Önceki Yaşantınızda Ne İdiniz ?

• Konbuyu başlatan korsan
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde korsan tarafından oluşturulan Önceki Yaşantınızda Ne İdiniz ? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 15,616 kez görüntülenmiş, 76 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı Önceki Yaşantınızda Ne İdiniz ?
Konbuyu başlatan korsan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Harun
S

SUNFLOWERS

catzilla' Alıntı:
Teşhis:
Yeryüzündeki önceki enkarnasyonunuzda bir kadındınız. .

Bugünkü Kore civarında bir yerlerde 1250 civarında doğdunuz.

Bir kimyacı, simyacı veya zehir üreticisiydiniz..

--------------------------------------------------------------------------------

Önceki o yaşamınızdaki kısa psikolojik profiliniz:

Hep sağduyulu pragmatik, spiritüel kaygıları olmayan materyalist bir insan oldunuz. Basit bilgeliğiniz zayıf ve fakire yardımcı oldu.

--------------------------------------------------------------------------------

Bu enkarnasyonunuzun nedeni önceki yaşamınızda bazı konularda başarısız olmuş olmanız. Önceki yaşamınızın şimdikine aktardığı ders ve vazife:

Sevme, mutlu olma ve şevk duyma yeteneklerinizi geliştirmeli ve bu duyguları bütün insanlara yaymalısınız.
Vay be !!!!! ;D ;D ;D

K

kabeka

Kullanıcı
17 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
16
İstanbul
Yeryüzündeki önceki enkarnasyonunuzda bir erkektiniz. .

Bugünkü Macaristan civarında bir yerlerde 1775 civarında doğdunuz.

Bir lider, binbaşı veya yüzbaşıydınız..

Çekingen, temkinli, sessiz bir kişi. Bu yaşamınıza kadar açığa çıkmayı beklemiş yaratıcı kabiliyetleriniz var. Bazen çevre sizi acayip buluyor.

Bu enkarnasyonunuzun nedeni önceki yaşamınızda bazı konularda başarısız olmuş olmanız. Önceki yaşamınızın şimdikine aktardığı ders ve vazife:

Bu yaşamdaki ana dersiniz: Alicenaplık ve kardeşlik duygusu geliştirmek. Maddi zenginliğe çok tutulmamayı ve geri verebileceğiniz kadarına sahip olmayı öğrenmeye çalışın.

sanki şuan bi kadınım

ama psikolojik profil diğerleri falan %100 uyuyor  ::)

bu arada inanmıyorum böyle şeylere :)

C

catzilla

SUNFLOWERS' Alıntı:
Teşhis:

Bugünkü Orta Hindistan civarında bir yerlerde 1200 civarında doğdunuz.

Bir filozof veya düşünürdünüz..

Çekingen, temkinli, sessiz bir kişi. Bu yaşamınıza kadar açığa çıkmayı beklemiş yaratıcı kabiliyetleriniz var. Bazen çevre sizi acayip buluyor.

Ana vazifeniz: Dünyayı daha güzel yapmak. Fiziksel ve ruhsal çöller sadece dokunuşunuzu bekliyor. Gülümsemeye devam edin!

Allahü ekber !!!!
Ben neymişim :eek: ::) :D ;D
Sen neymişsinde haberimiz yokmuş...  :)

sayende dünya daha güzel olacak.... ;D

K

kabeka

Kullanıcı
17 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
16
İstanbul
Bu yaşamdaki ana dersiniz: Alicenaplık ve kardeşlik duygusu geliştirmek. Maddi zenginliğe çok tutulmamayı ve geri verebileceğiniz kadarına sahip olmayı öğrenmeye çalışın.

bunlar zaten en üst düzeyde şekerim sen ne diyon ya
bırak bu işleri :)

S

SUNFLOWERS

catzilla' Alıntı:
SUNFLOWERS' Alıntı:
Teşhis:

Bugünkü Orta Hindistan civarında bir yerlerde 1200 civarında doğdunuz.

Bir filozof veya düşünürdünüz..

Ana vazifeniz: Dünyayı daha güzel yapmak. Fiziksel ve ruhsal çöller sadece dokunuşunuzu bekliyor. Gülümsemeye devam edin!

Allahü ekber !!!!
Ben neymişim :eek: ::) :D ;D
Sen neymişsinde haberimiz yokmuş...  :)

sayende dünya daha güzel olacak.... ;D
Sadece benim dokunmamı bekliyor ona göre!!!! ;D ;D

L

lilaslmn

Yeryüzündeki önceki enkarnasyonunuzda bir erkektiniz. .

Bugünkü Burma civarında bir yerlerde 925 civarında doğdunuz.

Bir denizci, aşçı, veya marangozdunuz.

Doğal bir psikoloji yeteneği. Fırsatları kullanmayı biliyorsunuz. Her hangi bir durumda soğukkanlı ve sakinsiniz.

Probleminiz kararlı ve sebatlı olmayı öğrenmek. Her talihsizlik güçlü iradenize çarpıp dağılmalı.

K

Kristal

deread' Alıntı:
Vay vay vay vay korsan abi sende sallanmışın teşhirde
Bu demek istemiyorum ama ben demiştim aslında bu kadar uzun kalabilmen bile bir mucizeydi
Hadi bakalım yine  eski günlerdeki gibi kendin için yaz hep eskiden öyle yapardın.
Siz yeni üye değilmisiniz.

D

deread

Kullanıcı
25 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
0
dünyadan değil
Kristal' Alıntı:
deread' Alıntı:
Bu demek istemiyorum ama ben demiştim aslında bu kadar uzun kalabilmen bile bir mucizeydi
Hadi bakalım yine  eski günlerdeki gibi kendin için yaz hep eskiden öyle yapardın.
O kadar yeni sayılmam korsanla aynı gün üye olduk ya bir gün önce yada sonra fazla girmiyordum aslında bu sabah şu reankarnasyon başlıgına bakayım dedim dün bana söylemişti mehmet komik bir durum diye onun için bir girdim.

Fazlada kalmayacagım geldim gördüm birazdanda gidicem

S

SUNFLOWERS

deread' Alıntı:
Kristal' Alıntı:
deread' Alıntı:
O kadar yeni sayılmam korsanla aynı gün üye olduk ya bir gün önce yada sonra fazla girmiyordum aslında bu sabah şu reankarnasyon başlıgına bakayım dedim dün bana söylemişti mehmet komik bir durum diye onun için bir girdim.

Fazlada kalmayacagım geldim gördüm birazdanda gidicem
Bu arada korsanın Mehmet olduğunuda öğrendik sayende :D :) ;D

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Deread da haklı değil

Ölüdenizde

Benim!adım korsan kısa ama net vede anlaşılır.

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Kahraman
Bir önceki hayatınızda tıbbi bilimler ile uğraşıyordunuz. Yaşadığınız bölge, o dönemin medeniyetinden çok uzakta kendi içinde yaşayan bir toplululuktu. Ama ayrıcalıklı bir bölgeydi çünkü masallardaki gibi mutlu insanların yaşadığı bir köy gibiydi. Savaş veya açlık gibi sıkıntılardan uzakta, kurtarılmış bir bölgede gibiyidiniz. Fakat kötü bir salgın hastalık bu mutlu topluluğun huzurunu kaçırdı, siz daha önce türlü bitkilerden içecekler yapıyordunuz ve bu özel bitkisel çaylarınızın, zaman zaman yaşadığınız halsizliklere iyi geldiğini farketmiştiniz. Bu salgın hastalıktan sonra bu çayları salgına yakalanmış insanlara içirmeye ve sonuçlarının olumlu olmaya başladığını gördünüz. Sizin sayenizde kısa bir dönemde topluluğunuzdan bir çok insan bu hastalıktan kurtuldu. Siz şu an her ne iş yapıyor olursanız olun eminiz ki ruhunuzda bir yerlerde bir kahraman var.

::)