NE YAPACAĞIMI BİLMİYORUMMM

• Konbuyu başlatan ozge.mzk
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Yeni Katılanlar kategorisinde ozge.mzk tarafından oluşturulan NE YAPACAĞIMI BİLMİYORUMMM başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 9,550 kez görüntülenmiş, 50 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Yeni Katılanlar
Konu Başlığı NE YAPACAĞIMI BİLMİYORUMMM
Konbuyu başlatan ozge.mzk
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ebruliyn
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O

ozge.mzk

Kullanıcı
9 May 2011
En iyi cevaplar
0
0
:) bence bu siteye üye olan ve kendini geliştirmek isteyen herkesten çok iyi şeyler olur :) istanbul güzel şehir ama bana göre değil

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
Kime göre peki:)
Ben birazdan yatacaım malum iş :) biliyorum yermde olmak isterdin :)
Burada benden daha tecrübeli arkadaşlar abiler ablalar var onların yorumlarını takip emeye devat et :) Ben anca işin kişisel boyutuna değinebiliyorum :)
Bakarsı iş buluruz burdan kısmet bu ya :) şimdiik iyi geceler:)

O

ozge.mzk

Kullanıcı
9 May 2011
En iyi cevaplar
0
0
iyi geceler teşekkürler:) bana göre olmadığı kesinn

T

turtur

Kullanıcı
8 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
ozge.mzk' Alıntı:
umarım buluruz :( senın bölüm ne neler için koşuşturuyorsun :)

Şu anda sosyoloji okuyorum ama çalışmıyorum :)
Bakalım eğer şanslıysa bir firma yöneticisi kapımı çalar  ;D Olmazsa sınavlarımdan sonra oyalanmak için her ne kadar istemesemde geçici işlerde çalışmayı düşünüyorum .Olucak gibi değil çünkü :)

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Haklısın Türker  ;) Bende başka bir şehre gitmeyi düşünüyorum sırf orada geçinmek için geçici bir iş diyorum. Bazen sisteme ayak uydurup gibi yapıp sonra çıkmak gibi bir şey :) Daha doğrusu sistemi kendin için kullanmak gibi. Ne bileyim herşey değişik bir şekil almış :)

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Merak etmeyin hepinizi projeme dahil edeceğim  :ahah Kaçısınız yok artık mavi zuzay çalışanlarısınız  ;D

T

turtur

Kullanıcı
8 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
asukaki' Alıntı:
Haklısın Türker  ;) Bende başka bir şehre gitmeyi düşünüyorum sırf orada geçinmek için geçici bir iş diyorum. Bazen sisteme ayak uydurup gibi yapıp sonra çıkmak gibi bir şey :) Daha doğrusu sistemi kendin için kullanmak gibi. Ne bileyim herşey değişik bir şekil almış :)

Hayırdır usta nedir bu sürgün ?

S

SERDARÖZ

Kullanıcı
10 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
değerli turtur her kafadan bir ses dediğiniz insana değer veren insanların değerli görüşleri galiba yoksa ben mi öyle algıladım. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...