H
Harun
Kullanıcı
Dostum bu şarapçı , şarap üreticisi olmasın sakın. Bana şarap üreticisi çıktı da ;Dbloodelf' Alıntı:şarapçı çıktım. teşekkürler
Dostum bu şarapçı , şarap üreticisi olmasın sakın. Bana şarap üreticisi çıktı da ;Dbloodelf' Alıntı:şarapçı çıktım. teşekkürler
aynen o çıktı iştemaxMESA' Alıntı:Dostum bu şarapçı , şarap üreticisi olmasın sakın. Bana şarap üreticisi çıktı da ;Dbloodelf' Alıntı:şarapçı çıktım. teşekkürler
aslında hayatımda alkol kullanmadm ama demekki önceki hayatımda fazla kullanmaktanmışSu Perisi' Alıntı:İkinizde erkeksiniz,başka ne çıkacakdı
iyi ama iki sefer yaptım ve aynı cevapları verdim...Su Perisi' Alıntı:Al işde klasik kişilik bölünmesi yaşamış bir erkek
tekrar deneyiniz,ama sorularda ilk aklınıza geleni işaretleyin çok düşünmeyin bırakın dagınık kalsın,
Bana da şarap üreticisi çıktı)Su Perisi' Alıntı:İkinizde erkeksiniz,başka ne çıkacakdı
;D ;DdideM' Alıntı:Bana da şarap üreticisi çıktı)Su Perisi' Alıntı:İkinizde erkeksiniz,başka ne çıkacakdı
dideM' Alıntı:Bana da şarap üreticisi çıktı)Su Perisi' Alıntı:İkinizde erkeksiniz,başka ne çıkacakdı
Su Perisi' Alıntı:Kahraman
Bir önceki hayatınızda tıbbi bilimler ile uğraşıyordunuz. Yaşadığınız bölge, o dönemin medeniyetinden çok uzakta kendi içinde yaşayan bir toplululuktu. Ama ayrıcalıklı bir bölgeydi çünkü masallardaki gibi mutlu insanların yaşadığı bir köy gibiydi. Savaş veya açlık gibi sıkıntılardan uzakta, kurtarılmış bir bölgede gibiyidiniz. Fakat kötü bir salgın hastalık bu mutlu topluluğun huzurunu kaçırdı, siz daha önce türlü bitkilerden içecekler yapıyordunuz ve bu özel bitkisel çaylarınızın, zaman zaman yaşadığınız halsizliklere iyi geldiğini farketmiştiniz. Bu salgın hastalıktan sonra bu çayları salgına yakalanmış insanlara içirmeye ve sonuçlarının olumlu olmaya başladığını gördünüz. Sizin sayenizde kısa bir dönemde topluluğunuzdan bir çok insan bu hastalıktan kurtuldu. Siz şu an her ne iş yapıyor olursanız olun eminiz ki ruhunuzda bir yerlerde bir kahraman var.
hyr yaa bana çıktı o kahraman bendim başkası değil yaaa ;D ;D
: