NE YAPACAĞIMI BİLMİYORUMMM

• Konbuyu başlatan ozge.mzk
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Yeni Katılanlar kategorisinde ozge.mzk tarafından oluşturulan NE YAPACAĞIMI BİLMİYORUMMM başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 9,550 kez görüntülenmiş, 50 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Yeni Katılanlar
Konu Başlığı NE YAPACAĞIMI BİLMİYORUMMM
Konbuyu başlatan ozge.mzk
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ebruliyn
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O

ozge.mzk

Kullanıcı
9 May 2011
En iyi cevaplar
0
0
teşekkür ederim turtur mesut ve crt...... ingilizce kursuna gitmem için çalışmam lazım parasız olmuyor tabi :(

T

turtur

Kullanıcı
8 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
ozge.mzk' Alıntı:
teşekkür ederim turtur mesut ve crt...... ingilizce kursuna gitmem için çalışmam lazım parasız olmuyor tabi :(

Hem kursa git hemde bakarsın bilen ingilizce bilen birisi sana yardımda eder ;)
Sen aslan burcusun .Çekip çeviren yol gösteren olmak zorundasın yoksa yaşam çekilmez olmalı senin için.

O

ozge.mzk

Kullanıcı
9 May 2011
En iyi cevaplar
0
0
kendimi geliştirebilceğim bi işte çalışmak istiyorum.basit işlerde değil. evet böyle olmam bana hiç yakışmıyor onun farkındayım çünkü hep güçlü görünürüm :( umarm aşarım  bu günleri

T

turtur

Kullanıcı
8 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
ozge.mzk' Alıntı:
kendimi geliştirebilceğim bi işte çalışmak istiyorum.basit işlerde değil. evet böyle olmam bana hiç yakışmıyor onun farkındayım çünkü hep güçlü görünürüm :( umarm aşarım  bu günleri

Kendini geliştirebilecek bir iş...Çok mantıklı ve doğru bir yaklaşım ancak burası Türkiye .Şartlarıda az çok biliyorsun .hem para kazanıp,hem ileriye dönük iş imkanı olup hemde kendini geliştirebileceğin iş bulmak çok zor.En azından benim için öyle..
Umarım kendin için en doğru olan işi bulursun  ;)

O

ozge.mzk

Kullanıcı
9 May 2011
En iyi cevaplar
0
0
umarım buluruz :( senın bölüm ne neler için koşuşturuyorsun :)

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
Şu an kendini gelştirmek için iş seçme lüksün yok.:)Ama olacak. :)
Kendini geliştirebileceğin en iyi iş şu an basit -yani bildiğin ve ya bilmediğin,fakat seni boş blundurmayacak herhangi bir ısınma turları türünden-işlerdir..
Bu süreçte,kurslarını ve sınavlarını verme fırsatı daha çok olur :) Hem kötü dşünceleri türetecek boş vaktin olmadığı için,özgüvenin kalanacak,yorgun olsanda kendini verimli hissedeceksin :) Gel sana iş bulalım hadi :)

O

ozge.mzk

Kullanıcı
9 May 2011
En iyi cevaplar
0
0
nerde istanbulda mı :)

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
Bilmem,şehir seçecek kadar lükse sahipsin tabi :):) .. Evet daha önce bir işte çalıştınmı.. Ne yapmak istioyrsun.. bana şunu anla.. Gittiğin iş yerindetam olarak ne işlerle uğraşma istiyorsun.. ve birde tahammül edebileceğin en kötü işleri de söyle kısa kısa :) ben bir sonuç alamasam bile buradaki arkadaşlar alacaktır.faydası olur:)

O

ozge.mzk

Kullanıcı
9 May 2011
En iyi cevaplar
0
0
yorulmayacğm bi iş istiyorum akşam en geç 6 da bitebilecek bi iş istiyorum:) of ne biliyim bende bilmiyorum ne olabilir

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
Örnek vermen daha yararına olacak. Bir iş yerinde ,sipariş ve tekliflere bakıp telefonlara bakar mısın. ? mesela

O

ozge.mzk

Kullanıcı
9 May 2011
En iyi cevaplar
0
0
olabilirde öyle yerlerde asgari ücret bile vermiyolar ki

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
Ha birde ücretsiz meslek edinme kursları var,istihdam çok mu bilmem ama onları hç araştırdınmı.

