Orada olmak isterdim...

Zeynep buraya kadar gelinirde Denizli görmedenmi geçilir :D
dennizli.JPG

denizli_karahayt.jpg

Bir başkadır Balıkesir...
balkesir1gb1.jpg

Ve elbette Bartın...
bartn4dk7.jpg

Bayburt'u göreniniz var mı?...
bayburtah3.png

Eskişehir'i gezeniniz?...
esk02bd5lh9.jpg

GulsahToptas' Alıntı:
nasıl isterdim oralarda olmayı,gezmeyi,yurdum insanı ile yerde bağdaş kurup yemek yemeği....

paylaşım için teşekkürler zeynep

;D yaf evde oturduğun yerde bağdaş kuramıyonmu ;D ben her gün bağdaş kurup oturuyomda ne oluyorki ;D aynı tas aynı hamam ;D

ölüdeniz' Alıntı:
GulsahToptas' Alıntı:
nasıl isterdim oralarda olmayı,gezmeyi,yurdum insanı ile yerde bağdaş kurup yemek yemeği....

paylaşım için teşekkürler zeynep

;D yaf evde oturduğun yerde bağdaş kuramıyonmu ;D ben her gün bağdaş kurup oturuyomda ne oluyorki ;D aynı tas aynı hamam ;D

;D ;D ;D

Zeynep arakıya turşu suyu karıştırdın yoksa yorgunluktan ne ettiğini bilmiyonmu :D

AAA ESKİŞEHİR ADALAR :)...

BAYILIYORUM BEN BURAYA YA...1 SENE YAŞADIM ESKİŞEHİRDE VE ÇOK HOŞUMA GİTTİ BENİM...

GÖRMEYENLERİN MUTLAKA GİTMESİNİ İSTERİM...EN AZINDAN O ADALARDAKİ SERDİVANA UĞRAMAK BİLE İNSANI ÇOK KOCAMAN MUTLU EDİYOR... :)

seca' Alıntı:
AAA ESKİŞEHİR ADALAR :)...

BAYILIYORUM BEN BURAYA YA...1 SENE YAŞADIM ESKİŞEHİRDE VE ÇOK HOŞUMA GİTTİ BENİM...

GÖRMEYENLERİN MUTLAKA GİTMESİNİ İSTERİM...EN AZINDAN O ADALARDAKİ SERDİVANA UĞRAMAK BİLE İNSANI ÇOK KOCAMAN MUTLU EDİYOR... :)

O zaman senin için seca. :)
Eskişehir...

emreemre260807200722280nn1.jpg

esk2ip4.png

esk17qz7rf3.jpg

esk15dx4ao8.jpg

esk40gi8kn5.jpg

esk11dq2hy7.jpg

resadiye03vf9.jpg

porsuk20bot2hd0.jpg

esk1ok4.png

nursenesh3iz9ns1.jpg

ooo müthişş ya bayıldım valla anılarım canlandı benim teşekkr ediyorum zeynep...

ben resimlere bakınca gittim geldim valla yaa :)...

ben birşey anlatayım eskişehir hakkında...2001 senesinde oradaydım yani 1 sene yasadığım zaman...tam bu dönemlerde eskisehir tadilat aşamasındaydı...

bu resimdeki eskisehir değildi arkadaslar...mesela gördüğünüz porsuk pislik yuvasıydı...sonra gördüğünüz tekne yoktu...baskan hep porsuktan gezici tekne yüzdürecem diyordu ben ordan gideceğim gün tekne konmus..

tramway bir sene boyunca yollar kazılarak yapıldı berbattı ya camurdan yürüyemiyorduk...ben ayrıldım tramway geldii... :)

bunu paylasmak istedim...sevgiyle kalın :)

Yaaaaaaaaaa siz ne yapmışsınız ben yokkne:( bend eorada olmak istiyorum:( sizi mutlu edeyim derken,ben mutsuz oldum..zynep ve ayşe sizin eklediginiz güzellikleri canlı canlı görmek istiyorum... :'(

Kim resim eklediyse, isteyen ve özenen forum üyelerini o resimlerdeki yerlere götürsün bence...

Bülent' Alıntı:
Kim resim eklediyse, isteyen ve özenen forum üyelerini o resimlerdeki yerlere götürsün bence...

kendi konumun başıma bela olacagını,mutsuz edecegini bilse idim, bu konuyu açmazdım  :'( orda olmak istiyorum.. özellikle bu günkü kapalı olan havadan  :-\
aa perdeyi açmayı unutmuşum:) o yüzden hava kapalı gibi görmüşüm.. :D

eskişehire bi gidemedik ya
öğrenci şehri diyorlar süper mekan diyorlar lakin :-\
kendinigeliştir bizi eskişehire götür
kendinigeliştir bizi eskişehire götür
kendinigeliştir bizi eskişehire götür!!!!!!!!

sadece beni göndersenizde olur
asdxs8.gif

öğrenci dediğin gezer dolaşır imkansızlıklar içinde boğuşuyoruz
21kj0.gif

faydalar faydasız
imkanlar imkansız
uzayan gecelerde
saatler zamansız dediği gibi şairin...

Geri