Codex
Özgür Şahin
Site Kurucusu
Ne günler-di... 8)
merak ediyorum da askerlik insana neler kazandırıyor??Cσ∂єx' Alıntı:Ne günler-di... 8)
O zaten senin yanında olduğunu biliyor ve hissediyordur,yapabileceğimiz hiç şey olmuyor bu durumda malesef..eniseoz' Alıntı:O zor şartlarında yanında olup şartlarını paylaşamamak yanında olup destek verememekte biz yakınları için çok acı verici oluyo sanki onu orda tek başına bırakmışım gibi vicdan azabı çekiyorum olması gereken bu olduğu halde
Korsan' Alıntı:Konu'yu son mesajlar da görünce, bende Özgür'ü bir daha mı çağırdırlar askere dedim :d
Cσ∂єx' Alıntı:Şom ağıozlı :
Ahah...Korsan' Alıntı:Git abi git evraklardaki bir hata nelere mal olmuyo... Bende çekindiğimden gitmedim aha 10 sene oluyor neredeyse. İşin can alıcı noktası benim eksik günüm 40 günün üzerinde çıkabilir. Ver elini Erzurum derler bana o zaman
Yeni askerden gelmiş birisi olarak net şunu söyleyebilirim:prenses35' Alıntı:merak ediyorum da askerlik insana neler kazandırıyor??Cσ∂єx' Alıntı:Ne günler-di... 8)
Oğlum (kısa dönem) askerden 15 gün önce geldi..LafArası' Alıntı:Yeni askerden gelmiş birisi olarak net şunu söyleyebilirim:
Sabretmeyi ve hayatta karşılaştığınız saçmalıklara bir anlam yüklemeyi, doğalmış gibi karşılamayı kazandırıyor. (Kazandırıyor doğru kelime mi, tam bilemedim )
crt' Alıntı:LafArası' Alıntı:Yeni askerden gelmiş birisi olarak net şunu söyleyebilirim:
Sabretmeyi ve hayatta karşılaştığınız saçmalıklara bir anlam yüklemeyi, doğalmış gibi karşılamayı kazandırıyor. (Kazandırıyor doğru kelime mi, tam bilemedim )
Oğlum (kısa dönem) askerden 15 gün önce geldi..
"Mantığın devre dışı kalabileceği her olaya karşı sabretmeyi öğrendik" diyor.
Söylenecek çok şey varda bu konuda fazla yorum yapmak istemiyorum.
Sadece gençlerimize hayırlı teskerekler diliyorum.
Umarım en kısa sürede istediği şartlardaki işi bulur...crt' Alıntı:Evet aynı dönem olabilirsiniz.
Oğlum havacıydık Önce Kütahya sonra Balıkesir'de tamamladı askeri süreci.
Şu an sivil hayata alışmaya çalışıyor ...
Şimdide iş bulma süreci başladı.!