O

ozge.mzk

Kullanıcı
9 May 2011
En iyi cevaplar
0
0
gittim bile o kurslara :)))

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
Bak şimdi,ücreti kafandan sil :) şimdilik yani :) Pek seçici olma bence,ortamını seç sadece.(keyifi iyi iş ortamı,sıkıcı iş ortamı) şimdilik diyorum bak:)
En başta moral ve motivasyon. Hiç bir şey ama hiiç bir şey sağlığından ve senden önemli değil :)
Şimdi ilk sırada bu var:)
iş bulmadan önce,ya da o aşamada,eğer çalışan bir yakının varsa ve yanına gidebilme imkanın varsa,ortamı solumanı ara sıra ziyaret edip,hiç değilse bir çaylarını içmeni öneririm müsait olurlarsa. Çok faydası olacaktır. kesinlikle yap bunu ..
Ayrıca sık gittiğin bir yer olabilir,bir bayan kuaföründe bile sırada beklerken(genelde sıra var derler ya:) nasıl çalıştıklarına bak :)

O

ozge.mzk

Kullanıcı
9 May 2011
En iyi cevaplar
0
0
çalışan insanları gördükçe moralim bozuluyor zaten :( boş boş durmak canımı sıkıyor.söylediklerini dikkate alıcam zaten yapıyorumda bunları :-X

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
ozge.mzk' Alıntı:
gittim bile o kurslara :)))
bir faydası olmamış anlaşılan. :)

Haklısın kurs lazım,bunun için para lazım ancak kendini bu ikiliye sıkıştırma :) Birşeyler için geç kalacam diye korkma ve birini ertele,zamanını genişlet.. mesela önce işe gir,durumu toparaladığın zaman kurslara yazıl,, kendine baskı yapma :)

Sıraya koy hepsini,anca böyle yürüyecek :)
Ben daha çok boş konuşmadan,sen dolu düşüncelere dal:)bol şans diliyorum :)
Ben lise mezunu bile değilim daha..Bir sürü sosyal,şahsi psikolojik sıkıntılarımın arasından geçte olsa sıyrılmaya çalışırken iş ve eğitim konusunda geri kaldım ve bunun ağır ama  tecrübe olduğu için bir o kadar da hafif yükünü sırtladım. Şimdi 3 vesaitle gidilen uzak bir işyerinde  (sabah 6buçukta evden çıkıp akşam 9 buçukta evde oluyorum)çalışmaktan memnunum.Çünkü bu iş olmasaydı ben çalışamazdım Bunu neden paylaştım bilemiyorum .:)

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
ozge.mzk' Alıntı:
çalışan insanları gördükçe moralim bozuluyor zaten :( boş boş durmak canımı sıkıyor.söylediklerini dikkate alıcam zaten yapıyorumda bunları :-X
İşte bu rahatsız olma durumunu bir erkekte düşün.. Eşek kadar ben :) Bir ay öncesine kadar aynı durumaydım.:Utanıyordumda..Ama o rahatszlığın verdiği azim kısa süre sonra seni çılgına çevirince bütün isteklerin zirve yapacak görürsün :)
Sanki sen işe değil,iş sana başvurmuş gibi olacak:) Sen ortamları ziyarete devam et,çay içmeye gittiğinde ,çayını beklerken bi bakmışsın ki müşteriden telefon bekliyorsun.:)

O

ozge.mzk

Kullanıcı
9 May 2011
En iyi cevaplar
0
0
mutlu oldum ben paylaştığına her yeni insan farklı bir hayat farklı dertler...
okusaymışsın bakan olurmuşsun ama :)) oku açıktan geç değil :)

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
Bak gördün mü Özge :) Dışarıdan insan kendini göremez,başkası laazım diyordum.:)
Benim, okusaydım bakan olabileceğimi sen nasıl ki gözlemleyip düşündüysen,( teşekkür ederim)
Sen de dışarıdan gelen fikirleri dene :) Haklı çıkanlar olabilir.
İstanbul demiştin dimi iiçin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...