürüstlük ise cesaret.
Eğer zekan yetmiyorsa yalan söylemeye, cesaretini kullanıp dürüst olmayı dene.

crt' Alıntı:
Tuğbacım:) Korkmaya gerek yok hissettiğin anı yaşamalısın.

Ne yazıkki öle olmuyor ablacım (:
Sanırım çok detaycıyım sonunu düşünerek emin adım atmak istiyorum ama atamıyorum  ::)
Bilmiyorum ne olacak bu halim

Detaya fazla takılmak gerçekten yıpratıyor insanı (Kendimden biliyorum) Rahat olmayı dene .
Olayları akışına bırak .
Çünkü yaşanması gereken bi'şekilde yine yaşanıyor.

crt' Alıntı:
Tuğbacım:) Korkmaya gerek yok hissettiğin anı yaşamalısın.

İşte bu sözü alkışlarım .Bilimde felsefe de "anı" yaşa der hep üstüne basa basa,Ruh ve beden sağlığı için denir bu hep.Ama ,bir yanımızda sonunu düşünüp içini rahatlatmak veya kendini sağlama almak ister.Benmi ne yapıyorum ? Hepsini katıp karıştırıyorum  ;D
Şu canlı para yarışması başlasada babamla bi yarışa girsem kabullendirsem kendimi ona  :alsana

Türker:) Evet yani bizide merakta bırakıyorsun.Çabuk gir şu yarışmaya .
İstersen (25 gün kaldı)Anıl askerden gelsin beraber katılın. Sanki bilgisayar hafızasına sahip bir öğrendiğini unutmuyor  .
Paraları alır gelir ve benim hesaba aktarırsınız(:

crt' Alıntı:
Türker:) Evet yani bizide merakta bırakıyorsun.Çabuk gir şu yarışmaya .
İstersen (25 gün kaldı)Anıl askerden gelsin beraber katılın. Sanki bilgisayar hafızasına sahip bir öğrendiğini unutmuyor  .
Paraları alır gelir ve benim hesaba aktarırsınız(:

Haha tamam arkadaşım gelsin bide onla deneyelim şansımı :) yalnız kendim için konuşayım,öle çok bilgili herşeyden haberi olan biri değilim .Belirli konularda uç bilgilere sahibim okadar )) Zaten o yarışmada anladığım kadarıyla nabza göre şerbet veriliyor .Yani herkese aynı zorlukta sormuyorlar  :)

Yarışmanın detayını fazlaca bilmiyorum bi'kaç defa izledim.Umarım kazanırsın.
 Bu g,idişle Anıl'a artık yasak koymam gerekecek gibi  .Çünkü hangi konudan bahsetsek (çocuk ansiklopedi gibi) henmen eksiğimizi bulup bozuyor bizi (:
Öyle herşeyi fazlaca bilmekte iyi değil.Sinir bozuyor hane(:    

Kopy paste,kopy paste,kopy paste,kopy paste,kopy paste,kopy paste,kopy paste...
Nereye kadar değil mi ama...

İnsan anı yaşamak istese kendi mutlu oluyor karşıda ki mutsuz oluyor emin adımlarla ilerlemek istese herkes üzülüyor. Her şeyi kendi yolunda bırakmak en iyisi müdahale edileceği zaman edip tekrar yerine çekilirsin. İnsanların koşuşturmacasına aldanma aslında çoğu nere gitmek istediğini bilmiyor.

Bu kanal neden hep daha önce izlediğim filmleri yayına koyar anlamam. Onca reklam gelirine karşılık halka sunabildiğiniz yenilik bu mu? Yazık sizin yayıncılık anlayışınıza... Yeniliklerinize zamana otursun emi. Reyting alamayıp kapanasınız oldu mu? Oldu oldu... İnsanları salak yurduna koymayın yahu...

Korsan' Alıntı:
Bu kanal neden hep daha önce izlediğim filmleri yayına koyar anlamam. Onca reklam gelirine karşılık halka sunabildiğiniz yenilik bu mu? Yazık sizin yayıncılık anlayışınıza... Yeniliklerinize zamana otursun emi. Reyting alamayıp kapanasınız oldu mu? Oldu oldu... İnsanları salak yurduna koymayın yahu...

Kanalın baş harfi ne ? aklıma hemen bir kanal adı geldide  ;D

Tekrardan görüşmek üzere tüm dostlara benden selam söyleyin ,size bir şarkı hediye ediyorum hadi bakim dinleyin(:

icon_arrow.gif
Ahmet Kaya-benden selam söyleyin

Aynen katılıyorum hadi benden de bunu dinleyin bari :) Başta ki müziği özellikle. Görüşürüz akşama ya da geceye :)

kolera (zor is)

Kuş kanadın kıymetini kanadı yanınca anladı.

Geri