Ömrümüz beklemekle geçiyor...

• Konbuyu başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Anlık Kareler (Fotoğraf Dünyası) kategorisinde Codex tarafından oluşturulan Ömrümüz beklemekle geçiyor... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 11,371 kez görüntülenmiş, 37 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Anlık Kareler (Fotoğraf Dünyası)
Konu Başlığı Ömrümüz beklemekle geçiyor...
Konbuyu başlatan Codex
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan su perisi
S

sehla

Kullanıcı
5 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
konuya verilen msj çoğuna anlam veremiyorum. neden mutsuzsunuz insanın ölüm dışında da beklentileri olmalı benmi yanlış anlıyorum acaba. hayata iyimser bakmadığınız sürece yaşamdan zevk alamazsınız.  :(

O

okyanusya

Kullanıcı
3 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
::) evet ben genelde kötümser bir insanımdır sehla ...

G

greta

beklio olmasalardı bunlar napardı bi düşünelim
bence o kıs bnm arada yaptıgım gibi çok yorulmuş otobüs bekliormuş gibi yapıo
o amcada balıkları unutmuş bulutlardan şekil çıkarmaya çalışıo
kızda sevgilisinden usanmış sahilde biras kafa dinlio
askerlerde garibim ailelerini düşünüolar
çözemedigin insanlar sanırım hakkatten bekliolar.sabahın bi köründe ucuzluktan
yararlanmak için kuyrukta bekliolar(ne bilem Türkiyede hep öle olur ya )
o trafikte bekleyen abide bnce içinden hiç hoş şeyler geçirmio
teysenin de ölümü bekledigini hiç sanmıyorum eskiden taş gibiydim şimdi ne hale geldim die düşünüo
böle de olabilir yani :)

A

ayben

greta' Alıntı:
teysenin de ölümü bekledigini hiç sanmıyorum eskiden taş gibiydim şimdi ne hale geldim die düşünüo

çok hoşsun vallaha ne güzel benzetmeler olmuş bi de o taraftan bakıyım demişsin  ;D​

G

greta

ayben' Alıntı:
greta' Alıntı:

çok hoşsun vallaha ne güzel benzetmeler olmuş bi de o taraftan bakıyım demişsin  ;D

artık ne taraftan baktıysam bende anlamadım ayben cinsmiyim ne ;)
saol cnm sende çok hoşsun :-*​

E

esranur

Kullanıcı
19 Mar 2007
En iyi cevaplar
0
0
sehla' Alıntı:
konuya verilen msj çoğuna anlam veremiyorum. neden mutsuzsunuz insanın ölüm dışında da beklentileri olmalı benmi yanlış anlıyorum acaba. hayata iyimser bakmadığınız sürece yaşamdan zevk alamazsınız.  :(
aynen sehla ben de anlamıs deilim bu sitedekilerin bu resimler için farklı yorumlar getirdiğini..halbukii bu sitedekilere daha güsel yorumlar beklerdimm benn ::) hayat yasamaya deger arkadaslar..ne yasarsanız yasayın, olumsuz düşününce daha fena oluyoo unutmayın....benden sölemesiiii ;) ;) sevgiler...

A

ayben

hayata hep gülen gözlerle bakmayı öğrenmek gerek, herşeyi kötü görmek çok acınalısı bir durum ama hayatın gerçekleri de göz ardı edilmeden beklenmeli, değil mi? ben hayata hep gülen gözlerle bakmayı başarabildim. bazen umutsuzluğa kapıldığımda oldu ama hayatımız elbet bir gün sona ericek ki bunun da beklenkmesi gerekmez mi? bu bekleyiş hayatımızı kötü yönde etkilemez aksine hayat bağlar bizi çünkü hayatın gerçek yüzlerinde biri ama mutlu olmayı sevmeyi sevilmeyi de beklemek gerek. tabi  ölümü bilen, bekleyen ve her an hisseden insan bence herşeyi zaten büyük has duyarak yaşamaya çalışacaktır ve hep mutlu olması gerel-ketiğini bilecektir belki bu dünya da üzülecek ama bundan sonra mutlu olacağınıda bilecektir....
umarım anlatabilmişimdir ve sizler de benim anlatmak istediğim gibi anlamışsınızdır :)

O

okyanusya

Kullanıcı
3 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
esranur' Alıntı:
sehla' Alıntı:
aynen sehla ben de anlamıs deilim bu sitedekilerin bu resimler için farklı yorumlar getirdiğini..halbukii bu sitedekilere daha güsel yorumlar beklerdimm benn ::) hayat yasamaya deger arkadaslar..ne yasarsanız yasayın, olumsuz düşününce daha fena oluyoo unutmayın....benden sölemesiiii ;) ;) sevgiler...
haklısınız ama  bir de gerçekler var ...

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Katılmamak elde değil ve okyanusya nın dediği gibi gerçekler var ve onlar hiç tatlı değil

T

tnctrkcell

σĸyคnцsyค' Alıntı:
esranur' Alıntı:
sehla' Alıntı:
haklısınız ama  bir de gerçekler var ...
o gerçekler hep var okyanusya sen görsende,taksanda,takmasanda görüp dert edinmektense görmezlikten gelmeyi yeğlerim ben.görmezlikten gelmekten kastım onlarla mutlu yaşamayı öğrenebilmek gerektiğini düşünüyorum.Yoksa hayat bizim için koca bir işkenceden başka anlam ifade etmez...O gerçekler hep var...Önemli olan o gerçeklere inat,bir tutam tebessümünden taviz vermemektir... :)

S

sehla

Kullanıcı
5 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
hayat akıyor arkadaşlar belkilerlerle keşkelerle dolu geçmişi anmaktansa inadına yaşamak en güzeli. bırakın hayat yolunu bulur yeter ki siz yaşamayı sevin sevilmeye değere her şeyi sevin. yaşlanıyormuyum ne  ;D zamanında bende karamsardım hayat bazen yaşamaya bile değmez derdim  :mad:  demekki yaşlandıkça  :p deneyimler yaşadıkça en önemli şeyin kendin olduğunu anlıyorsun. bırakın su yolunu bulsun selleride yaşasın afetleride yeterki siz akmasını bilin  ;)

P

Paradoks

HAYATA GÖZLERİMİ ACTIGIMDAN BU ANA KADAR MUTLU OLABİLMEK İCİN CIRPINMISIM AMA NEDENSE ACILARIN BATAKLIGINDAN ATAMAMISIM KENDİMİ HUZURUN KUCAGINA. COKK.. BEKLEDİM BEKLEMEKLE ELDEN BİRSEE GELMİYOR HAREKETE GECME ZAMANI GELDİ CATTI DİYE DÜSÜNÜYORUMM...!

F

feridis

Kullanıcı
7 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
elbetteki zamanı gelince hepimizin yaşayacağı şey ölüm..ama bunu beklemek yerine bu süreç gelinceye kadar layığıyla birşeyleri yapıp sonuçlarını beklemek daha iyi olur diye düşünüyorum...

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Bekleyecek hiç bir şeyim kalmadıki:) son trende indim... :) Burasıda son derece hoş bir yermiş:)