K
kadir35
suçlunun göz kapakları açık kalacak şekilde tutuluruş...ve belli bir mesafeden ellerinin adamın gözüne doğru ileri geri sallarlarmış...saatlerce süren bu olayın sonunda adam kafayı yermiş...
Merci! ;DFeveran Estomp' Alıntı:O zaman link şeklinde yazarım.. Dileyenler baksın diye.. Tabi bulabilirsem tekrardan..
imdaaatZynep' Alıntı:Ben farklı düşündüm soruyu okuyunca.
Beni bir odaya müebbet kapatsalar ve yanıma Banu Alkan'ı verseler, ve sabah akşam durmadan şarkı söylese...
bu yazılanlardan herhangi birisi daha cazip gelebilirdi eminim
kesinlikle ;DFeveran Estomp' Alıntı:En çabuk öldürenini seçerdim o durumda.. ;D
Türk Pop Musikisi İşkenceleri..Zynep' Alıntı:
Düşünsenize bir de extradan yanına Fatih Ürek'i koysalar?
Yoksa eğlenceli bir şov mu olurdu ki?
Biz çok kötüyüz!
Küçük küçük adamlar zaten..Zynep' Alıntı:Aman aman kalsın
Bana da ille birileri işkence yapacaksa... Osmanlı tokadını seçeyim ben. Hem Atalarım sonuçta.
Vurdukları yerde gül biter
Çinlileri istemem
Ay bir de onların garip yiyecekleri var, işkence yapmadan önce "yiyceksin!" filan da derlerFeveran Estomp' Alıntı:Küçük küçük adamlar zaten..Zynep' Alıntı:Aman aman kalsın
Bana da ille birileri işkence yapacaksa... Osmanlı tokadını seçeyim ben. Hem Atalarım sonuçta.
Vurdukları yerde gül biter
Çinlileri istemem
Bazı bilgiler esprilerle süslenirse daha akılda kalıcı olur genç arkadaşımcigdem92' Alıntı:Espri konusu yapılmamalı.
Bilgiler için tşkr.
Katılıyorum!Zynep' Alıntı:Bazı bilgiler esprilerle süslenirse daha akılda kalıcı olur genç arkadaşımcigdem92' Alıntı:Espri konusu yapılmamalı.
Bilgiler için tşkr.
Aramıza hoşgeldiniz...
Suçlar ; cezası ne olursa olsun asla son bulmaz tabiki ama o dönem için engelleyici bir niteliktir..greenhouse' Alıntı:bunları akıl eden insanlar keşke zekalarını faydalı şeylere kullanabilselerdi.çünkü işkence adamın bedenine yapılıyor acaba bunu (sözüm ona)ibret alacak halk ne kadar hissedebiliyor diye düşünmüşümdür hep.sizce bu işkencelerle işlenen suçlar son mu buldu?sorunuzun cevabı ise hiçbiri