turtur' Alıntı:Bende kesinlikle boşanmaların şimdikinden 2-3 kat kadar fazla olacağını iddia ediyorum gelecek nesillerde son 10 yıla nazaran...Dilerim yanılırım.cantuuu' Alıntı:Düşündümde Rusya-Türkiye arası vize kalktı şimdi işin ekonomik boyutundan çok sosyoekonomik boyutu benim ilgi alanıma giriyor.
Önümüzdeki dönemlede boşanmaların daha çok artacağı yönünde bir düşünce belirdi kafamda. Dilerim yanılıyorumdur. Şayet imkanım olursa ilerleyen senelerde Tuik'den senelere göre boşanmaları kıyaslayıp tekrar paylaşacağım. Dilerim yanılırım..
Senin ne gibi bir tahminin var vizelerin kalkmasından sonra? Yani neden fazla olacak boşanmalar bu anlaşmadan sonra?
Çünkü bizim toplumumuzda çocukluktan itibaren cinsellik ayıp, günah ve asla konusulmamasu gereken gizli saklı yalan yanlış ve kulaktan dolma haberlerle büyüyen nesil, o bastırılmış duygularını nasıl tatmin edecekler? İşte böyle özenti ile.. Nasıl olsa evde eşi bekleyecek ya kendini o yedekte kalsın ama diğerleri elinin kiri olacağından ha bir de yabancı olunca zaten

Anne babalara düşen cinselliği çocuklara gerektiği yaştan itibaren anlatmasalar bile onları doğru yönlendirecek kitapları alsınlar bilinçlendirsinler. Ben zaten bu kafayla asla evlenemem. Evlilik o kadar basitleştirildi kiyani imza atıyorsun bitiyor herkesin gözünde bu.. OOOOf söylenecek çok şey var bu konuda ama şimdilik kafi :-\