Oyun : Anlam veremediklerimiz!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Taban tabana zıt fikirli insanların,aynı düzlemde mücadele etmelerine... Yazık,sizin fikriyatınıza... Yazık, o fikriyatlara anlam katıp'ta inananlara,yazık, o inanmışların ay, belkide yıllar sonra düşecekleri duruma...

Korsan' Alıntı:
Umursamaz insanlara... Sinir oluyorum sinir...
Deme öyle yahu :)yeri gelince bende umursamaz oluyorum olmak gerekli kimi yerde ;)
Anlam veremediğim ne var kimi dar kafalılara anlam veremedim verebilen varsa helal olsun!

Bir damlaydım,koptum denizden.
Deniz,çekildi o gün.
O günden beri denizin yükselmesini bekler dururum.

Tanrı'nın insanoğlunu yarattıktan sonra bu denli bir yalnızlığa terk etmesine hiçbir zaman anlam veremedim.

Danimarkalı yönetmenin asena misali kıvırmasına anlam veremiyorum... Dedinse dedin yahu,arkasında dur... Duramayacaksan demeseydin... Birde yönetmen olacak potuk irisi.

Çok şey birikmiş anlam veremediğim ama ben onları yazmak yerine penceremi açtım rüzgara fısıldadım, usulca gitsin o gideceği yeri iyi biliyor ;) Hafifledim yahuu :)

Evde fitne ve fesat üzerine örgütlenme çabalarını güç birliğine dönüştürerek  "müdahaleci diktatör anne  istemiyoruz" diye haşmetlü Crt'ye karşı isyan bayrağı açan Anıl ve abisine anlam veremiyor ve onları kınıyorummm (:

Geri