Ömrümüz beklemekle geçiyor...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Codex

Özgür Şahin
Site Kurucusu
Web
www.kendinigelistir.com
Bu Kız Otobüs Bekliyor

waiting.jpg

Bu Kardeşimiz ve Amcamız Balıkları Bekliyor

wol_error.gif

original.jpg

Bu Arkadaşımız Sevgilisinin Aramasını Bekliyor

medium.jpg

Bu Askerler Komutandan Emir Bekliyor

medium.jpg

Bu insanlarda birşeyi bekliyor ama çözemedim

43961032.jpg

Bu Abimiz Trafikte bekliyor

medium.jpg

Bu teyzemiz Ölümü Bekliyor

47232884.jpg

Ya Siz Neyi Bekliyorsunuz...?

Ya 'codex' ellerine sağlık çok güzel olmuş.. Hayatımız beklemekle geçiyor aslında.. Bazen hiç farkında bile olmayız neyi beklediğimizin.. Ama hep bir şeyleri bekler dururuz.. Sevgiliyi, aşkı, ekmeği, kışı, baharı, bazen de sınavların bitmesini..  :)

Ben mi?? Ben O'nu bekliyorum.. Beni sarıp sarmalayacak, aşkın ne olduğunu ne olmadığını bana anlatacak o 'hayali' sevgiliyi bekliyorum...

Birilerinin bana artık her seyde fazlasıyla gec kaldıgımı söylemesini bekliyorum acıkcası

Ben biliyorumda bunu baska birinden duymak beni dahada mutlu edicek ne yalan soyleyeyim

ben birilerinin bana dur demesini bekliyorum bazen, bazende bir çıkar yol göstermsini...
Kristal' Alıntı:
Hayat süresini demek istedim Codex %faizi yok onun :)

ama kristalcim haklısın bencede herkesin beklediği bu olsa gerek ;)

çok güzell bi çalışma olmuş..teşekkürler.. :)
.......................bnm de ömrüm beklemekle geçti ve geçiyor. :-\.....uçan bi balona umutlarımı üfledim ve uçurdum yıllar önce..şimdi de o umutlarımın gerçekleşmesini bekliyorum...

kimin yoktur ki her insanın kendine göre büyük yada küçük beklediği mutlaka birşeyler vardır. doğal olarak benimde var  :) 

herşeyi :D   beklentiler bitmezki ? biterse hayatın bi anlamı kalmaz... beklemek güzeldir

noluyoo arkadaslar niye hayat sürenizi beklıyonuzz kiii,aaa hiç yakıstıramadımm sizlere... herseyi beklıyoruz, beklemeden olmazkii...mutlkaa herkesin beklentileri,umutları,sevdiği,yeşeren agaçlarının meyveleri vardır ,ve bunları beklemek durumundayızz hep..

tabi hayattan çok şey bekliyoruz ama hayatta her zaman adil davranmıyor gerçi insanlar yaptıkları tercihler doğrultusunda sürdürüyor hayatını işte bu yüzden de sona ermek en güzeli olsa gerek  :-[ yani sona ermek derken yeni bir başlangıca zor da olsa sonsuza uzanmak En Sevgili'nin yanına ( Allah'ım inşallah )

berrak' Alıntı:
herşeyi :D   beklentiler bitmezki ? biterse hayatın bi anlamı kalmaz... beklemek güzeldir
bence de biterse hayat anlamsızlaşır...
"hep gitmektir aklımda ki...bir gün bir gitmek düşerse yoluma ayakta durabilme gücü ver allah'ım..."

Arkadaslar ne bekliyorsunuz. Bu tür şeyleri kafaya takarsak...Ona bakarsanız insan, ömrünün üçte birini de uyuyarak  geçiriyor.Yok şu kadarını yemek yiyerek,televizyon seyrederek...Böyle dedim de  aklıma ne  geldi biliyormusunuz? İnsan önce günde 50 rekat namaz kılarmış.Sonra peygamber efendimiz  sayesinde bu 5 rekata düşmüş. Düşünüyorum da eyer günde 50 rekat namaz kılsaydık, herhalde o zaman kimseyi beklememize gerek kalmazdı.Çünkü vaktimiz kalmazdı.Yemeğe bile zor vakit ayırırdık. ;D ;D ;D

.
miladves' Alıntı:
Arkadaslar ne bekliyorsunuz. Bu tür şeyleri kafaya takarsak...Ona bakarsanız insan, ömrünün üçte birini de uyuyarak  geçiriyor.Yok şu kadarını yemek yiyerek,televizyon seyrederek...Böyle dedim de  aklıma ne  geldi biliyormusunuz? İnsan önce günde 50 rekat namaz kılarmış.Sonra peygamber efendimiz  sayesinde bu 5 rekata düşmüş. Düşünüyorum da eyer günde 50 rekat namaz kılsaydık, herhalde o zaman kimseyi beklememize gerek kalmazdı.Çünkü vaktimiz kalmazdı.Yemeğe bile zor vakit ayırırdık. ;D ;D ;D
miladves namaz konusunda bahsettiğin rekat değil ''Vakit''dir.Günde 5 vakit namaz vardır.

Geri