Cσ∂єx' Alıntı:
Şu üstteki başlığı hep atmak istemişimdir
Nasıl yani? "
O şimdi asker!" Askerlik psikolojisinin içine girince daha da bir anlamlanıyor, eskisi gibi havada kalmıyormuş bu ifade.
| Çok uzun değil 5 ay 5 gün kadar yanınızda olmayacağım. Hatta şu an askerliğimin 10. gününü geçiriyorum. 4 küsür ay kalmış şimdiden... Kısa da olsa bir ayrılığımız olacak. Sürekli bir ayrılık değil. Arada sırada gelip/gideceğim, "uzaktaki komşunuz" gibi, misafiriniz olacağım arada... Bu zaman zarfında site yönetimi Pucca liderliğinde, değerli yönetimimle devam edecek. Yokluğumu hissettireceklerini hiç zannetmiyorum. Görüş ve isteklerinizi -yine- sitenin "iletişim" sayfasından iletebilirsiniz. En kısa zamanda (fırsat buldukça) geridönüşlerim olacaktır. Tez gidip, tez kavuşmak dileğiyle. |
Şafak kaç bilmiyorum. Saymak da
istemiyorum açıkcası.
Saygılar...
Sevgiler...
Özgür ŞAHİN / Aksaray İl Merkez Jandarma Komutanlığı
Şafak saymayacağım dedim ama içinde olunca saymadan
olmuyor.
96 kalmış. 2 ayı devirdim, deviriyorum.
Buradayken daha iyi anlıyor insan.
"Askerlik" ne öğretir ki diyorsun? Sorguluyorsun... En basitinden "
tahammül etmeyi" öğretiyor.
Ufacık şeylerden mutlu olmayı... Evde her gün otururken kapının önüne çıkmanın ne gibi bir
ÖZGÜRLÜK olduğunun farkında olmuyor insan. Ama askerdeyken bir çarşı izniyle, o kapının önünün ne de farklı bir ÖZGÜRLÜK olduğunu görüyor.
Kimin ne kadar sevdiğini,
kimin ne kadar değer verdiğini görüyor insan...
Bir "
merhaba" nın değerini,
vefasızlığın ne kadar da yüreğe vurduğunu görüyor...
Liste uzar, gider.
N'apıyorum? kısaca anlatayım...
Rehberlik Danışma Merkezi'nde, Personel Şube'ye (bir n'evi İnsan Kaynakları) bağlı olarak çalışıyorum.
Pedagogluk/Psikolojik Danışmanlık yapıyorum. Sorunu olan asker arkadaşlarımızı dinliyor, sorunlarına çözüm buluyorum. Bu arada bir sürü askerlik anısı ekliyorsunuz anektodlarınız içine tabi... İntihara teşebbüsü, firarisi, sevgilisi yüzünden kendini jiletleyeni ekle de ekle... Yaşlar 2o'li yaşlar olunca daha bir deli oluyor ya insan. Odam var. (Askeriye de çok önemli(ymiş!) Bilgisayarım, telefonlarım. 1 küsür aydır nöbet de tutmuyorum. Sadece sabah içtimasına çıkıyorum. Yani askerlik yapmıyor gibi bir şeyim ama bir ton evrak işleri, yaz/çiz/tasarla, arşivlik çalışmalar, e tabi bir de bankacı olunca komutanların finans işleri vs.
Of, of...
96 kaldı. 2 ayı devirdik, 3 küsür ay kaldı...
Az kaldı yani... Az! Saygılar.