Orada olmak isterdim...

• Konbuyu başlatan su perisi
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Anlık Kareler (Fotoğraf Dünyası) kategorisinde su perisi tarafından oluşturulan Orada olmak isterdim... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 29,017 kez görüntülenmiş, 121 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Anlık Kareler (Fotoğraf Dünyası)
Konu Başlığı Orada olmak isterdim...
Konbuyu başlatan su perisi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Meltem83
S

seca

Kullanıcı
1 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
0
mersin
:) bende bir sezon ACAPULCO da çalışmıştım... :)

B

beatıfulllife

Kullanıcı
1 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
hiç güzel deil ... :)

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Renklerin şölen yaptıgı yerde olmak istermiydiniz..

S

seca

Kullanıcı
1 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
0
mersin
sevgili su perisi...senin nikin hayal perisi olmalı... :) ::) ::)

hayallerimizi öğrenip bizi tatile mi götüreceksin yoksa :)...

emeğine sağlık canımcım ben gitmek istemezdim çünkü çok renkli bir hayat olur :) ::)

sevgiyle kal ::) :)

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
seca' Alıntı:
sevgili su perisi...senin nikin hayal perisi olmalı... :) ::) ::)

hayallerimizi öğrenip bizi tatile mi götüreceksin yoksa :)...

emeğine sağlık canımcım ben gitmek istemezdim çünkü çok renkli bir hayat olur :) ::)

sevgiyle kal ::) :)
Ne güzel işte:( size hayatta ya siyah ve beyaz kavramından çıkarmaya çalışıyorumdur belkide:) ( kendi rengim ne kadar kırmızı siyah olsada.. siz bakmayın bana hayatın bütün renklerini sevin sevilin..  :D)
hayatta ya 3/5 atarsın yada dört dörtlük yaşarsın... ben attım.. 3/5 ile 4 arasında çıktı.. :D

S

seca

Kullanıcı
1 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
0
mersin
hayatta ya 3/5 atarsın yada dört dörtlük yaşarsın
                                                                      SU PERİSİ  :D

canımcım güzel söz...benimde dörtdörtlük çıkmaz... :)

büyüyünce söylerim sana :D

R

roze

Çok güzel bir yermiş, ama olmuyor ki sadece görüp iç geçiriyoruz. Nasıl gideceğiz, Perim ;)

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
roze' Alıntı:
Çok güzel bir yermiş, ama olmuyor ki sadece görüp iç geçiriyoruz. Nasıl gideceğiz, Perim ;)
hayal ederek gidecegiz:) kapayın gözlerinizi.. astral seyahetlede gidebilirdik ama,siz şimdi oda ne dersiniz,o yğzden sadece gözlerimizi kapayıp oraya gidebiliriz:)) mesela ben şimdi  o kayalıklarda oturmuşum  ufuk çizgisini seyrediyorum.. :)

S

seca

Kullanıcı
1 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
0
mersin
EVET ÇOK GÜZEL BİR YAKLAŞIM GERÇEKTEN :)...

BU DÜŞÜNCEYİ TAŞIMANA SEVİNDİM :)...

ÇOK MUTLUSUNDUR O ZAMAN SEN...CANININ İSTEDİĞİ YERDE SADECE HAYAL GÜCÜNÜ KULLANARAK GİTMEK GÜZEL BİR ZİNDELİK VE OLGUNLUK KAZANDIRIR İNSANA...

BENDE YAPARIM BAZEN :) :)AMA GENELDE İSTEDİĞİM İŞTE ÇALIŞMA YA DA İSTEDİĞİM YEMEĞİ YEMEK OLARAK KULLANIRIM... ::)

SEVGİYLE KALIN KOCAMAN :)

Ö

ölüdeniz

Resimler harika Su Perisi inan şu an o resimlerin olduğu bir yerde olmak isterdim.

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Çalın çalın,samanlık elinse:) çalmakda sizin:)
Ben de kırmızı yapraklı o koca çınarın dibinde yatmak isterdim. ::)

L

lavinyaa

Kullanıcı
16 Eki 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
davete ıcabeten geldım gordum muhtesem resımlerın etkısınde kalarak ıcımden bır ahhh cektım.. Sımdı olmak vardı oralarda su perısı rıca etsem benıde Hint okyanusa maldıvlere gonderebılırmısın..Tek kısılık olsun lutfen bıletım..