Önceki Yaşantınızda Ne İdiniz ?

• Konbuyu başlatan korsan
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde korsan tarafından oluşturulan Önceki Yaşantınızda Ne İdiniz ? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 15,617 kez görüntülenmiş, 76 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı Önceki Yaşantınızda Ne İdiniz ?
Konbuyu başlatan korsan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Harun
S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
İkinizde erkeksiniz,başka ne çıkacakdı

B

bloodelf

Kullanıcı
23 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
Bursa
Su Perisi' Alıntı:
İkinizde erkeksiniz,başka ne çıkacakdı
aslında hayatımda alkol kullanmadm ama demekki önceki hayatımda fazla kullanmaktanmış:D

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
bak bunda haklı olabilmen çok yüksek  :D

M

MeDyC

iyiyki bir eğlenelim dedik... sinir oldum :mad:

benim bir önceki hayatta ne olduğumu bulunamıyor ya...

acaba bir önceki hayatım diye birşey yokmu.. yoksa ben türünün tek örneğimiyim yavv ;D

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Al işde klasik kişilik bölünmesi yaşamış bir erkek

tekrar deneyiniz,ama sorularda ilk aklınıza geleni işaretleyin çok düşünmeyin bırakın dagınık kalsın,

M

MeDyC

Su Perisi' Alıntı:
Al işde klasik kişilik bölünmesi yaşamış bir erkek

tekrar deneyiniz,ama sorularda ilk aklınıza geleni işaretleyin çok düşünmeyin bırakın dagınık kalsın,
iyi ama iki sefer yaptım ve aynı cevapları verdim...

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Yani yanıtsız mı bırakdı diyorsun....
Bana ver bakim şıkları ben deneyim sana söylerim  :)

Ö

özlem1980

Kullanıcı
25 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
Müzisyen
Bir önceki hayatınızda profesyonel olarak ya şarkı söylüyor yada bir enstrüman çalıyordunuz ama kesinlikle müzikle uğraşıyordunuz. Şu an müzikle uğraşmıyor olsanız bile müzik kulağınız çok iyi olmalı çünkü bir önceki hayatında bu kadar takdir toplayan bir müzisyen olarak şimdiki hayatınıza da bir yansıma olmuştur. Müzikteki yeteneğiniz konusunda hakketiğiniz kadar iyi yerlere gelemediniz ama gerçekten çok mutlu bir hayat sürdünüz. Türlü şanssızlıklar peşinizi bırakmadı fakat siz bunları umursamadınız çünkü müzik, hayatınızda olduğu sürece siz hep mutlu olmasını bildiniz. En büyük üzüntünüz erken yaşta eşinizi kaybetmek oldu fakat o kadar büyük bir aşk yaşadınız ki çocuklarınızla beraber ömrünüzün sonuna kadar eşinizin anısıyla yaşamayı tercih ettiniz.

Nerdeee bende o müzik kulağı. Malesef geçmiş hayatımdan azda olsa bir yansıma olmamış müzik konusunda, en sevdiğim parçayı bile söylerken melodilerini öyle bir değiştiriyorumki ben bile tanıyamaz hale gelebiliyorum.

N

nil.dilek

Kullanıcı
8 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
Bursa
sitede ne çok şarapçi varmış banada şarap üreticisi çıktı  ;D

morkiz

morkiz

Kullanıcı
10 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D olamaz bana da şarap üreticisi çıktııı  :D ;D :D ;D ;D :D ;D ;D ;D :D

R

RReaLL

Kullanıcı
23 Şub 2009
En iyi cevaplar
0
0
ankara
şaşırdım açıkçası.müzisyen çıktı.ve bu güne yansıyan taraflarıda mevcut.paylaşımınız için teşekkürler :)

V

vega

Kullanıcı
24 Ara 2008
En iyi cevaplar
0
0
Diyarbakır
Su Perisi' Alıntı:
Kahraman
Bir önceki hayatınızda tıbbi bilimler ile uğraşıyordunuz. Yaşadığınız bölge, o dönemin medeniyetinden çok uzakta kendi içinde yaşayan bir toplululuktu. Ama ayrıcalıklı bir bölgeydi çünkü masallardaki gibi mutlu insanların yaşadığı bir köy gibiydi. Savaş veya açlık gibi sıkıntılardan uzakta, kurtarılmış bir bölgede gibiyidiniz. Fakat kötü bir salgın hastalık bu mutlu topluluğun huzurunu kaçırdı, siz daha önce türlü bitkilerden içecekler yapıyordunuz ve bu özel bitkisel çaylarınızın, zaman zaman yaşadığınız halsizliklere iyi geldiğini farketmiştiniz. Bu salgın hastalıktan sonra bu çayları salgına yakalanmış insanlara içirmeye ve sonuçlarının olumlu olmaya başladığını gördünüz. Sizin sayenizde kısa bir dönemde topluluğunuzdan bir çok insan bu hastalıktan kurtuldu. Siz şu an her ne iş yapıyor olursanız olun eminiz ki ruhunuzda bir yerlerde bir kahraman var.
hyr yaa bana çıktı o kahraman bendim başkası değil yaaa ;D ;D

::)