Oyun Oyun : İçinden geçeni söyle

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kokltuk güzeldi ama sanki  çok mu klasik ne .?Hani sedef-yakutla falan işlenmiş olsaydı haşmetlü Crt'ye daha bi' uyardıya neyse...
Beş parmağında beş marifet güzel Tuba varken..Erkek adamın iş yapması olmazzzz . Zaten caiz de değil.Anıl misafir ,Mesut'a Gökçe ve de Türker'e kıyamam (:
Servisi ,ortalığı toplama işini sen yaparsın canım...
Bende Hürrem sultan misali emirler yağdırır yeni plan ve entrilakar düşünürüm (:

Yok yok sofrayı toplama ve bulaşık işi bana ait.. işin ehli benim o konuda.. Manyak sofra toplar,harikulade bulaşık yıkar,üstünede bir çay demlerim ki parmaklarınızı içersiniz :)
Gözünaydın ablam :) Anıla çok selamlar :)

Canım benim teşekkür ediyorum .Selamını aleylemişem.
Merak etmeyin ben sizi yormam . Oturun sohbet edin .
Tuba yapsın işleri.
Mesut biliyorsun ki yalan sözü sevmem ..Zaten O asi kız Tuba varya sizi kıskanmaya başladı .Neden ayrımcılık yapıyorsun diyor? Oysa Erkekler ağlamaz ,erkekler iş yapmaz .Onlar gezer tozar,sinirlenirse de dayak atar (diye düşünüyorum ) ve sizi gönülden destekliyorum (:

Ah anladım ben tamam :( Ha mutfağına sokmakta tedirginsen onu bilemem :) Korkma abla yemem mutfağını,aynı düzen tertemiz piripak yaparım,hatta çöplerini döker,camlarını bile silerim.  Biz erkekler mutfakta yorulmuş,terimizi silerken,siz de kadın kız ortamı rahat rahat erkeklerin arkasından konuşur :D, kahvenizi içer falınıza bakarsınız.:)
Sonra hep beraber Anılın anılarını dinler,bir hüzünlenir,bir güleriz.
Gün sonunda çıkarken,banka hesap numaramı sehpanın üzerine bırakırım,not alda unutma abla :):)

Yok yok olsun. Ben hizmeti severim,yapabildiğimce. Hoşuma gider. :)

Ya siz ana-kız ne güzel gelin güveysiniz böyle :) Ben kim bulaşık kim  ;D Bana bulaşık makinesi gösterseler fırın zannederim  :D

turtur' Alıntı:

Ya siz ana-kız ne güzel gelin güveysiniz böyle :) Ben kim bulaşık kim  ;D Bana bulaşık makinesi gösterseler fırın zannederim  :D

Hımm  demek öyle ..
Ben sana öyle bir öğretirim ki ... Annen aklına geldikçe bana dua eder(:

crt' Alıntı:
Canım benim teşekkür ediyorum .Selamını aleylemişem.
Merak etmeyin ben sizi yormam . Oturun sohbet edin .
Tuba yapsın işleri.
Mesut biliyorsun ki yalan sözü sevmem ..Zaten O asi kız Tuba varya sizi kıskanmaya başladı .Neden ayrımcılık yapıyorsun diyor? Oysa Erkekler ağlamaz ,erkekler iş yapmaz .Onlar gezer tozar,sinirlenirse de dayak atar (diye düşünüyorum ) ve sizi gönülden destekliyorum (:

Ajandama baktımda çok yoğunum artık başka sefere gelirim =) Bizde öyle erkek oturup kadın iş yapmaz hem ben anlamam çataldan bıçaktan karıştırırım, bir tek toz almasını bilirim onuda baştan sağma yaparım  :)  Napim yeteneksizim Allah vergisi işte =) olmayınca olmuyor...

Evlenince evime erkek hizmetli alacağım. Zeybek öğrensinler bide oooh ben oturcam onlar oynayacak :ahah :ahah  Söyelemek bile yakışmadı bana :)
Neysem size bol eğlenceler ee ablacım artık ben yokum onca erkek arasında tüm işler size kalacak bilirisiniz erkeklere ayıp olmasın ;) Fikrinizi değiştirirseniz haber verin ajandamda bazen karıştırdığım tarihler olabiliyor  :)

Evlere misafir hizmetçiliğine gidilir. Saat başı 40 liradır.
Not: özel asker karşılamalarında çift tarife ücreti alınır.
Müracat :çatlak kafanın yeri; k.g. bulvarı Forumtepe/istanbul
Tuba  ;D
sana iş çıktı haydinnn :D

Bi 90 dakika kaldı... Tarih üçüncü kere tekerrür etmez diye düşünüyorum...  Hadi bakalım...  Seviyorum seni,Fenerbah(ç)...

Yine bizim Çorumlular zapteylemiştir kursu...Dersimlilerle  yarış halindeyiz(:
Bakalım kim kazanacak ?

Bir durum değerlendirmesi yapıyorsak,bildiklerimiz var demektir... Aylar önce yazmıştım Ntv'nin ne halt olduğunu... Bu gün hak verenlerim olmuş... Hahaha alemsiniz vesselam...

deli' Alıntı:
Evlere misafir hizmetçiliğine gidilir. Saat başı 40 liradır.
Not: özel asker karşılamalarında çift tarife ücreti alınır.
Müracat :çatlak kafanın yeri; k.g. bulvarı Forumtepe/istanbul
Tuba  ;D
sana iş çıktı haydinnn :D

hehe  :D  40 çok az crt tanıdık olduğu icin hadin anlaşalım saati 70 olsun;) :D

Seni Özledim hemde çok Özledim anlatamıyorum özlemimi ey Her yönüyle özgürlüğüm çık gel artık yeter beklettiğin ...

Geri