syn' Alıntı:yetenek başkalarının ulaşamadığı hedefi vuran nişancı gibidir;dahi ise başkalarının göremediği bir hedefi vuran bir nişancı."
schopenhauer'ölümün eşiğinde
mermer yontuyorsun,
mezarını düşüneceğine
hala evler kuruyorsun.'' HORATİUS
kitap adı Denemeler yazar Montaigne
bunlar çok güzel teşekkürler"ruhlar alemi kapalı değildir.Aslında senin duyguların kaplı ve ölüdür.Haydi çömez,fani kalbini hiç irkilmeden,sabahın kızıllığında yıka."
Goethe'nin muhteşem yapıtı Faust'tan bir pasaj
bu arada superisi böyle bir konu açtığın için kendi adıma bende sana teşekkür ederim
''Biz düşüncelerimizin efendisi , ruhumuzun kaptanıyız ,(Çünkü)düşüncelerimizi kontrol etme gücüne sahibiz.''
Napoleon Hill ( Düşün ve Zengin Ol)
erhan1067' Alıntı:"Bu şimşek şimşek çakan,parlak,beyaz bir ışıktı.Daha hızlı, gittikçe daha hızlı çakmaya başladı; gümbürtülü uzun bir ses çıktı;sanki dipsiz ve sonu olmayan bir merdivenden aşağıya yuvarlanıyormuş gibi geldi.Dipte bir yerde karanlığa gömüldü.Bu kadarını bilebildi.Bilinmeyen ve dönülmeyen bir karanlığa yuvarlamıştı"
jack london'un martın eden adlı eseriden bitiş bölümü buraya kitabın son iki sayfa yazacaktım ama okunmazdı
şunu söylemeden edemeyeceğim jack london gibi ölümü anlatan adam görmedim...
aynen katılıyorumsu perisi' Alıntı:erhan1067' Alıntı:"Bu şimşek şimşek çakan,parlak,beyaz bir ışıktı.Daha hızlı, gittikçe daha hızlı çakmaya başladı; gümbürtülü uzun bir ses çıktı;sanki dipsiz ve sonu olmayan bir merdivenden aşağıya yuvarlanıyormuş gibi geldi.Dipte bir yerde karanlığa gömüldü.Bu kadarını bilebildi.Bilinmeyen ve dönülmeyen bir karanlığa yuvarlamıştı"
jack london'un martın eden adlı eseriden bitiş bölümü buraya kitabın son iki sayfa yazacaktım ama okunmazdı
şunu söylemeden edemeyeceğim jack london gibi ölümü anlatan adam görmedim...
jack london gibi, azmin neler yapabileceğini anlatan birini daha ben görmedim![]()
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.