Ne çok ”Seni seviyorum”larız var

• Konbuyu başlatan nehir
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde nehir tarafından oluşturulan Ne çok ”Seni seviyorum”larız var başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 12,836 kez görüntülenmiş, 62 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı Ne çok ”Seni seviyorum”larız var
Konbuyu başlatan nehir
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan korsan
K

Kardelen

lck sana katılıyorum ama bunu karşındaki insanı pohpohlamak amaçlı değil karşındakinin senden beklentisi olabilir ama sen ona içinden geldiğinde doğru zamanda sevdiğini sölemen gerek bence sadece aşk sevgi için değil genel anlamda sevgi sözü söylenirken laf olsun diye değil  içten geldiği için söylenmelidir şahsi görüşüm :)

F

fıstık

çiçek' Alıntı:
eftelya' Alıntı:
Belki dil ile degil, kalp ile söyleme vakti gelmistir.

ben kalbımle seviyorum ama dilimle ''seni seviyorum'' diyemiyorum sevdiklerime.... :( :(
bende tam tersi eftelyacım dilimle direk söleyebiliorum ama sevdiklerime cıkx..yane yuregim sevmesken ağzım sevıo dıo..çok karışık şeler yaşıorum aslında ben ama anlayanım yok....
maalesef bende aynı durumdayım ve nasıl aşacağımı bilemiyorum :-\

T

tatlisurup

Kullanıcı
7 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
izmir
Kardelen, sana sonuna kadar katılıyorum. Seni seviyorum cümlesi o kadar ucuzlaştrıldıki herkes birbirine bu cümleyi söyler oldu. Bu anlamlı cümleyi hakeden kişiye söylemek en doğrusu bence.

Ç

çiçek

Kullanıcı
4 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
Safari' Alıntı:
çiçek'cim :) daha yolun çok ama çok başındasın :))
olsun..benımde bı kadının yasayabılejeği gibi duygularım var hatırlatırım bende bı bayanım safarı abıjık :)

P

Paradoks

"Seni seviyorum" iki kelimeden ibaret bunu isterseniz buz ile günesin üzerine yazın ama kalbinize yazamadıktan sonra hicc.. bir önemi yoktur!

C

CaspeR

Kullanıcı
27 Ara 2006
En iyi cevaplar
0
0
Yani Öyle Olması Gerekiyor  Burda en Önemli Olan Kalp! Değilmi zaten. ne yaparsak yapalım Kalbimizde Olacak!

Ç

çiçek

Kullanıcı
4 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
tabıkıde wantedcım :D

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Konular birleştirilmiştir.
Bu birleşmeden nur topu gibi bir konumuz oldu hayırlı olsun :)

ne çok ''seni seviyorum''larınız var???
Kendi adıma O kadar çok yok

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Nur topu bir konudan ziyade, bu kadar öne çıkarılmasına gerek olup olmadığını tartıştığım bir konumuz olmuş valla! :)))
Nerden aklına estiyse Adminim? ;)

K

KUTSAL

Kullanıcı
11 Tem 2008
En iyi cevaplar
0
0
ne diyelim bu yazının üstüne cevap olmaz her halde

M

manas

Kullanıcı
6 Haz 2008
En iyi cevaplar
0
0
Genelde niye seviyorum demediğimiz tartışılır, ben de ben diyemiyorum veya bu kadar çok kullanmıyorum derim. Benim kafadan birileri varmış demek.  :)

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Valla içten gelerek kullanıldığında karşımdakinin erkek/kadın/çocuk olması benim için farketmez. Ve bana içten gelerek söylendiğinde keyif aldığım bir cümledir. Çok söylemişimdir, çokta duymuşumdur... :)
Sevdiğim bir deyim var bu aralar, hiç "kasmam!"  :p

E

efsane_18

Kullanıcı
12 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
Giresun
Zynep' Alıntı:
Valla içten gelerek kullanıldığında karşımdakinin erkek/kadın/çocuk olması benim için farketmez. Ve bana içten gelerek söylendiğinde keyif aldığım bir cümledir. Çok söylemişimdir, çokta duymuşumdur... :)
Sevdiğim bir deyim var bu aralar, hiç "kasmam!"  :p
helal yaa katılıom bencede artık bizar sorgulama yerıne anı mutlulugu hazı yasamalı yaa o an yasattıgı hissi düşünün ince düşünmeyın bu kade okada düşünülecek konu varken haggaten KASMAYIN yawf :D :D :D :D :D

M

manas

Kullanıcı
6 Haz 2008
En iyi cevaplar
0
0
Sevgi dillendikçe değeri azalır bence, ne kadar derinde ve gizemli ise o kadar özeldir bende.

N

narudulsu

Kullanıcı
3 Eyl 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
ikisinide olmak istemezdim.Kötülükler olmazsa güzelliklerin farkında olamazdık.Minik güzelliklerden mutluluklar çıkaramazdık.Yaratan her şeyi ayrıntısıyla düşünmüş demek.

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
narudulsu' Alıntı:
ikisinide olmak istemezdim.Kötülükler olmazsa güzelliklerin farkında olamazdık.Minik güzelliklerden mutluluklar çıkaramazdık.Yaratan her şeyi ayrıntısıyla düşünmüş demek.
İlginç

N

narudulsu

Kullanıcı
3 Eyl 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
selam korsan ,
bu cümle yalnış yere yazıldı he he,kalem mi silgi mi başlığına yazılacaktı .oraya kopyalıyorum.