gkcv' Alıntı:o zaman senin için asansörü çalıştıralım daha kolay olur![]()
Çok güzelmiş. Tşkler GülşahGulsahToptas' Alıntı:" Sırrım konusunda sessizliğimi korrursam benim eserim olur;eğer ağzımdan kaçırırsam ben onun esiri olurum.Sessizlik ağacında huzur meyveleri yetişir." ( schopenhauer)
bugünü yaşama arzusu/ ırvın yalom
roze' Alıntı:Çok güzelmiş. Tşkler GülşahGulsahToptas' Alıntı:" Sırrım konusunda sessizliğimi korrursam benim eserim olur;eğer ağzımdan kaçırırsam ben onun esiri olurum.Sessizlik ağacında huzur meyveleri yetişir." ( schopenhauer)
bugünü yaşama arzusu/ ırvın yalom![]()
su perisi' Alıntı:"Arzularımız o kadar şiddetlidir ki bazen birbirimizi parçalamak isteriz.Ama topluluk duygusu bizi durdurur.Lürfen not edin : işte bu , neredeyse ahlakın tanımıdır."
Nietzsche , Güç istenci...
"Arzularımız o kadar şiddetlidir ki bazen birbirimizi parçalamak isteriz.Ama topluluk duygusu bizi durdurur.Lürfen not edin : işte bu , neredeyse ahlakın tanımıdır."
.Gerçekçi sayılmasa bile yapılabileceklerdenbir tanesi,kişinin büyük güçlerce korunduğuna inanmasıdır...Bu inaç sonucunda "Bana bir eşy olmaz "anlayışı gelişir..
...Irvın D. YALOM..Varoluşçu psikoterapi...
Sırrım konusunda sessizliğimi korrursam benim eserim olur;eğer ağzımdan kaçırırsam ben onun esiri olurum.Sessizlik ağacında huzur meyveleri yetişir." ( schopenhauer)
bugünü yaşama arzusu/ ırvın yalom
Faust'u okuma fırsatım olmadıerhan1067' Alıntı:"ruhlar alemi kapalı değildir.Aslında senin duyguların kaplı ve ölüdür.Haydi çömez,fani kalbini hiç irkilmeden,sabahın kızıllığında yıka."
Goethe'nin muhteşem yapıtı Faust'tan bir pasaj
yetenek başkalarının ulaşamadığı hedefi vuran nişancı gibidir;dahi ise başkalarının göremediği bir hedefi vuran bir nişancı."
schopenhauer
'ölümün eşiğinde
mermer yontuyorsun,
mezarını düşüneceğine
hala evler kuruyorsun.'' HORATİUS
kitap adı Denemeler yazar Montaigne
bunlar çok güzel teşekkürler"ruhlar alemi kapalı değildir.Aslında senin duyguların kaplı ve ölüdür.Haydi çömez,fani kalbini hiç irkilmeden,sabahın kızıllığında yıka."
Goethe'nin muhteşem yapıtı Faust'tan bir pasaj
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.