G
GulsahToptas
Kullanıcı
nasıl isterdim oralarda olmayı,gezmeyi,yurdum insanı ile yerde bağdaş kurup yemek yemeği....
paylaşım için teşekkürler zeynep
;D yaf evde oturduğun yerde bağdaş kuramıyonmu ;D ben her gün bağdaş kurup oturuyomda ne oluyorki ;D aynı tas aynı hamam ;DGulsahToptas' Alıntı:nasıl isterdim oralarda olmayı,gezmeyi,yurdum insanı ile yerde bağdaş kurup yemek yemeği....
;D ;D ;Dölüdeniz' Alıntı:;D yaf evde oturduğun yerde bağdaş kuramıyonmu ;D ben her gün bağdaş kurup oturuyomda ne oluyorki ;D aynı tas aynı hamam ;DGulsahToptas' Alıntı:nasıl isterdim oralarda olmayı,gezmeyi,yurdum insanı ile yerde bağdaş kurup yemek yemeği....
Rakı... turşu?ölüdeniz' Alıntı:Zeynep arakıya turşu suyu karıştırdın yoksa yorgunluktan ne ettiğini bilmiyonmu
O zaman senin için seca.seca' Alıntı:AAA ESKİŞEHİR ADALAR ...
BAYILIYORUM BEN BURAYA YA...1 SENE YAŞADIM ESKİŞEHİRDE VE ÇOK HOŞUMA GİTTİ BENİM...
GÖRMEYENLERİN MUTLAKA GİTMESİNİ İSTERİM...EN AZINDAN O ADALARDAKİ SERDİVANA UĞRAMAK BİLE İNSANI ÇOK KOCAMAN MUTLU EDİYOR...
Büyükerşen!baskan hep porsuktan gezici tekne yüzdürecem diyordu ben ordan gideceğim gün tekne konmus..
Desene en çok ben gezdirmek zorundayım.Bülent' Alıntı:Kim resim eklediyse, isteyen ve özenen forum üyelerini o resimlerdeki yerlere götürsün bence...
Valla adminim, eklerken düşünecektiniz.Zynep' Alıntı:Desene en çok ben gezdirmek zorundayım.Bülent' Alıntı:Kim resim eklediyse, isteyen ve özenen forum üyelerini o resimlerdeki yerlere götürsün bence...
kendi konumun başıma bela olacagını,mutsuz edecegini bilse idim, bu konuyu açmazdım :'( orda olmak istiyorum.. özellikle bu günkü kapalı olan havadan :-\Bülent' Alıntı:Kim resim eklediyse, isteyen ve özenen forum üyelerini o resimlerdeki yerlere götürsün bence...