Oyun Oyun : İçinden geçeni söyle

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
turtur' Alıntı:
Amazon yağmur ormanları ...Dünyanın en çeşitli bitki varyasyonu ve bambaşka havasıyla bu evrende en çok gitmek istediğim yerlerden biri...

Ya ben,  hayali kurmak bile yetiyor belki kısmet olur ölmeden bende görebilirim:) Kısmet...

Kim suçlu hala anlayabilmiş değilim ama(: şu an 'Fatmagül'ün Suçu Ne' dizisini izliyorum...
Biraz sonra 'Türkan' başlayacak ofya dizikolik miyim ne ..?
20.gif

Bu gün dışarlardaydım memleket ne halde doğru dürüst haber bile izlemedim...
İnşallah güzel yurdumda güzel şeyler olmuştur diye bir tahminde bulunmak istiyorum ama yanılmışta olabilirim hane(:

Korkar da hayalini dahi kuramam mutluluğun...
Çok şey bilirimde söyleyemem ..Doğayı insanları  çok sever hele de çocuklara hiç kıyamam...Öyle ya  yaşarken ölmekte neymiş direneceksin sonuna kadar ....
Mevsim hep kışta takılıp kalacak değil ki mutlak birgün bahar gelecek...
Elbet bizimde güzel günlerimiz olacak.
Sevgi ve dostlukta yeni umutlara doğru hep beraber aydınlıkta buluşalım:)

Bana bir masal anlat baba
İçinde denizler balıklar
Yağmurla kar olsun
Güneşle ay

Baba bir masal anlat bana
İçinde bütün oyunlarım
Kurtla kuzu olsun
Şekerle bal

Anlatırken tut elimi
Uykuya dalıp gitsem bile
Bırakıp gitme sakın beni...  :'( :'(

cantuuu' Alıntı:
İçinde denizler balıklar
Yağmurla kar olsun
Güneşle ay

İçinde bütün oyunlarım
Kurtla kuzu olsun
Şekerle bal

Anlatırken tut elimi
Uykuya dalıp gitsem bile

Bak oldumu şimdi bu şarkı cantuuu.Yine hatırlatma bana o duyguları :-[

turtur' Alıntı:
cantuuu' Alıntı:
İçinde denizler balıklar
Yağmurla kar olsun
Güneşle ay

İçinde bütün oyunlarım
Kurtla kuzu olsun
Şekerle bal

Anlatırken tut elimi
Uykuya dalıp gitsem bile

Bak oldumu şimdi bu şarkı cantuuu.Yine hatırlatma bana o duyguları :-[

Sevgili turtur,
Bilmeden seni ve başkalarını incittiysem özür dilerim.... :-[

Hayır hayır merak etme kimseyi incitmedin.Sadece şarkının ne kadar harika olduğunu vurgulamak istemiştim  ;)

Off offf sohbete daldık kahvaltı yapmadım hala ,gecikiyorum ofise gideceğim (:

Sevgili Tuğba Ve Turtur:)
İsterimki hiç incinip üzülmeyesiniz ama ah bu hayat silindir gibi ezip geçiyor insanı...!
Şair diyorki
"Herkes kırılamaz; bazen ipince bir dal olmak gerekir
kırılmak için:
Ama dünya kütüklerin…"

sizi herşey gönlünüzce olsun..

turtur' Alıntı:
Hayır hayır merak etme kimseyi incitmedin.Sadece şarkının ne kadar harika olduğunu vurgulamak istemiştim  ;)

O halde sevindim :) Masal dinlemeyi çok seviyorum, yaşım kaç olursa olsun hep dinleyeceğim :)
Çünkü herşey masallarda güzel. En azından uyurken iyi duygular yaşayalım değil mi:)

cantuuu' Alıntı:
turtur' Alıntı:
Hayır hayır merak etme kimseyi incitmedin.Sadece şarkının ne kadar harika olduğunu vurgulamak istemiştim  ;)

O halde sevindim :) Masal dinlemeyi çok seviyorum, yaşım kaç olursa olsun hep dinleyeceğim :)
Çünkü herşey masallarda güzel. En azından uyurken iyi duygular yaşayalım değil mi:)

Bende bayılırım masallara.Bu yüzden kuzenlerime hep anlatmışımdır eskiden.şimdi kocaman oldular anlatcak kimse kalmadı ya ((

turtur' Alıntı:
cantuuu' Alıntı:
turtur' Alıntı:

