turtur' Alıntı:Amazon yağmur ormanları ...Dünyanın en çeşitli bitki varyasyonu ve bambaşka havasıyla bu evrende en çok gitmek istediğim yerlerden biri...
Ya ben, hayali kurmak bile yetiyor belki kısmet olur ölmeden bende görebilirim

turtur' Alıntı:Amazon yağmur ormanları ...Dünyanın en çeşitli bitki varyasyonu ve bambaşka havasıyla bu evrende en çok gitmek istediğim yerlerden biri...
cantuuu' Alıntı:Bana bir masal anlat baba
İçinde denizler balıklar
Yağmurla kar olsun
Güneşle ay
Baba bir masal anlat bana
İçinde bütün oyunlarım
Kurtla kuzu olsun
Şekerle bal
Anlatırken tut elimi
Uykuya dalıp gitsem bile
Bırakıp gitme sakın beni... :'( :'(
turtur' Alıntı:cantuuu' Alıntı:Bana bir masal anlat baba
İçinde denizler balıklar
Yağmurla kar olsun
Güneşle ay
Baba bir masal anlat bana
İçinde bütün oyunlarım
Kurtla kuzu olsun
Şekerle bal
Anlatırken tut elimi
Uykuya dalıp gitsem bile
Bırakıp gitme sakın beni... :'( :'(
Bak oldumu şimdi bu şarkı cantuuu.Yine hatırlatma bana o duyguları :-[
turtur' Alıntı:Hayır hayır merak etme kimseyi incitmedin.Sadece şarkının ne kadar harika olduğunu vurgulamak istemiştim![]()
cantuuu' Alıntı:turtur' Alıntı:Hayır hayır merak etme kimseyi incitmedin.Sadece şarkının ne kadar harika olduğunu vurgulamak istemiştim![]()
O halde sevindimMasal dinlemeyi çok seviyorum, yaşım kaç olursa olsun hep dinleyeceğim
Çünkü herşey masallarda güzel. En azından uyurken iyi duygular yaşayalım değil mi![]()
turtur' Alıntı:cantuuu' Alıntı:turtur' Alıntı:Hayır hayır merak etme kimseyi incitmedin.Sadece şarkının ne kadar harika olduğunu vurgulamak istemiştim![]()
O halde sevindimMasal dinlemeyi çok seviyorum, yaşım kaç olursa olsun hep dinleyeceğim
Çünkü herşey masallarda güzel. En azından uyurken iyi duygular yaşayalım değil mi![]()
Bende bayılırım masallara.Bu yüzden kuzenlerime hep anlatmışımdır eskiden.şimdi kocaman oldular anlatcak kimse kalmadı ya ((
crt' Alıntı:Off offf sohbete daldık kahvaltı yapmadım hala ,gecikiyorum ofise gideceğim
Sevgili Tuğba Ve Turtur
İsterimki hiç incinip üzülmeyesiniz ama ah bu hayat silindir gibi ezip geçiyor insanı...!
Şair diyorki
"Herkes kırılamaz; bazen ipince bir dal olmak gerekir
kırılmak için:
Ama dünya kütüklerin…"
sizi herşey gönlünüzce olsun..
Teşekkürler ablacım şimdi dinliyorum parçayı.Utanarak söylüyorumki şarkıyı ilk defa duyuyorum müzik arşivim geniş olmasına rağmen.Çok ama çok beğendim desem ?Teşekkürler..crt' Alıntı:Sevgili Turturolmuyor ama..
Ne demekmiş geleceğinle ve sağlığınla oynamak..?
Bu parça senin için olsun...Lütfen dinle kesin çok beğeneceksin..
http://facebookvideoindirme.gen.tr/seveceksin-inadina-onur-akin.html
Bende kesinlikle boşanmaların şimdikinden 2-3 kat kadar fazla olacağını iddia ediyorum gelecek nesillerde son 10 yıla nazaran...Dilerim yanılırım.cantuuu' Alıntı:Düşündümde Rusya-Türkiye arası vize kalktı şimdi işin ekonomik boyutundan çok sosyoekonomik boyutu benim ilgi alanıma giriyor.
Önümüzdeki dönemlede boşanmaların daha çok artacağı yönünde bir düşünce belirdi kafamda. Dilerim yanılıyorumdur. Şayet imkanım olursa ilerleyen senelerde Tuik'den senelere göre boşanmaları kıyaslayıp tekrar paylaşacağım. Dilerim yanılırım..
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.