O artık asker! (Özgür ŞAHİN)

• Konbuyu başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Duyurular ve Yenilikler kategorisinde Codex tarafından oluşturulan O artık asker! (Özgür ŞAHİN) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 46,612 kez görüntülenmiş, 81 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Duyurular ve Yenilikler
Konu Başlığı O artık asker! (Özgür ŞAHİN)
Konbuyu başlatan Codex
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan LafArası
Codex

Codex

Özgür Şahin
Site Kurucusu
14 May 2006
En iyi cevaplar
0
48
Çanakkale
www.kendinigelistir.com
İyi temennisi bulunan/bulunmayan tüm arkadaşların hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim. Ancak içinizden birinin yorumu daha da ilgimi çekti ki ayrı olarak cevap vermek istedim.

Şöyle ki,

ærlx' Alıntı:
sevgili özgür ben asker liğimi 301 kd olarak yaptım. yani yapalı çok oldu. fakat avatarın bulunan söz çok hoş " her türk genci  gibi vatan borcunu ödemeye..." seni rebrik ediyorum hayırlı olmasını yüce  rabbimden niyaz ediyorum
Beni bilen tabi ki biliyor. Ancak bilmeyenler ya da tanımaya çalışanlar için küçücük bir artı parantez açmak istiyorum. Hayatımı kazanmaya başladığımda şimdi ki bilimadamlarının "çocuk" dediği yaşlardaydım. Esnaf olarak büyüdüm. Hem çalıştım, hem okudum. İkisini başarmak ciddi anlamda zordur. Ama inandım ve hala başarmaya çalışıyorum. Başardım(!), dersem olmaz. Hayatı bu kadar çabuk terk etmek bize yakışmaz. Ama şunu eklemek istiyorum. Askerliğin hayata çok şey kattığı hep söylenir. Ne katacağı konusunda büyük büyük beklentilerim yok. Çünkü alınabilecek çoğu şeyi aldığımı düşünüyorum. Ama bu "tok düşünceler" beni tabi ki eylemsizliğe itmeyecek ve faydalı olmak için de yerine getirilmesi gereken neyse -kendimce- yapacağım. Her Türk genci de bunu yapmalı...

O yüzden...

"... her Türk genci gibi VATAN borcunu ödemeye gidiyorum!"

Saygılar.

M

mutluluk yolcusu

Kullanıcı
5 Ara 2008
En iyi cevaplar
0
0
Isparta
Rumuzun bana da "asker yolcusu" olduğumu anımsattı.
Daha önce değindim mi bilmiyorum ama bazı rumuzlar vardır ki, okuduğunda bir enerji hissedersin. Bilim buna pozitif enerji diyor. Vucüt endorfin salgılar. O rumuzlardan biri senin ki...

İyi olduğumu hissettiriyor. Hayatın devam ettiğini hissettiriyor.

Hakkımdaki iyi dileğin için teşekkürlerimi sunarım.

ben tesekkür ederim sizin güzel cümlelerinize..aranızda olmaktan mutluyum gercekten..pozitifliğimiz hiç geçmesin hayata hep güzel bakalım ;)

W

white_angel

Kullanıcı
12 Ara 2008
En iyi cevaplar
0
0
Sevdiklerinizden ayrı kalmak çok zor ama vatan görevini başarıyla tamamlan dileğiyle hayırlı teskereler diliyorum.Size ve tüm askerlere allah yardımcınız olsun.

D

DENİZ YILDIZI1

Kullanıcı
10 Eki 2008
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
Hayırlı teskereler,  allah'ın izniyle sevdiklerinize kavuşmanız dileğiyle.

D

DENİZ YILDIZI1

Kullanıcı
10 Eki 2008
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
Allahın izniyle , sevdiklerinize kavuşursunuz inşallah hayırlı teskereler.

Codex

Codex

Özgür Şahin
Site Kurucusu
14 May 2006
En iyi cevaplar
0
48
Çanakkale
www.kendinigelistir.com
Yemin törenimiz geçen hafta itibariyle bitti.
Bu hafta içi (inşallah) usta birliklerimiz belli olacak.

Her şeye devam...
Askerliğin en büyük öğrettiği şey "tahammül etmek!"

Saygılarımla.

H

Harun

Kullanıcı
29 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
leftinthedark.wordpress.com
iyi kaldı 4 ay demek :)

Biz ne yapcaz çok merak ediyorum. Milli piyangonun amorti bile vermediği şu bünye büyük olasılıkla askerliği ya vietnamda ya kore de yapacaktır.

B

berkaymutlu

Kullanıcı
25 Ocak 2009
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Cσ∂єx' Alıntı:
Şu üstteki başlığı hep atmak istemişimdir :) Nasıl yani? "O şimdi asker!" Askerlik psikolojisinin içine girince daha da bir anlamlanıyor, eskisi gibi havada kalmıyormuş bu ifade.

Çok uzun değil 5 ay 5 gün kadar yanınızda olmayacağım. Hatta şu an askerliğimin 10. gününü geçiriyorum. 4 küsür ay kalmış şimdiden... Kısa da olsa bir ayrılığımız olacak. Sürekli bir ayrılık değil. Arada sırada gelip/gideceğim, "uzaktaki komşunuz" gibi, misafiriniz olacağım arada... Bu zaman zarfında sitemizin anasayfası, saygıdeğer hocam Dr. Mustafa KURT editörlüğünde, forum sayfalarımız değerli yönetimimle devam edecek. Yokluğumu hissettireceklerini hiç zannetmiyorum. Görüş ve isteklerinizi -yine- sitenin "iletişim" sayfasından iletebilirsiniz. En kısa zamanda (fırsat buldukça) geridönüşlerim olacaktır. Tez gidip, tez kavuşmak dileğiyle.

Şafak kaç bilmiyorum. Saymak da istemiyorum açıkcası.
Saygılar...
Sevgiler...

Özgür ŞAHİN / Aksaray İl Merkez Jandarma Komutanlığı
hayırlı tezkereler dostum, mayısta bitiyor dimi

Codex

Codex

Özgür Şahin
Site Kurucusu
14 May 2006
En iyi cevaplar
0
48
Çanakkale
www.kendinigelistir.com
Cσ∂єx' Alıntı:
Şu üstteki başlığı hep atmak istemişimdir :) Nasıl yani? "O şimdi asker!" Askerlik psikolojisinin içine girince daha da bir anlamlanıyor, eskisi gibi havada kalmıyormuş bu ifade.

Çok uzun değil 5 ay 5 gün kadar yanınızda olmayacağım. Hatta şu an askerliğimin 10. gününü geçiriyorum. 4 küsür ay kalmış şimdiden... Kısa da olsa bir ayrılığımız olacak. Sürekli bir ayrılık değil. Arada sırada gelip/gideceğim, "uzaktaki komşunuz" gibi, misafiriniz olacağım arada... Bu zaman zarfında site yönetimi Pucca liderliğinde, değerli yönetimimle devam edecek. Yokluğumu hissettireceklerini hiç zannetmiyorum. Görüş ve isteklerinizi -yine- sitenin "iletişim" sayfasından iletebilirsiniz. En kısa zamanda (fırsat buldukça) geridönüşlerim olacaktır. Tez gidip, tez kavuşmak dileğiyle.

Şafak kaç bilmiyorum. Saymak da istemiyorum açıkcası.
Saygılar...
Sevgiler...

