bende bi ara öyle düşündüm hatta ilk düşündüğüm şey oyducatzilla' Alıntı:sonuncu resim harikaa....
orada yaşamayı isterdim...))
kabeka' Alıntı:bende bi ara öyle düşündüm hatta ilk düşündüğüm şey oyducatzilla' Alıntı:sonuncu resim harikaa....
orada yaşamayı isterdim...))
lakin arazisi küçük be catzilla napıcan orayı ben koskoca bir arazi olsun isterim
içinde hepsi olan![]()
İyi...SUNFLOWERS' Alıntı:Olmak istiyordum ,
ama Bülent'in iç karartıcı mesajından sonra vaz geçtim![]()
Bülent' Alıntı:İyi...SUNFLOWERS' Alıntı:Olmak istiyordum ,
ama Bülent'in iç karartıcı mesajından sonra vaz geçtim![]()
Bir kişiyi daha vaz geçirdim el memleketlerinden.![]()
Oldu o zaman.SUNFLOWERS' Alıntı:Hiçbir zaman özenmedim el memleketlerine Bülent![]()
Sizin için de orda olmak isteyeceğiniz yerler ekleyebilirim,yeterki siz söyleyin hangi mevsimde olmak istediginizi..mesela kayak yapmaya ne dersinbıldırcın' Alıntı:Ya Bülent tam da içimden geçenleri yazmışsın helal valla..
Güzel yerler kabul ama börtü böcek doludur orada :-\
Ben zaten oldum olası sevmem bu çiçek böcek muhabbetini
Yinede hazırlayan arkadaşın eline sağlık..
Kayak takımları hediye ise, olur.su perisi' Alıntı:Sizin için de orda olmak isteyeceğiniz yerler ekleyebilirim,yeterki siz söyleyin hangi mevsimde olmak istediginizi..mesela kayak yapmaya ne dersin![]()
Canım benim saolasın..su perisi' Alıntı:Sizin için de orda olmak isteyeceğiniz yerler ekleyebilirim,yeterki siz söyleyin hangi mevsimde olmak istediginizi..mesela kayak yapmaya ne dersinbıldırcın' Alıntı:Ya Bülent tam da içimden geçenleri yazmışsın helal valla..
Güzel yerler kabul ama börtü böcek doludur orada :-\
Ben zaten oldum olası sevmem bu çiçek böcek muhabbetini
Yinede hazırlayan arkadaşın eline sağlık..![]()
O zaman bizde zaten sulu olan bir yere gideriz bülent beyBülent' Alıntı:Arkadaşlar, resimlerde iyi göründüklerine bakmayın...
O çiçekler her tür arı kaynıyor, biliyor musunuz?
Su kenarları bataklık...
O gölette kaç kişi boğuldu biliyor musunuz?
Ya o evleri kaç kez su bastı...
İnsanlar canlarını zor kurtardı... Mallarını kurtaramadı...
Sonra;
Sular yükselince balıklar karıncaları yedi...
Sular çekilince de karıncalar intikam aldı...
Oturun evinizde!![]()
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.