Bende bayılırım masallara.Bu yüzden kuzenlerime hep anlatmışımdır eskiden.şimdi kocaman oldular anlatcak kimse kalmadı ya ((

:)  Teknoloji saolsun bende onun sunduğu imkanlarından faydalanıyorum her gün tanımadığım insanlardan masal dinliyorum.
Tek olmadığını bilmek ne kadar güzel bir duygu. Kalabalık arasında yalnız hissederdim kendimi, oh be rahatladım benim gibi düşünenlerde varmış:)

crt' Alıntı:
Off offf sohbete daldık kahvaltı yapmadım hala ,gecikiyorum ofise gideceğim (:

Sevgili Tuğba Ve Turtur:)
İsterimki hiç incinip üzülmeyesiniz ama ah bu hayat silindir gibi ezip geçiyor insanı...!
Şair diyorki
"Herkes kırılamaz; bazen ipince bir dal olmak gerekir
kırılmak için:
Ama dünya kütüklerin…"

sizi herşey gönlünüzce olsun..

Bu benim uzmanlık alanım;)
Neler yapabiliriz; ağacın daha çok sürgün verip çiçeklenmesi için bir kaç ince dal feda ederiz. Ama bu korkutmasın kimseyi yerine daha sağlam, daha fazla dallar gelecektir. Siz sevginizikaybetmeyin ve umudunuzu yitirmeyin. Her yeni başlayan günde daha da büyüyecek sadece sabretmeniz gerekecek.

Kütükler için yapılabilecek herhangi birşey yok, onlar ancak olduğu yerde kalacaktır:)

Şuan benden mutlusu yok... Anlaşılıyor olabilmek ne kadar muhteşem :)

Sevdiklerinizin kıymetini iyi bilin,
Arkanızı döndüğünüz an ölüm araya girebilir,
Sonra keşkeler o anı geri getirmez,
Hayat herşeye rağmen çok güzel yaşamak nefes alabiliyor olmak...
Kimsenin başına kötü olay gelmesin Allah herkesin yolunu açık etsin....

Son Defa (emre aydın)  iyi seyirler....

Şu an İstanbul'da güneşli güzel bir hava var ve ben yine çok pozitifim
20.gif

İşsiz artmış olsa bile  hamdol$un aç mezarı yok.. Özgürlükler birazcık askıya alındı gibime geliyor ama canımız sağolsun olsun (: 

crt' Alıntı:
Sevgili Turtur:) olmuyor ama..
Ne demekmiş  geleceğinle ve sağlığınla oynamak..?
Bu parça senin için olsun...Lütfen dinle kesin çok beğeneceksin..

http://facebookvideoindirme.gen.tr/seveceksin-inadina-onur-akin.html
Teşekkürler ablacım şimdi dinliyorum parçayı.Utanarak söylüyorumki şarkıyı ilk defa duyuyorum müzik arşivim geniş olmasına rağmen.Çok ama çok beğendim desem ?Teşekkürler..
Eveet...Bakalım hayat bana son bir şans daha verecekmi  :)

Düşündümde Rusya-Türkiye arası vize kalktı şimdi işin ekonomik boyutundan çok sosyoekonomik boyutu benim ilgi alanıma giriyor.

Önümüzdeki dönemlede boşanmaların daha çok artacağı yönünde bir düşünce belirdi kafamda. Dilerim yanılıyorumdur. Şayet imkanım olursa ilerleyen senelerde Tuik'den senelere göre boşanmaları kıyaslayıp tekrar paylaşacağım. Dilerim yanılırım..

cantuuu' Alıntı:
Düşündümde Rusya-Türkiye arası vize kalktı şimdi işin ekonomik boyutundan çok sosyoekonomik boyutu benim ilgi alanıma giriyor.

Önümüzdeki dönemlede boşanmaların daha çok artacağı yönünde bir düşünce belirdi kafamda. Dilerim yanılıyorumdur. Şayet imkanım olursa ilerleyen senelerde Tuik'den senelere göre boşanmaları kıyaslayıp tekrar paylaşacağım. Dilerim yanılırım..
Bende kesinlikle boşanmaların şimdikinden 2-3 kat kadar fazla olacağını iddia ediyorum gelecek nesillerde son 10 yıla nazaran...Dilerim yanılırım.
Senin ne gibi bir tahminin var vizelerin kalkmasından sonra? Yani neden fazla olacak boşanmalar bu anlaşmadan sonra?

Geri