Özgür ŞAHİN / Aksaray İl Merkez Jandarma Komutanlığı
Şafak saymayacağım dedim ama içinde olunca saymadan olmuyor. 96 kalmış. 2 ayı devirdim, deviriyorum.
Buradayken daha iyi anlıyor insan. "Askerlik" ne öğretir ki diyorsun? Sorguluyorsun... En basitinden "tahammül etmeyi" öğretiyor. Ufacık şeylerden mutlu olmayı... Evde her gün otururken kapının önüne çıkmanın ne gibi bir ÖZGÜRLÜK olduğunun farkında olmuyor insan. Ama askerdeyken bir çarşı izniyle, o kapının önünün ne de farklı bir ÖZGÜRLÜK olduğunu görüyor.

Kimin ne kadar sevdiğini, kimin ne kadar değer verdiğini görüyor insan...
Bir "merhaba" nın değerini, vefasızlığın ne kadar da yüreğe vurduğunu görüyor...

Liste uzar, gider.

N'apıyorum? kısaca anlatayım...
Rehberlik Danışma Merkezi'nde, Personel Şube'ye (bir n'evi İnsan Kaynakları) bağlı olarak çalışıyorum. Pedagogluk/Psikolojik Danışmanlık yapıyorum. Sorunu olan asker arkadaşlarımızı dinliyor, sorunlarına çözüm buluyorum. Bu arada bir sürü askerlik anısı ekliyorsunuz anektodlarınız içine tabi... İntihara teşebbüsü, firarisi, sevgilisi yüzünden kendini jiletleyeni ekle de ekle... Yaşlar 2o'li yaşlar olunca daha bir deli oluyor ya insan. Odam var. (Askeriye de çok önemli(ymiş!) Bilgisayarım, telefonlarım. 1 küsür aydır nöbet de tutmuyorum. Sadece sabah içtimasına çıkıyorum. Yani askerlik yapmıyor gibi bir şeyim ama bir ton evrak işleri, yaz/çiz/tasarla, arşivlik çalışmalar, e tabi bir de bankacı olunca komutanların finans işleri vs.

Of, of...
96 kaldı. 2 ayı devirdik, 3 küsür ay kaldı...

Az kaldı yani... Az!

Saygılar.

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Cσ∂єx' Alıntı:
Of, of...

Az kaldı yani... Az!

Saygılar.
Bitmiş be abi, hoş buradan demesi kolay ama.
Yinede hakijkaten az kalmış, hayırlısı ile o 96 günde geçicek umarım.
Bir bakmışsınki, kapının önüne yine özgür çıkıyorsun, işte o an sigara kullanıyormusun bilmemde yak bir sigara derim kullanıyorsan.
Kendine iyi bahasan kaptan.
Saygılar bizden.

Codex

Codex

Özgür Şahin
Site Kurucusu
14 May 2006
En iyi cevaplar
0
48
Çanakkale
www.kendinigelistir.com
Korsan' Alıntı:
Cσ∂єx' Alıntı:
Of, of...

Az kaldı yani... Az!

Saygılar.
Bitmiş be abi, hoş buradan demesi kolay ama.
Yinede hakijkaten az kalmış, hayırlısı ile o 96 günde geçicek umarım.
Bir bakmışsınki, kapının önüne yine özgür çıkıyorsun, işte o an sigara kullanıyormusun bilmemde yak bir sigara derim kullanıyorsan.
Kendine iyi bahasan kaptan.
Saygılar bizden.
Daha başlamadım.
Askerde de içmezsen, içmezsin diyorlar.
:) İnşallah tezleri tutacak...

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Cσ∂єx' Alıntı:
Daha başlamadım.
Askerde de içmezsen, içmezsin diyorlar.
:) İnşallah tezleri tutacak...
Umarım tutar o zaman abi nedim :d
Bir dip not bırakayım buraya, bitsin askerliğinde şu finans işlerinde banada yol göster ya.
İflas et et usandım valla.
Nerede yanlış yapıyorum bulamadım valla.

Ö

özlem1980

Kullanıcı
25 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
Az kalmış  Özgür gerçi sana o bile çok gelirde :)
Seni burda görmeyi özlemişiz :)