Otomobilinin rengini söyle, kim olduğunu söyleyeyim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bülent
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Siyah: Zerafeti beğenen, inatçı, klasik otolardan hoşlanan ve idare edilmesi zor kişiliklerdir.
Benimki bu renk :D
Sunroofuda var :)
Yalnız klasik otolardan hoşlaşmam :-\
Spor olanlar ve büyük olanlar tercihimdir :D :D
Teşekkürler Bülent :)

Rica ederim Ayşe.
Tekerin düz bassın inşallah.
Kazasız günler dileklerimle...  :)

Sanırım taşıt sektöründe sarı ve pembe renk satılmadığı için bu yazı yazılmış ;D
Gümüş-gri: Serinkanlı, durgun ve insanlardan uzak olan birisini tanımlar. Diğer sürücülerde kusur bulmaya eğilimlidirler.

Siyah: Zerafeti beğenen, inatçı, klasik otolardan hoşlanan ve idare edilmesi zor kişiliklerdir.

Taşıtta genelde bu renkler revaçta,vah bize o zaman  :D

ebruliyn' Alıntı:
Sanırım taşıt sektöründe sarı ve pembe renk satılmadığı için bu yazı yazılmış ;D
Gümüş-gri: Serinkanlı, durgun ve insanlardan uzak olan birisini tanımlar. Diğer sürücülerde kusur bulmaya eğilimlidirler.

Taşıtta genelde bu renkler revaçta,vah bize o zaman  :D

Sizin renginiz?  :)

Bu yazılanları doğrulayabilmem için rengarenk bi araba seçmem lazım,
Çünkü her renkten bende bişeyler saklı:)

Gümüş-gri: Serinkanlı, durgun ve insanlardan uzak olan birisini tanımlar. Diğer sürücülerde kusur bulmaya eğilimlidirler

:-\

benim rengim beyaz.sonucunu gördükten sonra araba alırken acele etmemem gerektiğini düşündüm. ::) kişiliğime uyan renk te siyah.bu durumda rengine bakarakmı araba almamız gerekiyo.yada  rengin anlamlarına bakarakmı.... ;) yada araba almıyıp komşumu almamız gerekir.yada arabayı alıp ta saklayıptamı yasaklasak.yada yasaklayıpta mı saklasak ???

Gümüş-gri: Serinkanlı, durgun ve insanlardan uzak olan birisini tanımlar. Diğer sürücülerde kusur bulmaya eğilimlidirler. ???

Benim hayalimdeki araba Nissan Çift Kabin 4x4 pickup ama SİYAH
başka renk olsa almam.İlla siyah olcak  :D

İnatçı olduğum doğru ama Klasik otoları sevmem  :-\
İdare edilmesi zor bir insan da değilim hep ben milleti idare ederim  :D

Kırmızı: Konuşkan, sabırsız, cesaretli.

benim arabam kırmızı ama bana sadece sabırsız kısmı uyuyor  :-\

Geri