Oyun : Anlam veremediklerimiz!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bazı platformlarda beni sürekli şikayet eden kişi ve gruplara...  Elinize ne geçiyor anlamadımki... Kelimelere dmkülmek hoşunuza gidiyor anlaşılan... :)

Etrafımda sözde bana iyilik yapmaya çalışan insanların sürekli beni birileriyle tanıştırmaya çalışmasına ve neden dert oluyorsa evlenirim evlenmem ya da sevgilim var ya da yok kime ne? Sizin başka derdinimiz mi kalmadı.

-Hımmm getir karnene bakalım hangileri kötü ( iyi olan değil kötü olan sorulur )
-Sen kaçıncı sınıfsın (belki milyonkez söylemişimdir)
-Hangi okulu kazandın
-Sınavdan kaç puan aldın
-Olurmu sence bu yıl, doktor ol kızım aman başka meslekte iş yok (:
-Aaa o bölüm mü kazndı kızınız bizim tanıdık vardı şimdi işsiz ama olsun üzülme en azından diploması olur  (:
-Okul 4 yıl da biter mi?
-Aman senin kızının bölümüde çok kolay, bizim kız anlatıyor doğru düzgün uyumazmış (:
-Sevgilin var mı aman ha mesleğini almadan evlenme
-Aaa ne çabuk nişanladın daha çok küçüksün
-Neden ayrıldın sevgilinden neyse zaten gözüm tutmamıştı onu (:
-Mezun olunca nerede çalışcaksın
-KPSS den kaç puan aldın ( ki her bölümün her mesleğin puan snırlaması farklıdır (: ama onlar bunu bilmez )
-Hım benim oğlanda önlisans mezunu ama KPSS den seni kızı geçmiş  :ahah  (lisans ve önlisans farkını gel de anlat )
-Özelde mi çalışıyor, benim oğlanda memur oldu maaşıda şu kadar...

ve misafirliğe gelinir eee artık evlenmiyormusun  :alsana SİZENE yaaaaa  :-X

Tüm bu kıyaslama ve sorulara anlam veremiyorum  :-\

Tubacım evet bu tür sorulara anlam veemiyorum ..
Bana da çok soruldu ,sorulıyorda ama artık yanıt vermiyor sıkma canını beni yalnızlığımla başbaşa bırak  boşver gitsin diyorum.
İkinci defa cesaretleri kırılıyor sormıyorlar istersen sen de bi'bi dene canım(:

crt' Alıntı:
Tubacım evet bu tür sorulara anlam veemiyorum ..
Bana da çok soruldu ,sorulıyorda ama artık yanıt vermiyor sıkma canını beni yalnızlığımla başbaşa bırak  boşver gitsin diyorum.
İkinci defa cesaretleri kırılıyor sormıyorlar istersen sen de bi'bi dene canım(:

Yaptığım oluyor ardından da ne kadar suratsız, sevimsiz ve ukala biri deniyor  :ahah

Ben anladım, onlara ne yaparsam yapayım asla anlamayacaklar, en iyisi odam (: Sevmiyorum boş muhabetleri uykum geliyor  ::)

deli' Alıntı:
keşke bana sorsalar

Aaa neden ??? insanı boğar bu sorular

Nedir bunca hırs bunca  öfke anlam veremiyorum.?
Anı yaşayacak hayatı birazda güzel yönünden görmeye çalışacaksın ...Aksi takdirde için için erir sadece kendini üzdüğünle kalır sonucu yine değiştiremezsin.Ve zaman su gibi akıp giderde hiiiç anlayamaz öylece bakakalırsın(:(Lütfen sözümü yabana atmayınız tecrübe konuşuyor)

Sonucu nasıl olsa değişmeyecek olan '12 Haziran' seçimlerine anlam veremiyor hatta sinir oluyorum.(:

Geri