NE YAPACAĞIMI BİLMİYORUMMM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozge.mzk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
:) bence bu siteye üye olan ve kendini geliştirmek isteyen herkesten çok iyi şeyler olur :) istanbul güzel şehir ama bana göre değil

Kime göre peki:)
Ben birazdan yatacaım malum iş :) biliyorum yermde olmak isterdin :)
Burada benden daha tecrübeli arkadaşlar abiler ablalar var onların yorumlarını takip emeye devat et :) Ben anca işin kişisel boyutuna değinebiliyorum :)
Bakarsı iş buluruz burdan kısmet bu ya :) şimdiik iyi geceler:)

ozge.mzk' Alıntı:
umarım buluruz :( senın bölüm ne neler için koşuşturuyorsun :)

Şu anda sosyoloji okuyorum ama çalışmıyorum :)
Bakalım eğer şanslıysa bir firma yöneticisi kapımı çalar  ;D Olmazsa sınavlarımdan sonra oyalanmak için her ne kadar istemesemde geçici işlerde çalışmayı düşünüyorum .Olucak gibi değil çünkü :)

Haklısın Türker  ;) Bende başka bir şehre gitmeyi düşünüyorum sırf orada geçinmek için geçici bir iş diyorum. Bazen sisteme ayak uydurup gibi yapıp sonra çıkmak gibi bir şey :) Daha doğrusu sistemi kendin için kullanmak gibi. Ne bileyim herşey değişik bir şekil almış :)

Merak etmeyin hepinizi projeme dahil edeceğim  :ahah Kaçısınız yok artık mavi zuzay çalışanlarısınız  ;D

asukaki' Alıntı:
Haklısın Türker  ;) Bende başka bir şehre gitmeyi düşünüyorum sırf orada geçinmek için geçici bir iş diyorum. Bazen sisteme ayak uydurup gibi yapıp sonra çıkmak gibi bir şey :) Daha doğrusu sistemi kendin için kullanmak gibi. Ne bileyim herşey değişik bir şekil almış :)

Hayırdır usta nedir bu sürgün ?

değerli turtur her kafadan bir ses dediğiniz insana değer veren insanların değerli görüşleri galiba yoksa ben mi öyle algıladım. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri