K
Kristal
bu yaratıcı işkence yöntemlerini bulmak için epey kafa yormuşlardır sanırım
Katılıyorum aklıma takılanda bu aslında benim yani ne bileyim inancı gereği yapamazar diye düşündüm ama tabi inancı olmayanlarda olabilir ve bende hiç bir kaynakta rastlamadım bunlara acaba bunları nerden temin ettiniz ???UğurOnur' Alıntı:Fare olayı bence daha feci bir işkence
O değilde hep çin işkencesi çin işkencesi der dururduk ama Osmalı'da kullanılan
yöntemler çin işkencesi yanındaa.....daha beter...Ama sahiden hiçbir tarih kitabında
buna benzer şeyler okumamıştım.Osmanlı müslüman bir imparatoluk olduğu için
bu işkence yöntemlerini kullanmış olma ihtimalleri çok düşük...
Ölüye bile işkence...gözde.' Alıntı:birini de seçeyim hemen birincisi tabiki son kez kesik kafasıyla bedenini gösteriyorlar falan ya ...
Demek istediğim bunu yapmazdı şunu yapmazdı demeden önce biraz düşündürmek.. Hayatta herşey mümkün.. Ayrıca ben karalama yada buna benzer bir sıfatla varyasyon yaratmıyorum.. Ben sadece okuduğumu sizinlede paylaşmak istedim.. Yanlış diyorsanız yanlıştır saygı duyarım(Kişisel olarak).. Ama bunu evrenselleştirmeyelim lütfen..Conqueror' Alıntı:ayrıca sevgili feveran estomp arkadaşım . sen dağılmış bir ülkenin son halini artık nasıl bir ruh haliyle işkencelerle bağdaştırabildin anlayamadım. yani sevr anlaşması ile ne alakası var bu işkencelerin. seviyeli eleştiriden maksadım da bu. biraz insaf lütfen.
Kesinlikle..Kristal' Alıntı:Genç Osman'ın nasıl öldürüldüğünü bilmeyen yoktur sanırım...Ecda da iftira atmak değil kimsenin niyeti.