Ne çok ”Seni seviyorum”larız var

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nehir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
lck sana katılıyorum ama bunu karşındaki insanı pohpohlamak amaçlı değil karşındakinin senden beklentisi olabilir ama sen ona içinden geldiğinde doğru zamanda sevdiğini sölemen gerek bence sadece aşk sevgi için değil genel anlamda sevgi sözü söylenirken laf olsun diye değil  içten geldiği için söylenmelidir şahsi görüşüm :)

çiçek' Alıntı:
eftelya' Alıntı:
Belki dil ile degil, kalp ile söyleme vakti gelmistir.

ben kalbımle seviyorum ama dilimle ''seni seviyorum'' diyemiyorum sevdiklerime.... :( :(
bende tam tersi eftelyacım dilimle direk söleyebiliorum ama sevdiklerime cıkx..yane yuregim sevmesken ağzım sevıo dıo..çok karışık şeler yaşıorum aslında ben ama anlayanım yok....
maalesef bende aynı durumdayım ve nasıl aşacağımı bilemiyorum :-\

Kardelen, sana sonuna kadar katılıyorum. Seni seviyorum cümlesi o kadar ucuzlaştrıldıki herkes birbirine bu cümleyi söyler oldu. Bu anlamlı cümleyi hakeden kişiye söylemek en doğrusu bence.

Safari' Alıntı:
çiçek'cim :) daha yolun çok ama çok başındasın :))

olsun..benımde bı kadının yasayabılejeği gibi duygularım var hatırlatırım bende bı bayanım safarı abıjık :)

"Seni seviyorum" iki kelimeden ibaret bunu isterseniz buz ile günesin üzerine yazın ama kalbinize yazamadıktan sonra hicc.. bir önemi yoktur!

Yani Öyle Olması Gerekiyor  Burda en Önemli Olan Kalp! Değilmi zaten. ne yaparsak yapalım Kalbimizde Olacak!

Konular birleştirilmiştir.
Bu birleşmeden nur topu gibi bir konumuz oldu hayırlı olsun :)

ne çok ''seni seviyorum''larınız var???
Kendi adıma O kadar çok yok

Nur topu bir konudan ziyade, bu kadar öne çıkarılmasına gerek olup olmadığını tartıştığım bir konumuz olmuş valla! :)))
Nerden aklına estiyse Adminim? ;)

Genelde niye seviyorum demediğimiz tartışılır, ben de ben diyemiyorum veya bu kadar çok kullanmıyorum derim. Benim kafadan birileri varmış demek.  :)

Valla içten gelerek kullanıldığında karşımdakinin erkek/kadın/çocuk olması benim için farketmez. Ve bana içten gelerek söylendiğinde keyif aldığım bir cümledir. Çok söylemişimdir, çokta duymuşumdur... :)
Sevdiğim bir deyim var bu aralar, hiç "kasmam!"  :P

Zynep' Alıntı:
Valla içten gelerek kullanıldığında karşımdakinin erkek/kadın/çocuk olması benim için farketmez. Ve bana içten gelerek söylendiğinde keyif aldığım bir cümledir. Çok söylemişimdir, çokta duymuşumdur... :)
Sevdiğim bir deyim var bu aralar, hiç "kasmam!"  :P
helal yaa katılıom bencede artık bizar sorgulama yerıne anı mutlulugu hazı yasamalı yaa o an yasattıgı hissi düşünün ince düşünmeyın bu kade okada düşünülecek konu varken haggaten KASMAYIN yawf :D :D :D :D :D

Sevgi dillendikçe değeri azalır bence, ne kadar derinde ve gizemli ise o kadar özeldir bende.

ikisinide olmak istemezdim.Kötülükler olmazsa güzelliklerin farkında olamazdık.Minik güzelliklerden mutluluklar çıkaramazdık.Yaratan her şeyi ayrıntısıyla düşünmüş demek.

narudulsu' Alıntı:
ikisinide olmak istemezdim.Kötülükler olmazsa güzelliklerin farkında olamazdık.Minik güzelliklerden mutluluklar çıkaramazdık.Yaratan her şeyi ayrıntısıyla düşünmüş demek.

İlginç

selam korsan ,
bu cümle yalnış yere yazıldı he he,kalem mi silgi mi başlığına yazılacaktı .oraya kopyalıyorum.

Geri