Orada olmak isterdim...

• Konbuyu başlatan su perisi
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Anlık Kareler (Fotoğraf Dünyası) kategorisinde su perisi tarafından oluşturulan Orada olmak isterdim... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 29,019 kez görüntülenmiş, 121 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Anlık Kareler (Fotoğraf Dünyası)
Konu Başlığı Orada olmak isterdim...
Konbuyu başlatan su perisi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Meltem83
G

GulsahToptas

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
gulsaht.blogcu.com
nasıl isterdim oralarda olmayı,gezmeyi,yurdum insanı ile yerde bağdaş kurup yemek yemeği....

paylaşım için teşekkürler zeynep

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Bir başkadır Balıkesir...

Ve elbette Bartın...

Bayburt'u göreniniz var mı?...

Eskişehir'i gezeniniz?...

Ö

ölüdeniz

GulsahToptas' Alıntı:
nasıl isterdim oralarda olmayı,gezmeyi,yurdum insanı ile yerde bağdaş kurup yemek yemeği....

;D yaf evde oturduğun yerde bağdaş kuramıyonmu ;D ben her gün bağdaş kurup oturuyomda ne oluyorki ;D aynı tas aynı hamam ;D

S

SUNFLOWERS

ölüdeniz' Alıntı:
GulsahToptas' Alıntı:

;D yaf evde oturduğun yerde bağdaş kuramıyonmu ;D ben her gün bağdaş kurup oturuyomda ne oluyorki ;D aynı tas aynı hamam ;D
;D ;D ;D

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Anıtkabir'i gezmeden Ankara'yı gördüm diyebilir misiniz?

Ö

ölüdeniz

Zeynep arakıya turşu suyu karıştırdın yoksa yorgunluktan ne ettiğini bilmiyonmu :D

S

seca

Kullanıcı
1 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
0
mersin
AAA ESKİŞEHİR ADALAR :)...

BAYILIYORUM BEN BURAYA YA...1 SENE YAŞADIM ESKİŞEHİRDE VE ÇOK HOŞUMA GİTTİ BENİM...

GÖRMEYENLERİN MUTLAKA GİTMESİNİ İSTERİM...EN AZINDAN O ADALARDAKİ SERDİVANA UĞRAMAK BİLE İNSANI ÇOK KOCAMAN MUTLU EDİYOR... :)

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
seca' Alıntı:
AAA ESKİŞEHİR ADALAR :)...

BAYILIYORUM BEN BURAYA YA...1 SENE YAŞADIM ESKİŞEHİRDE VE ÇOK HOŞUMA GİTTİ BENİM...

GÖRMEYENLERİN MUTLAKA GİTMESİNİ İSTERİM...EN AZINDAN O ADALARDAKİ SERDİVANA UĞRAMAK BİLE İNSANI ÇOK KOCAMAN MUTLU EDİYOR... :)
O zaman senin için seca. :)
Eskişehir...

S

seca

Kullanıcı
1 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
0
mersin
ooo müthişş ya bayıldım valla anılarım canlandı benim teşekkr ediyorum zeynep...

ben resimlere bakınca gittim geldim valla yaa :)...

ben birşey anlatayım eskişehir hakkında...2001 senesinde oradaydım yani 1 sene yasadığım zaman...tam bu dönemlerde eskisehir tadilat aşamasındaydı...

bu resimdeki eskisehir değildi arkadaslar...mesela gördüğünüz porsuk pislik yuvasıydı...sonra gördüğünüz tekne yoktu...baskan hep porsuktan gezici tekne yüzdürecem diyordu ben ordan gideceğim gün tekne konmus..

tramway bir sene boyunca yollar kazılarak yapıldı berbattı ya camurdan yürüyemiyorduk...ben ayrıldım tramway geldii... :)

bunu paylasmak istedim...sevgiyle kalın :)

I

ibrahimcaca

Kullanıcı
8 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
denizli
böyle bir yerde hayatımı geçirmek isterdim  olur mu acaba :D

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Yaaaaaaaaaa siz ne yapmışsınız ben yokkne:( bend eorada olmak istiyorum:( sizi mutlu edeyim derken,ben mutsuz oldum..zynep ve ayşe sizin eklediginiz güzellikleri canlı canlı görmek istiyorum... :'(

B

Bülent

Kim resim eklediyse, isteyen ve özenen forum üyelerini o resimlerdeki yerlere götürsün bence...

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Bülent' Alıntı:
Kim resim eklediyse, isteyen ve özenen forum üyelerini o resimlerdeki yerlere götürsün bence...
kendi konumun başıma bela olacagını,mutsuz edecegini bilse idim, bu konuyu açmazdım  :'( orda olmak istiyorum.. özellikle bu günkü kapalı olan havadan  :-\
aa perdeyi açmayı unutmuşum:) o yüzden hava kapalı gibi görmüşüm.. :D

K

kabeka

Kullanıcı
17 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
16
İstanbul
eskişehire bi gidemedik ya
öğrenci şehri diyorlar süper mekan diyorlar lakin :-\
kendinigeliştir bizi eskişehire götür
kendinigeliştir bizi eskişehire götür
kendinigeliştir bizi eskişehire götür!!!!!!!!

sadece beni göndersenizde olur

öğrenci dediğin gezer dolaşır imkansızlıklar içinde boğuşuyoruz

faydalar faydasız
imkanlar imkansız
uzayan gecelerde
saatler zamansız dediği gibi şairin...